Beskrivelse af beskeden om manglende diskplads i Windows XP

Oversættelser af artikler Oversættelser af artikler
Artikel-id: 285107 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
VIGTIGT! Denne artikel indeholder oplysninger om redigering af registreringsdatabasen. Inden du redigerer registreringsdatabasen, skal du tage en sikkerhedskopi af den, og du skal være klar over, hvordan du kan gendanne den, hvis der opstår problemer. Oplysninger om, hvordan du sikkerhedskopierer, gendanner og redigerer registreringsdatabasen, finder du ved at klikke på nedenstående artikelnummer for at få vist artiklen i Microsoft Knowledge Base:
256986 Beskrivelse af Microsoft Windows-registreringsdatabasen
Udvid alle | Skjul alle

Sammenfatning

Når en Windows XP-baseret computer ikke har så meget diskplads tilbage, vises meddelelsen "Der er ikke tilstrækkelig diskplads", som stater guiden Diskoprydning, når du trykker på den. I denne artikel beskrives de betingelser, meddelelsen "Der er ikke tilgængelig diskplads" vises under.

Yderligere Information

ADVARSEL! Hvis du bruger registreringseditoren forkert, kan der opstå alvorlige problemer, der bevirker, at du skal geninstallere operativsystemet. Microsoft kan ikke garantere, at problemer, der skyldes forkert brug af registreringseditoren, kan løses. Brug af registreringseditoren sker på egen risiko. Når den ledige diskplads er på 200 MB, vises følgende meddelelse i 10 sekunder én gang pr. session:
Der er snart ikke mere diskplads på [drev]. Klik her for at slette gamle og ubenyttede filer og derved få mere plads på drevet.
Når den ledige diskplads er på 80 MB, vises følgende meddelelse i 30 sekunder hver fjerde time to gange pr. session:
Der er snart ikke mere diskplads på [drev]. Klik her for at slette gamle og ubenyttede filer og derved få mere plads på drevet.
Når den ledige diskplads er på 50 MB, vises følgende meddelelse i 30 sekunder hvert femte minut, indtil den ledige plads er over 50 MB:
Der er snart ikke mere diskplads på [drev]. Klik her for at slette gamle og ubenyttede filer og derved få mere plads på drevet.
Bemærk! Der findes en registreringsdatabaseværdi, du kan angive, for at deaktivere denne funktion. Hvis du vil deaktivere kontrollen af diskplads, skal du følge disse trin, logge af og derefter logge på igen: Følg disse trin, og afslut derefter Registreringseditor.
  1. Klik på Start, klik på Kør, skriv regedit, og klik derefter på OK.
  2. Find og klik på følgende nøgle i registreringsdatabasen:
    HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer
  3. Peg på Ny i menuen Rediger, og klik derefter på DWORD-værdi.
  4. Skriv NoLowDiskSpaceChecks, og tryk derefter på ENTER.
  5. Klik på Rediger i menuen Rediger.
  6. Skriv 1, og klik derefter på OK.

Egenskaber

Artikel-id: 285107 - Seneste redigering: 7. december 2005 - Redigering: 2.0
Oplysningerne i denne artikel gælder:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Nøgleord: 
kbinfo KB285107

Send feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com