Mediagalerie 2002: De zoekresultaten in Mediagalerie verschijnen langzaam als u On line Mediagalerie gebruikt

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 285638 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Dit artikel is eerder gepubliceerd onder NL285638
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Als u zoekt in Microsoft Mediagalerie en uw computer is met het Internet verbonden, dan kan het soms enige tijd duren voordat de lijst met zoekresultaten wordt weergegeven.

Oorzaak

Als uw computer met het Internet is verbonden en u gaat op zoek naar illustraties, dan wordt ook automatisch in On line Mediagalerie gezocht. Afhankelijk van de snelheid van uw Internet-verbinding kan het enige tijd duren voordat de zoekopdracht is voltooid.

Workaround

U kunt de zoekresultaten beperken tot een specifieke collectie clips, zoals de Office-collecties, Mijn collecties en Webcollecties.

Als u de zoekresultaten tot een specifieke collectie clips wilt beperken, klikt u in het vak Zoeken in op de pijl en selecteert u de collecties waarin u wilt zoeken.

Meer informatie

De Mediagalerie bevat tekeningen, foto's, geluiden, video's en andere mediabestanden die u in presentaties, publicaties en andere Microsoft Office-documenten kunt invoegen en gebruiken.

Op het web zijn duizenden illustraties, geluiden, foto's en animaties beschikbaar. On line Mediagalerie wordt maandelijks bijgewerkt, zodat gebruikers hun ontwerpmogelijkheden voortdurend kunnen uitbreiden.

Als uw computer met het Internet is verbonden en u gaat op zoek naar illustraties, dan wordt ook automatisch in On line Mediagalerie gezocht. U kunt ook zelf de site bezoeken door op de koppeling onder aan het taakvenster te klikken.

Een clip zoeken en invoegen

Als u een clip wilt zoeken en in een document wilt invoegen, gaat u als volgt te werk:
 1. Wijs Figuur aan in het menu Invoegen en klik op Illustraties.
 2. Typ in het vak Zoeken naar van het taakvenster Illustratie invoegen een woord of zinsdeel dat de clip beschrijft die u zoekt, of typ de bestandsnaam van de gewenste clip. (U kunt ook slechts een deel van de bestandsnaam van de clip typen.)
 3. Als u het aantal zoekresultaten wilt verkleinen, voert u een van de volgende bewerkingen of beide bewerkingen uit:
  • Als u de zoekresultaten tot een specifieke collectie clips wilt beperken, klikt u in het vak Zoeken in op de pijl en selecteert u de collecties waarin u wilt zoeken.
  • Als u de zoekresultaten tot een specifiek type mediabestand wilt beperken, klikt u in het vak Resultaten moeten zijn op de pijl en schakelt u de selectievakjes in naast de typen clips die u zoekt.
 4. Klik op Zoeken. Opmerking: als u de velden met zoekcriteria wilt wissen en een nieuwe zoekopdracht wilt opgeven, klikt u onder het vak Resultaten op Wijzigen.

  Tip: als u de exacte bestandsnaam niet kent, kunt u een of meer tekens vervangen door jokertekens. Gebruik de asterisk (*) als vervangend teken voor nul of meer tekens in een bestandsnaam. Gebruik het vraagteken (?) als vervangend teken voor één teken in een bestandsnaam.

 5. : als u de velden met zoekcriteria wilt wissen en een nieuwe zoekopdracht wilt opgeven, klikt u onder het vak Klik in het vak Resultaten op de clip om deze in te voegen.

Eigenschappen

Artikel ID: 285638 - Laatste beoordeling: maandag 24 februari 2014 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Mediagalerie
Trefwoorden: 
kbnosurvey kbarchive kbdta kbprb KB285638

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com