"Μορφή" εμφανίζεται στη στήλη σφάλμα για ένα ή περισσότερα αντικείμενα μετά την εκτέλεση του εργαλείου IdFix

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2857351 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Όταν εκτελείτε το εργαλείο αποκατάστασης εύρυθμης λειτουργίας του σφάλματος Dirsync που είναι IdFix στο περιβάλλον εσωτερικής εγκατάστασης υπηρεσίες τομέα Active Directory (AD DS), "μορφή" εμφανίζεται στο τοΣΦΆΛΜΑστήλη για ένα ή περισσότερα αντικείμενα.

Αυτό το ζήτημα προκύπτει, εάν η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του αντικειμένου δεν είναι μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έγκυρη, δημόσια δρομολογημένο.

ΛΎΣΗ

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, καθορίστε τη σωστή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του αντικειμένου. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Στη στήλη της ενημερωμένης ΈΚΔΟΣΗΣ για το αντικείμενο, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του αντικειμένου.
 2. Στη στήλη " ΕΝΈΡΓΕΙΑ ", κάντε κλικ στο κουμπί ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΊΑκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί εφαρμογή.
 3. Επαναλάβετε τα βήματα 1 και 2 για κάθε αντικείμενο που έχει μια καταχώρηση "μορφή" στη στήλη " σφάλμα ".
 4. Εκτελέστε το IdFix ξανά, για να αναζητήσετε περισσότερα σφάλματα του αντικειμένου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

IdFix ελέγχει πρώτα το χαρακτηριστικό αλληλογραφίας ενός αντικειμένου. Εάν το χαρακτηριστικό είναι κενό, IdFix στη συνέχεια ελέγχει το κύριο όνομα χρήστη (UPN). Το εργαλείο χρησιμοποιεί DNS για να ελέγξει αν η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να επιλύσει σε μια εγγραφή MX. Εάν το χαρακτηριστικό αλληλογραφίας ούτε το UPN περιέχει μια έγκυρη διεύθυνση e-mail, επιστρέφεται "μορφή" στη στήλη " σφάλμα ".

Σημείωση Βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιέχει μόνο έγκυρους χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στις ενότητες "Παρασκεύασμα αντικείμενο καταλόγου" από την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
Προετοιμασία συγχρονισμού καταλόγου

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 τοποθεσία Web ή το Φόρουμ Azure υπηρεσίας καταλόγου Active Directory .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2857351 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Azure
 • Microsoft Office 365
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • CRM Online via Office 365 E Plans
 • Microsoft Azure Recovery Services
 • Office 365 Identity Management
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365a o365e o365m o365062011 o365022013 pre-upgrade after upgrade hybrid kbmt KB2857351 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2857351

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com