Περιγραφή της ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας στο PowerPoint 2000 Service Release 1 (SR-1)

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 285978 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Για ένα Microsoft PowerPoint 97 για Windows έκδοση αυτού του άρθρου, ανατρέξτε στην ενότητα299368.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Κακόβουλο εισβολείς να παρασύρουν τους χρήστες ανοίγοντας ένα undesired αρχείο που προκαλεί το PowerPoint και πιθανώς επιζήμια εφέ στον σκληρό δίσκο του χρήστη. Τα συγκεκριμένα συμπτώματα ποικίλλουν ανάλογα με το κακόβουλο κώδικα.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το πιο πρόσφατο service pack για το Microsoft Office 2000. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
276367Τρόπος λήψης του τελευταίου Service Pack του Office 2000

ΣημαντικόΠριν να εγκαταστήσετε το Microsoft Office 2000 Service Pack 3 (SP-3), πρέπει να έχετε Microsoft Office 2000 Service Release 1/1a (SR-1/SR-1a) εγκατασταθεί πρώτα. Για να αποκτήσετε το Office 2000 Service Release 1/1a (SR-1/SR-1a), κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
245025Τρόπος απόκτησης και εγκατάστασης των ενημερωμένων εκδόσεων του Office 2000 SR-1 και SR-1a


ΣΗΜΕΙΩΣΗΜπορείτε πλέον να αποκτήσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση χωριστά από το πιο πρόσφατο service pack του Office 2000.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε αρχικά στην ενημερωμένη έκδοση του Microsoft PowerPoint 2000 SR-1 ανάλυση ευπάθειας.

Περισσότερες πληροφορίες

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την ενημερωμένη έκδοση είναι διαθέσιμη στο ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο ασφαλείας:
http://www.Microsoft.com/technet/security/bulletin/MS01-002.mspx

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 285978 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft PowerPoint 2000 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbopenfile kbtshoot kbprb kboffice2000sp3fix kbofficeupdate kbmt KB285978 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:285978

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com