Υπενθυμίσεις εργασιών και του ημερολογίου του Outlook δεν εμφανίζονται όπως αναμένεται

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 286166 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Για μια έκδοση του Microsoft Outlook 97 αυτού του άρθρου, ανατρέξτε στην ενότητα 161033.
Για την έκδοση αυτού του άρθρου Microsoft Outlook 98, ανατρέξτε στο θέμα 179393.
Για μια έκδοση του Microsoft Outlook 2000 αυτού του άρθρου, ανατρέξτε στην ενότητα 195964.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Υπενθυμίσεις σας ημερολόγιο του Outlook ή εργασία ενδέχεται να μην εμφανίζονται κατά την προγραμματισμένη ώρα. Επίσης, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα, όταν κάνετε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση και κλείσιμο για μια νέα συνάντηση με υπενθύμιση:
Η υπενθύμιση για θέμα> ενδέχεται να μην εμφανίζονται, επειδή το στοιχείο δεν βρίσκεται στο φάκελο ημερολόγιο ή εργασίες. Είναι εντάξει;<yes> <no></no></yes>

Αιτία

Ακολουθούν τέσσερα κοινές αιτίες για αυτήν τη συμπεριφορά:
 • Το Microsoft Outlook δεν εκτελείται. Σε αντίθεση με το Microsoft Schedule+, που έχει ένα ξεχωριστό αρχείο για το χειρισμό υπενθυμίσεις, το κύριο πρόγραμμα Outlook ελέγχει τις υπενθυμίσεις. Εάν δεν εκτελείται το Outlook, οι υπενθυμίσεις δεν εμφανίζονται.
 • Η υπενθύμιση ημερολογίου ή μια εργασία δεν βρίσκεται στο φάκελο πρωτεύον. Υπενθυμίσεις μόνο ενεργοποιούν από μέσα στο κύριο ημερολόγιο ή εργασία φακέλους. Κύρια φάκελοι βρίσκονται όπου λαμβάνετε μηνύματα. Όταν ορίζετε μια υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να ορίσετε είτε το γραμματοκιβώτιό σας εισερχόμενα ή σας προσωπικών φακέλων (.pst) του αρχείου "Εισερχόμενα" ως το σημείο παράδοσης αλληλογραφίας.

  Για παράδειγμα, εάν λαμβάνετε μηνύματα στο αρχείο προσωπικών φακέλων (.pst), "Εισερχόμενα" και να δημιουργήσετε υπενθύμισης συνάντησης στο γραμματοκιβώτιο του ημερολογίου, η υπενθύμιση δεν εμφανίζεται. Εάν δημιουργείτε το ίδιο σημείωμα υπενθύμισης στο προσωπικό σας ημερολόγιο φακέλους, η υπενθύμιση εμφανίζει σε εύθετο χρόνο.

  Σημείωση Έναυσμα υπενθυμίσεις από άλλους φακέλους ημερολογίου και εργασιών στο Microsoft Office Outlook 2007.
 • Το Παράδοση επιλογή της υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει οριστεί σε "Κανένα" (χωρίς εισαγωγικά). Πρέπει να καθορίσετε μια προεπιλεγμένη θέση παράδοσης για τα σημειώματα υπενθύμισης για επεξεργασία.
 • Ο φάκελος υπενθυμίσεις είναι κατεστραμμένο ή περιέχει στοιχεία κατεστραμμένο υπενθύμισης.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτήν τη συμπεριφορά, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες ενέργειες:
 • Εάν δεν εκτελείται το Outlook, ξεκινήστε το Outlook και διατηρήστε το Outlook εκτελείται για να λαμβάνετε υπενθυμίσεις.
 • Όταν δημιουργείτε σημειώματα υπενθύμισης, βεβαιωθείτε ότι είναι αποθηκευμένα στο φάκελο κύριου ημερολογίου ή μια εργασία.
 • Κλείστε το Outlook, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, έπειτα στην επιλογή Εκτέλεση, τύπος / Cleanreminders Outlook, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.
 • Κλείστε το Outlook, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, επιλέξτε Εκτέλεση, πληκτρολογήστε / ResetFolders του Outlook, και κάντε κλικ στο κουμπί OK. Χρησιμοποιήστε αυτήν τη μέθοδο, εάν το / Cleanreminders ο διακόπτης δεν επιλύσει το πρόβλημα.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
296192 Πρόσθετοι διακόπτες γραμμής εντολών

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 286166 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 8.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office Outlook 2007
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtasks kbcalendar kbprb kbmt KB286166 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 286166

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com