Podsjetnici u mapama Kalendar i Zadaci ne prikazuju se kako bi trebalo

Prijevod članka Prijevod članka
ID članka: 286166 - Pregledajte proizvode na koje se odnosi ovaj članak.
Verziju ovog članka koja se odnosi na Microsoft Outlook 97 potražite pod brojem161033 (Ova veza može upućivati na sadržaj koji je djelomično ili potpuno na engleskom jeziku).
Verziju ovog članka koja se odnosi na Microsoft Outlook 98 potražite pod brojem179393 (Ova veza može upućivati na sadržaj koji je djelomično ili potpuno na engleskom jeziku).
Verziju ovog članka koja se odnosi na Microsoft Outlook 2000 potražite pod brojem195964 (Ova veza može upućivati na sadržaj koji je djelomično ili potpuno na engleskom jeziku).
Proširi sve | Sažmi sve

SIMPTOMI

Podsjetnici u mapama Kalendar ili Zadaci u programu Outlook možda se ne prikazuju u zakazano vrijeme. Uz to biste, kada kliknete Save and Close (Spremi i zatvori) za novu obvezu s podsjetnikom, mogli dobiti i ovu poruku:
The reminder for <subject> may not appear because the item is not in your Calendar or Tasks folder. Is this OK? <yes> <no>
(Podsjetnik za <predmet> možda se neće pojaviti jer se stavka ne nalazi u mapi Kalendar ili Zadaci. Je li to u redu? da/ne)

UZROK

Ovo su četiri najčešća uzroka takva ponašanja:
 • Microsoft Outlook nije pokrenut. Za razliku od programa Microsoft Schedule+, koji podsjetnicima rukuje putem zasebne datoteke, glavni program Outlook sam kontrolira podsjetnike. Ako Outlook nije pokrenut, podsjetnici se ne prikazuju.
 • Podsjetnik za kalendar ili zadatak nije u primarnoj mapi. Podsjetnici se pokreću samo iz primarnih mapa kalendara ili zadataka. Primarne se mape nalaze tamo gdje dobivate poruke. Kada postavite servis e-pošte, kao točku za isporuku pošte određujete mapu Inbox (Ulazna pošta) poštanskog sandučića ili istu tu mapu u datoteci osobnih mapa (.pst).

  Ako, na primjer, poruke primate u datoteku osobnih mapa (.pst), a podsjetnik stvorite u mapi Calendar u poštanskom sandučiću, podsjetnik se neće prikazati. Ako isti taj podsjetnik stvorite u mapi Personal Folders Calendar (Kalendar osobnih mapa), podsjetnik će se prikazati u zakazano vrijeme.

  Napomena U programu Microsoft Office Outlook 2007 podsjetnici se pokreću iz drugih mapa Calendar (Kalendar) i Task (Zadaci).
 • Mogućnost servisa e-pošte Delivery (Isporuka) postavljena je na None (Nema). Da bi se podsjetnici obradili, morate navesti zadano mjesto isporuke.
 • Mapa Reminders (Podsjetnici) oštećena je ili sadrži oštećene stavke podsjetnika.

RJEŠENJE

Da biste zaobišli to ponašanje, provedite jedan od sljedećih postupaka:
 • Pokrenite Outlook ako nije već pokrenut i ne zatvarajte ga da biste mogli primati podsjetnike.
 • Kada stvarate podsjetnike, provjerite spremaju li se u primarnu mapu kalendara ili zadataka.
 • Zatvorite Outlook, kliknite Start, pokažite na Run (Pokreni), upišite outlook /cleanreminders, a zatim kliknite OK (U redu).
 • Zatvorite Outlook, kliknite Start, pokažite na Run (Pokreni), upišite outlook /resetfolders, a zatim kliknite OK (U redu). Ovu metodu koristite ako argument /cleanreminders ne rješava problem.

REFERENCE

Dodatne informacije potražite u članku iz Microsoftove baze znanja pod brojem
296192 Dodatni parametri naredbenog retka (Ova veza može upućivati na sadržaj koji je djelomično ili potpuno na engleskom jeziku)

Svojstva

ID članka: 286166 - Posljednja izmjena: 24. travnja 2007. - Revizija: 5.1
ODNOSI SE NA
 • Microsoft Office Outlook 2007
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
Ključne riječi: 
kbtasks kbcalendar kbprb KB286166

Pošaljite povratne informacije

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com