Az Outlook naptára és az emlékeztetők nem a várt módon jelennek meg

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 286166 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
A cikk Microsoft Outlook 97 alkalmazásra vonatkozó változata a Tudásbázis következő számú cikke: 161033 (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.).
A cikk Microsoft Outlook 98 alkalmazásra vonatkozó változata a Tudásbázis következő számú cikke: 179393 (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.).
A cikk Microsoft Outlook 2000 alkalmazásra vonatkozó változata a Tudásbázis következő számú cikke: 195964 (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.).
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Előfordulhat, hogy az Outlook naptára és az emlékeztetők nem jelennek meg a megadott időpontban. Ezenkívül ha egy emlékeztetővel rendelkező új találkozó esetén a Mentés és bezárás lehetőséget választja, az alábbihoz hasonló hibaüzenet jelenhet meg:
Az elem (<tárgy>) emlékeztetője nem fog megjelenni, mert az nem a saját Naptár vagy Feladatok mappájában található. Megfelelő ez a beállítás? <igen> <nem>

Oka

A fenti jelenség gyakran az alábbi négy okra vezethető vissza:
 • Nem fut a Microsoft Outlook alkalmazás. Az emlékeztetőket külön fájlban kezelő Microsoft Schedule+ programtól eltérően a fő Outlook program vezérli az emlékeztetőket. Ha az Outlook nem fut, az emlékeztetők nem jelennek meg.
 • A naptár vagy a feladat emlékeztetője nem az elsődleges mappában található. Az emlékeztetők indítása csak az elsődleges Naptár vagy Feladatok mappából hajtható végre. Az elsődleges mappák a bejövő üzenetek fogadására szolgáló helyen találhatók. Egy e-mail szolgáltatás beállításakor a levelek kézbesítési helyeként a postaláda Beérkezett üzenetek mappáját vagy a beérkezett üzeneteket tároló személyes mappafájlokat (.pst) jelölheti ki.

  Ha például az üzeneteket a beérkezett üzeneteket tároló személyes mappafájlokban (.pst) fogadja, és a postaláda naptárában hoz létre egy találkozóra vonatkozó emlékeztetőt, az emlékeztető nem jelenik meg. Ha ugyanezt az emlékeztetőt a személyes mappák naptárában hozza létre, az emlékeztető a megfelelő időpontban megjelenik.

  Megjegyzés: A Microsoft Office Outlook 2007 programban az emlékeztetők létrehozása a többi Naptár vagy Feladatok mappából kezdeményezhető.
 • Az e-mail szolgáltatás Kézbesítés beállításának értéke „Nincs” (idézőjelek nélkül). Az emlékeztetők feldolgozásához meg kell adnia egy alapértelmezett kézbesítési helyet.
 • Az Emlékeztetők mappa sérült, vagy sérült emlékeztetőelemeket tartalmaz.

A megoldás

A probléma az alábbi módszerek egyikével oldható meg:
 • Ha nem fut az Outlook alkalmazás, indítsa el és futtassa azt folyamatosan az emlékeztetők fogadásához.
 • Ha emlékeztetőket hoz létre, ellenőrizze, hogy azok mentése az elsődleges Naptár vagy Feladatok mappába történik-e.
 • Lépjen ki az Outlook programból, kattintson a Start menü Futtatás parancsára, írja be az outlook /cleanreminders parancsot, majd kattintson az OK gombra.
 • Lépjen ki az Outlook programból, kattintson a Start menü Futtatás parancsára, írja be az outlook /resetfolders parancsot, majd kattintson az OK gombra. Ezt a módszert abban az esetben használja, ha a /cleanreminders kapcsoló nem oldja meg a problémát.

Hivatkozások

A Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikke:
296192 OL2002: További parancssori kapcsolók (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 286166 - Utolsó ellenőrzés: 2007. március 12. - Verziószám: 5.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Office Outlook 2007
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbprb kbcalendar kbtasks KB286166
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com