O actualizare de platforma de anti-malware pentru Endpoint Protection clientii este disponibil de la Microsoft Support

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2865173 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Rezumat

Acest articol descrie un pachet de actualizare a platformei de anti-malware atât pentru clientii Microsoft System Center 2012 Endpoint protecție pachet Service Pack 1 (SP1) și Microsoft Forefront Endpoint protecția 2010 clienti. Aceste pachete actualizare Endpoint Protection client de consolidare servicii, drivere și componente de interfață utilizator.

Microsoft lansează în mod regulat actualizări de platformă anti-malware pentru a garanta coerența în protecție, performanță, robustețe și uzabilitate într-un peisaj de malware, care este în Urmărire schimbare. Acest pachet de actualizare este datat August 2013.

Notă Această actualizare se aplică numai pentru clientii Endpoint Protection care sunt integrate cu Microsoft System Center 2012 Manager de configurare sau Microsoft System Center Manager de configurare 2007. Instalatii autonomă clientului, faceți clic pe următoarele numere de articol pentru a merge la articolele în bază de cunoștințe Microsoft:

2864366 O actualizare de platforma de anti-malware pentru stand-alone fruntea Endpoint protecția 2010 clientii este disponibil de la Microsoft Update

2884678 O actualizare de platforma de anti-malware pentru suport-alone System Center 2012 Endpoint Protection clientii este disponibil de la Microsoft Update

Informații suplimentare

Informa?ii despre actualizare

Această actualizare de platformă anti-malware conține următoarele îmbunătățiri:
 • Actualizări platforma la rețea în marcă de timp real comportamentul funcționalitatea monitorizare

  Prevede o nouă capabilitate de protecție, care combină suspecte de rețea activitate cu alt comportament suspect de monitorizare deja incluse în produs depunerea telemetrie și probă pentru fișierele suspecte, care pot necesita în continuare analiza de declanșare.

  Pentru informații despre cum să configurați această facilitate, a se vedea următorul site web Windows:

  Furnizorii de WMI

  Pentru mai multe informații, consultați următorul site web System Center Manager de configurare Team Blog:

  Îmbunătățiri la comportamentul de monitorizare și sistemul de control rețea în platforma de anti-malware Microsoft

 • Adaugă suport de mai multe sisteme de operare

  Această actualizare adaugă suport pentru următoarele sisteme de operare:
  • Windows 8.1 Intreprindere
  • Windows 8.1 Pro
  • Windows Server 2012 R2 Datacenter
  • Windows Server 2012 R2 Enterprise

 • Adaugă suport de administrare

  Un furnizor de WMIv2 este acum disponibil, care permite gestionarea programatice de funcții în experiența utilizatorului, cum ar fi dezactivarea interfețe pe terminalele nesupravegheat.

  Pentru informații despre furnizorul și descrierea API, consultați următorul site Web Microsoft:

  Furnizorii de WMI

  Pentru informații despre cmdlet-urile PowerShell care sunt de asemenea disponibile pentru scripting administrativ, consultați următorul subiect Microsoft TechNet:

  Windows și Windows Server de automatizare cu Windows PowerShell
 • Adaugă împotriva modificărilor funcționalitate pentru a reduce riscul că malware va dezactiva sau bypass anti-malware de scanare

  De exemplu, acorda acces la registru și consolidare servicii care sunt folosite de platforma de anti-malware poate fi gestionat numai direct prin sprijinit administrativ opțiuni (canale de încredere) prin consola Manager de configurare sistem Center.

 • Îmbunătățește performanța generală a platformei de anti-malware

  Performanță de anti-malware este îmbunătățit în comparație cu versiunile anterioare de platforma. Îmbunătățiri sunt făcute pentru semnături care sunt livrate prin intermediul Microsoft Active protecția Service (hărți). Aceste modificări conțin efecte configurabil sau orientate spre client.

  Pentru mai multe informații despre harti, consultați următorul site Web Microsoft:

  Descriere Microsoft Active protecția serviciul comunității
 • Adaugă suport pentru limba mai mult la platforma de anti-malware

  Limbile noi sunt acceptate:
  • Chineză (Hong Kong SAR) (zh-HK)
  • Chineză (RPC) (zh-CN)
  • Chineză (Taiwan) (zh-TW)
  • Engleză (en-US)
  • Franceză (fr-FR)
  • Germană (de-DE)
  • Italiană (l-l)
  • Japonez (ja-JP)
  • Coreeană (ko-KR)
  • Portugheză (Brazilia) (pt-BR)
  • Rusă (ru-RU)
  • Spaniolă (es-ES)

 • Adaugă o opțiune de depunere configurabil eșantion automată

  implicit, în cazul în care computerul este înscris în hărți, poate vi se trimite fișierele suspecte la Microsoft pentru analize suplimentare. Această actualizare permite noi opțiuni de configurare pentru această prelevare de probe prin furnizarea de o opțiune de a trimite automat fișierele astfel ca .exe dosar fără tine fiind determinat. Să fie conștienți că toate fișierele care conțin potențial informații de identificare personală va continua să vă solicite.

  Note despre această opțiune
  • Această opțiune include o declarație termenii licenței pentru Software Microsoft și confidențialitate actualizate, care discută această funcționalitate.
  • Această opțiune de setare este configurabil prin Instrumenta?ie de Management Windows (WMI).
  • Această opțiune oferă în prezent nici un utilizator-configurabil capacitatea în consola Manager de configurare sistem centrul sau fișierele șablon administrativ (.admx).
  • Această opțiune necesită hărți de membru.


  Pentru informații de configurare politică, consultați următorul subiect Microsoft TechNet:

  FEP ADMX referință
 • Face mai multe remedieri de client

  Pe lângă îmbunătățirile care sunt enumerate aici, această versiune repară clientului următoarele probleme:
  • Microsoft Exchange Server 2003 interoperabilitate

   Instalarea clientului Endpoint Protection pe Exchange Server 2003 poate provoca ActiveSync eșecuri, cum ar fi Event ID 3005. Pentru a preveni această problemă, a crea următoarea valoare de registry:

   Registru a localiza:
   HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\mpfilter\Parameters

   DWORD numele: DisableReadHooking
   DWORD Value: 1

   Notedespre această setare
   • Reporniți Exchange Server 2003 pentru modificarea să aibă efect.
   • Această setare valoare modifică modul Endpoint Protection client gestionează acorda acces la fișiere. Cu toate acestea, nu afectează capacitatea de detectare.
  • Variabila de mediu incorecte

   Instalarea Endpoint Protection agent creează o suplimentare PSModulePath variabila de mediu, care conține un spațiu la final. Aceasta este listat ca o variabilă de mediu duplicat.

  • Alternative drive de instalare

   Parametrul /drive nu se schimbă valoarea de AppDataPath a produsului la unitatea specificată. Se schimbă doar calea datele programului.

Cum să obțineți această actualizare

O actualizare a sprijinit este disponibil de la Microsoft Support. Cu toate acestea, această actualizare este destinat pentru a corecta doar problema descrisă în acest articol. Aplicați această actualizare doar la sistemele care se confruntă cu problema descrisă în acest articol. Această actualizare ar putea primi teste suplimentare. Prin urmare, dacă nu sunteți grav afectat de această problemă, vă recomandăm să așteptați următoarea actualizare software care conține această actualizare.

Dacă actualizarea este disponibil pentru download, există o secțiune de "Download remediere rapidă disponibile" la partea de sus a acestui articol din bază de cunoștințe. Dacă nu apare această secțiune, contactați Microsoft Client Service si suport pentru a obține remedierea rapidă.

Notă Dacă apar probleme suplimentare sau dacă orice de depanare este necesară, va trebui să creați o solicitare de serviciu separat. Costurile de obicei suport va aplica sprijin suplimentar întrebări și probleme care nu se califică pentru această remediere rapidă specifice. Pentru o listă completă de Microsoft Client Service si suport numere de telefon sau pentru a crea o cerere de serviciu separat, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Notă Formularul "Download remediere rapidă disponibile" afișează limbile pentru care remedierea rapidă este disponibilă. Dacă nu vedeți limba dvs., este pentru că o remediere rapidă nu este disponibilă pentru acea limbă.

Cerințe preliminare

Pentru a aplica această remediere rapidă, trebuie să aveți instalat următoarele:
 • Actualizarea cumulativă 2 pentru System Center 2012 Configuration Manager pachet Service Pack 1
 • pachet Service Pack 2 pentru sistemul centru Configuration Manager 2007 și Update Rollup 1 pentru fruntea Endpoint Protection 2010

Informa?ii privind repornirea

Va trebui să reporniți computerul după ce aplicați această remediere rapidă.

Notă Vă recomandăm să închideți consola de administrare Manager de configurare înainte de a instala acest pachet de remedieri rapide.

Instrucțiuni de instalare

System Center 2012 Endpoint Protection
După ce instalați acest pachet de actualizare, trebuie să activați caracteristica Automatic Client Upgrade în consola Manager de configurare 2012 Administrator. Agentul Endpoint Protection va fi actualizat, în funcție de valorile care sunt definite în client politica Set?ri de preluare și în setarea automat upgrade de client în termen de zile .

Fruntea Endpoint Protection 2010
După ce instalați acest pachet de actualizare, trebuie să creați o nouă fruntea Endpoint Protection client instalare implementare sau reexecutați reclama existente. Pentru mai multe informații despre cum să creați de implementare, consultați următorul subiect Microsoft TechNet:

Implementarea utilizând Manager de configurare pachete
Pentru mai multe informații, consultați următorul articol din blog-ul Rețea Microsoft pentru dezvoltatori (MSDN):

Instalarea actualizărilor de platformă anti-malware pentru FEP 2010 SU1 și SCEP 2012 SP1

Informații privind înlocuirea remedierilor rapide

Această actualizare înlocuiește următoarele actualizări:
 • 2828233 O actualizare de platforma de anti-malware pentru clienti System Center 2012 Endpoint protecție pachet Service Pack 1 este disponibil de la Microsoft Support
 • 2827684 O actualizare de platforma de anti-malware pentru fruntea Endpoint protecția 2010 clientii este disponibil de la Microsoft Support

Informa?ii suplimentare despre

Această actualizare aduce antimalware client versiunea 4.3.215.0. Puteți găsi informațiile de versiune făcând despre meniul Ajutor de interfață cu utilizatorul Endpoint Protection clientului.

Informații cu privire la fișiere

Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
Versiunea în engleză a acestei remedieri rapide a atribute de fișier (sau atribute de fișier ulterioară) care sunt listate în următorul tabel. Datele și orele pentru aceste fișiere sunt enumerate în timpul Universal coordonat (TUC). Când vizualizați informațiile despre fișiere, este convertit la ora locală. Pentru a găsi diferența dintre UTC și ora locală, utilizați fila fusul orar în elementul de data și ora în Panou de control.

Pentru fruntea Endpoint Protection 2010
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Nume de fi?ierVersiunea fișieruluiDimensiune fișierDataOra
Amuninstall.vbsNu este cazul10,05101-Iul-201102:35
Commonconstants.dll2.1.1116.11426,28801-Iul-201102:35
Commonsetuputils.dll2.1.1116.11468,27201-Iul-201102:35
Fep2010su1-fepext-kb2865173-x 86-enu.mspNu este cazul25,890,81601-Iul-201102:35
Fepext.msiNu este cazul26,628,09601-Iul-201102:35
Fepregistrator.exe2.1.1116.114121,52001-Iul-201102:35
Amuninstall.vbsNu este cazul10,05101-Iul-201102:35
Commonconstants.dll2.1.1116.11426,28801-Iul-201102:35
Commonsetuputils.dll2.1.1116.11468,27201-Iul-201102:35
Fep2010su1-fepext-kb2865173-amd64-enu.mspNu este cazul25,890,81601-Iul-201102:35
Fepext.msiNu este cazul26,628,09601-Iul-201102:35
Fepregistrator.exe2.1.1116.114121,52001-Iul-201102:35
Pentru System Center 2012 Endpoint Protection
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Nume de fi?ierVersiunea fișieruluiDimensiune fișierDataOra
ccmsetup.cabNu este cazul9,61131-Mai-201306:10
scepinstall.exe4.3.215.025,591,43231-Mai-201306:10
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed

Referințe

Proprietă?i

ID articol: 2865173 - Ultima examinare: 24 ianuarie 2014 - Revizie: 4.0
Se aplică la:
 • Microsoft System Center 2012 Configuration Manager Service Pack 1
 • Microsoft Forefront Endpoint Protection 2010
 • Microsoft System Center Configuration Manager 2007
Cuvinte cheie: 
kbautohotfix kbqfe kbfix kbhotfixserver kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2865173 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol este tradus cu ajutorul software-ului Microsoft de traducere automată ?i poate fi corectat prin intermediul tehnologiei Community Translation Framework (CTF). Microsoft oferă articole traduse automat, post-editate de comunitate ?i articole traduse de oameni, pentru a permite accesul la toate articolele din Baza noastră de cuno?tin?e în mai multe limbi. Articolele traduse automat ?i post-editate pot con?ine gre?eli de vocabular, sintaxă ?i/sau gramatică. Microsoft nu este responsabil de inexactită?ile, erorile sau daunele cauzate de traducerea gre?ită a con?inutului sau de utilizarea acestuia de către clien?i. Găsi?i mai multe informa?ii despre traducerea în colaborare la http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/ro.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2865173

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com