Προβλήματα δικτύου μετά την εγκατάσταση αρκετά 7.03 σωστές ρυθμίσεις απορρήτου σε Windows XP

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 286562 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Αφού εγκαταστήσετε το δωρεάν έκδοσης αρκετά καλή απορρήτου 7.03 έκδοση, ενδέχεται να μην μπορείτε να περιηγηθείτε στο Internet ή να συνδεθείτε σε ένα δίκτυο που βασίζεται σε ΙΡ. Όταν προσπαθείτε να δημιουργήσετε μια σύνδεση δικτύου μέσω τηλεφώνου ή RAS, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Δεν είναι δυνατή η διαπραγμάτευση της σύνδεσης
------------------------------
Σφάλμα PGP
Δεν είναι δυνατή η δημιουργία σύνδεσης με την υπηρεσία PGP SDK.
[OK]
Όταν προσπαθείτε να ξεκινήσετε PGPTray και PGPKey, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Εκκίνηση PGPDisk:
------------------
PGPDisk
Η εφαρμογή PGPDisk δεν ήταν δυνατό να ξεκινήσει επειδή: "PFLError #-11939."
[OK]

Αιτία

Αυτό το ζήτημα μπορεί να προκύψει, επειδή αρκετά καλή 7.03 απορρήτου δεν είναι συμβατό με τα Windows XP.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, επαναφέρετε το TCP/IP στα Windows XP.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επαναφοράς του πρωτοκόλλου TCP/IP στα Windows XP, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
299357Τρόπος επαναφοράς της στοίβας πρωτοκόλλου Internet (TCP/IP) στα Windows XP
Εάν η επαναφορά του TCP/IP δεν επιλύσει αυτό το ζήτημα, εκτελέστε την επαναφορά συστήματος. Για να εκτελέσετε την επαναφορά συστήματος, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Κάντε κλικStart, τοποθετήστε το δείκτηΌλα τα προγράμματα, τοποθετήστε το δείκτηΒοηθήματα, τοποθετήστε το δείκτηΤα Εργαλεία συστήματος, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕπαναφορά συστήματος (System Restore)
  2. Κάντε κλικΕπαναφορά του υπολογιστή σε παλιότερη χρονική στιγμή, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕπόμενο.
  3. Επιλέξτε μια ώρα και ημερομηνία προγενέστερη από την ημερομηνία κατά την εγκατάσταση αρκετά καλή 7.03 απορρήτου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΕπόμενο.

Κατάσταση

Αυτή η συμπεριφορά οφείλεται στη σχεδίαση.

Περισσότερες πληροφορίες

Σημειώστε ότι αν απεγκαταστήσετε αρκετά 7.03 σωστές ρυθμίσεις προστασίας ιδιωτικού απορρήτου, αυτό το ζήτημα δεν έχει επιλυθεί επειδή το πρόγραμμα καταργεί την εγκατάσταση της στοίβας TCP/IP και τη στοίβα TCP/IP δεν υποστηρίζει μη επανεγκατάσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αρκετά καλή προστασίας ιδιωτικού απορρήτου, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web:
http://www.pgpsupport.com/
Τα προϊόντα άλλων κατασκευαστών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες ανεξάρτητες από τη Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, όσον αφορά τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 286562 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kb3rdparty kbenv kberrmsg kbnetwork kbnofix kbprb kbmt KB286562 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:286562

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com