Trage prestaties van Outlook Web App vanuit Internet Explorer 8

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2871314 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

PROBLEEM

Gebruikers in een omgeving van de Exchange Server-2013 in ruimten of in Office 365 die Internet Explorer 8 gebruikt voor toegang tot Outlook Web App is bijzonder traag bij het uitvoeren van veelvoorkomende taken zoals het volgende:
 • Nieuwe e-mailberichten lezen
 • E-mail verzenden en ontvangen
 • Geadresseerden selecteren uit de algemene adreslijst (GAL)
 • Mappen selecteren
Bovendien kan een bericht 'Wachten voor <URL>' worden weergegeven op de statusbalk van Internet Explorer 8. Dit bericht gaat niet weg zelfs nadat de gebruiker op de toets F5 het browservenster te vernieuwen. Dit bericht geeft aan dat Internet Explorer 8 is bezig met het laden van onderdelen van Outlook Web App of gegevens.</URL>

OORZAAK

Dit probleem wordt veroorzaakt door JavaScript-prestaties en problemen met het gebruik van geheugen in Internet Explorer 8.

OPLOSSING

Het wordt aangeraden dat gebruikers een upgrade naar de nieuwste versie van Internet Explorer uitvoeren.

Voor meer informatie als u Office 365, ZieBeleid voor Office 365 Client systeem eisen.Microsoft blijft ter ondersteuning van Internet Explorer 8 en Office 365. De ervaring van de gebruiker en supportervaring wordt evenwel beperkt. Gebruikers ondervinden beperkingen in de Exchange Online-service bij het gebruik van Internet Explorer 8. Zie voor meer informatieVeelgestelde vragen over Office 365 en Internet Explorer.

TIJDELIJKE OPLOSSING

Als u niet naar de nieuwste versie van Internet Explorer upgraden en moet gaan met Internet Explorer 8, de lichte versie van Outlook Web App gebruiken.

Office 365

Voor het instellen van de lichte versie van Outlook Web App voor alle gebruikers in uw organisatie Office 365

 1. Aanmelden bij de portal (Office 365https://Portal.Office.com) als een beheerder.
 2. Klik op beheeren klik vervolgens op Exchange de Exchange Admin Center te openen.
 3. In het navigatievenster van de Exchange-Admin Center, klikt u op machtigingenen thenclick beleid van Outlook Web App.
 4. Dubbelklik op OwaMailboxPolicy-standaard.
 5. Klik op functies, wissen in het dialoogvenster Outlook Web App beleid de Premium-client uit en klik vervolgens op Opslaan.
OpmerkingDeze wijzigingen kunnen enige tijd duren te activeren.

Alle gebruikers in de organisatie Office 365 van Outlook Web App op dit moment wordt gepresenteerd met de Outlook Web App light ervaring. Gebruikers niet mogelijk om te schakelen naar de Outlook Web App premium ervaring tot admin keert terug van de wijzigingen die zijn aangebracht aan het Outlook Web App-beleid in het midden van Exchange Administrator.

Voor het instellen van de lichte versie van Outlook Web App voor een gebruiker in uw organisatie Office 365

 1. Verwijs de gebruiker aanmelden bij de portal (Office 365https://Portal.Office.com).
 2. Klik op Outlook.
 3. Klik op instellingen)
  Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
  Schermafdruk van de knop Instellingen
  ), en klik vervolgens op Weergave-instellingen.
 4. Klik op de versie van Outlook Web Appen schakel het selectievakje Gebruik de eenvoudige versie van Outlook Web App .
Als u wilt terugkeren naar de Outlook Web App premium ervaring, heeft de gebruiker op het selectievakjeGebruik de eenvoudige versie van Outlook Web App. De gebruiker krijgt de Outlook Web App premium ervaring de volgende keer dat hij of zij toegang Outlook Web App tot.

MEER INFORMATIE

Office 365 is vereist voor de huidige versie of de voorgaande versie van Internet Explorer of de meest recente versie van Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari of van. Zie voor meer informatie over Outlook Web App en Internet Explorer 8 Office 365 en Internet Explorer 8.

De producten van andere leveranciers die in dit artikel worden beschreven, worden geproduceerd door bedrijven die onafhankelijk zijn van Microsoft. Microsoft biedt geen enkele garantie, impliciet noch anderszins, omtrent de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten.

Nog steeds hulp nodig? Ga naar de Office 365-Communitywebsite of de Exchange TechNet-forums.

Eigenschappen

Artikel ID: 2871314 - Laatste beoordeling: zondag 13 juli 2014 - Wijziging: 5.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Exchange Online
 • Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise
 • Microsoft Exchange Server 2013 Standard
Trefwoorden: 
o365e o365m o365p o365022013 o365 o365a kb3rdparty kbgraphxlink kbgraphic kbmt KB2871314 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2871314

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com