Ο κωδικός σφάλματος 31 στο Device Manager για τη συσκευή Miniport WAN (Εποπτεία δικτύου) στα Windows 8 ή Windows Server 2012

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2871372 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
 • Μπορείτε να εγκαταστήσετε τα Windows 8 ή 2012 διακομιστή των Windows.
 • Μπορείτε να ανοίξετε τη Διαχείριση συσκευών, μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης.
Σε αυτό το σενάριο, η Διαχείριση Συσκευών εμφανίζει ένα κίτρινο ερωτηματικό δίπλα στη συσκευή (Εποπτεία δικτύου) WAN Miniport. Επιπλέον, η καρτέλα " Λεπτομέρειες " από το παράθυρο "Ιδιότητες συσκευής" εμφανίζει το εξής μήνυμα:

Η συσκευή δεν λειτουργεί σωστά επειδή τα Windows δεν είναι δυνατό να φορτώσουν τα προγράμματα οδήγησης που απαιτούνται για αυτήν τη συσκευή. (Κωδικός 31)

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή τα Windows δεν είναι δυνατό να φορτώσουν τα προγράμματα οδήγησης που απαιτούνται για τη συσκευή WAN (Εποπτεία δικτύου). Επειδή δεν υπάρχει πρόγραμμα οδήγησης που σχετίζεται με τη συσκευή, δεν μπορεί να καταργηθεί από τη Διαχείριση συσκευών.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να αποφύγετε αυτό το ζήτημα κατά τη διάρκεια των μελλοντικών εγκαταστάσεων, πρέπει να συνδέσετε την ενημερωμένη έκδοση 2822241 σε το μέσο εγκατάστασης που χρησιμοποιείτε στη διάρκεια της εγκατάστασης.

Για πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της συντήρησης ειδώλου ανάπτυξης και διαχείριση (DISM) για να ενσωματώσετε ένα πακέτο επείγουσας επιδιόρθωσης σε μέσα εγκατάστασης, ανατρέξτε στο θέμα Προσθήκη ή κατάργηση πακέτων χωρίς σύνδεση.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε το πρόβλημα, μεταβείτε το "Αυτόματη επίλυση". Εάν προτιμάτε να επιλύσετε το πρόβλημα μόνοι σας, μεταβείτε το "Μη αυτόματη επίλυση".

Αυτόματη επίλυση

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start expanded
Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, κάντε κλικ στο κουμπί του επιδιόρθωση κουμπί ή στη σύνδεση. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση στο παράθυρο διαλόγου " Λήψη αρχείου " πλαίσιο και ακολουθήστε τα βήματα του οδηγού Fix it .
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets fixit1
Επιδιόρθωση αυτού του προβλήματος
Επίλυσης της Microsoft 20114
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets fixit2

Σημειώσεις
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
 • Αυτός ο οδηγός μπορεί να είναι μόνο στα Αγγλικά. Ωστόσο, η αυτόματη επίλυση λειτουργεί και για άλλες εκδόσεις γλώσσας των Windows.
 • Εάν δεν βρίσκεστε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα, αποθηκεύστε την Επιδιόρθωση σε μια μονάδα δίσκου flash ή ένα CD και στη συνέχεια εκτελέστε την στον υπολογιστή που έχει το πρόβλημα.
 • Εκτιμούμε τα σχόλιά σας. Για να στείλετε σχόλια ή να αναφέρετε τυχόν ζητήματα που αφορούν αυτήν τη λύση, αφήστε ένα σχόλιο σχετικά με το "Αυτόματη επίλυση"ιστολόγιο ή στείλτε μας ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο το μήνυμα.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end

Μη αυτόματη επίλυση

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει το λειτουργικό σύστημα και λαμβάνουν ένα σφάλμα "Κωδικός 31" στη συσκευή Miniport WAN (Εποπτεία δικτύου), ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ανοίξτε τη Διαχείριση συσκευών.
 2. Κάντε δεξιό κλικ στη συσκευή miniport WAN (Εποπτεία δικτύου) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Ενημέρωση λογισμικού προγράμματος οδήγησης.
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση λογισμικού προγράμματος οδήγησης στον υπολογιστή μου.
 4. Κάντε κλικ στην επιλογή από μια λίστα προγραμμάτων οδήγησης συσκευών στον υπολογιστή μου.
 5. Καταργήστε την επιλογή του πλαισίου ελέγχου Εμφάνιση συμβατού υλικού .
 6. Στη στήλη στην αριστερή πλευρά, επιλέξτε Microsoftκαι στη στήλη στα δεξιά, επιλέξτε Τον προσαρμογέα Microsoft Loopback KM-ΔΟΚΙΜΉ.
 7. Στο πλαίσιο διαλόγου Update Driver Warning , κάντε κλικ στο κουμπί Ναι για να συνεχίσετε την εγκατάσταση αυτού του προγράμματος οδήγησης.
 8. Μετά την εγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης, κάντε δεξιό κλικ στη συσκευή και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση.
 9. Αφού καταργηθεί η εγκατάσταση της συσκευής, κάντε δεξιό κλικ στο όνομα του υπολογιστή στη Διαχείριση συσκευών και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή ανίχνευση για αλλαγές υλικού.
 10. Στο μενού Προβολή , κάντε κλικ στο κουμπί " Εμφάνιση των κρυφών συσκευών".
Η συσκευή Miniport WAN (Εποπτεία δικτύου) θα πρέπει τώρα να ξεκινήσει και δεν έχουν πλέον ένα κίτρινο θαυμαστικό δίπλα της.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2871372 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows 8
 • Windows Server 2012 Standard
 • Windows Server 2012 Datacenter
Λέξεις-κλειδιά: 
kbfixme kbmsifixme kbmt KB2871372 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2871372

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com