Het Microsoft .NET Framework 4.5.1 RC (web installer) voor Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows Server 2008 SP2, Windows Server 2008 R2 SP1, Windows 8 en Windows Server 2012

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2872775 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Inleiding

Microsoft .NET Framework 4.5.1 Release Candidate (RC) is een compatibel, ter plekke update voor Microsoft .NET Framework 4 en Microsoft .NET Framework 4.5.

Het installatieprogramma van het web is een klein pakket (minder dan 1 MB) die automatisch wordt bepaald en downloadt alleen de onderdelen die van toepassing zijn voor een bepaald platform. Het taalpakket dat overeenkomt met de taal van het besturingssysteem van de gebruiker wordt ook geïnstalleerd door het installatieprogramma van het web.

Meer informatie

Informatie over downloaden

Het volgende bestand kan worden gedownload vanaf het Microsoft Download Center:
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Downloaden
Het pakket nu downloaden.

Voor meer informatie over het downloaden van Microsoft-ondersteuningsbestanden klikt u op het volgende artikelnummer om het artikel te bekijken in de Microsoft Knowledge Base:
119591 Hoe Microsoft-ondersteuningsbestanden verkregen kunnen worden via online services
Microsoft heeft dit bestand gecontroleerd op virussen. Microsoft heeft de meest actuele software voor virusdetectie gebruikt die beschikbaar was op de datum waarop het bestand werd geplaatst. Het bestand is opgeslagen op beveiligde servers die onbevoegde wijzigingen aan het bestand voorkomen.

Wat is er nieuw in het .NET Framework 4.5.1 RC?

Het .NET Framework 4.5.1 RC biedt ondersteuning voor het schrijven van code in C#, Visual Basic en F # programmeertalen en deze belangrijke verbeteringen van de taal en framework bevat:
 • Betere prestaties en betrouwbaarheid
 • ASP.NET-toepassing onderbreken en hervatten
 • Compressie op verzoek van de heap groot object
 • 64-bits bewerken en doorgaan
 • Activiteitstracering en bemonstering
 • Tolerantie voor SQL-verbinding
 • Beheerde retourwaarden
Zie voor meer informatie over deze en andere functies van het .NET Framework 4.5.1 de .NET framework Developer Center website en blogbericht. Deze versie van .NET Framework uitgevoerd side-by-side met Micro soft.NET Framework 3.5 servicepack 1 (SP1) en eerdere versies, maar voert een interne-update voor .NET Framework 4 en het .NET Framework 4.5.

Opdrachtregelopties voor deze update

Ga naar het gedeelte 'Opties voor de opdrachtregel' van de volgende MSDN-website voor meer informatie over de verschillende opdrachtregelopties die door deze update worden ondersteund:

.NET framework Deployment Guide voor ontwikkelaars

Opnieuw opstarten

U moet de computer opnieuw opstarten nadat u deze software installeren als alle bestanden waarin dit probleem optreedt worden gebruikt. Wij raden aan dat u alle toepassingen die met .NET Framework sluit voordat u deze update toepast.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Eigenschappen

Artikel ID: 2872775 - Laatste beoordeling: dinsdag 10 september 2013 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft.NET Framework 4.5.1 op de volgende platformen
  • Windows Vista Service Pack 2
  • Windows 7 Service Pack 1
  • Windows Server 2008 Service Pack 2
  • Windows Server 2008 R2 Service Pack 1
  • Windows 8
  • Windows Server 2012 Standard
Trefwoorden: 
kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbfix atdownload kbmt KB2872775 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2872775

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com