Microsoft.NET Framework 4.5.1 RC (web installer) för Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows Server 2008 SP2, Windows Server 2008 R2 SP1, Windows 8 och Windows Server 2012

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2872775 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

På den här sidan

Introduktion

Microsoft.NET Framework 4.5.1 Release Candidate (RC) är en kompatibel, på plats-uppdatering för Microsoft.NET Framework 4 och Microsoft.NET Framework-4.5.

Web installer är ett litet paket (mindre än 1 MB) som automatiskt bestämmer och hämtar endast komponenterna som är tillämpliga för en viss plattform. Web installer installerar även språkpaketet som motsvarar språket i användarens operativsystem.

Mer Information

Hämta information

Följande fil kan hämtas från Microsoft Download Center:
Dölj bildenVisa bilden
Hämta
Hämta paketet nu.

Om du vill veta mer om hur du hämtar supportfiler från Microsoft klickar du på följande artikelnummer och läser artikeln i Microsoft Knowledge Base:
119591 Hur du hämtar Microsoft-supportfiler från onlinetjänster
Microsoft har genomsökt denna fil efter virus. Microsoft använde det mest aktuella antivirusprogram som var tillgängligt när filen lades upp. Filen är sparad på servrar med utökad säkerhet som hjälper dig att förhindra otillåtna ändringar av den.

Vad är nytt i.NET Framework 4.5.1 RC?

.NET Framework 4.5.1 RC stöder skrivning av kod i C#, Visual Basic och F # programmeringsspråk och innehåller dessa avsevärda förbättringar av språk och framework:
 • Bättre prestanda och tillförlitlighet
 • ASP.NET-programmet pausa och återuppta
 • Komprimering på begäran av heap för stora objekt
 • 64-bitars redigera och fortsätt
 • Aktivitetsspårning och provtagning
 • Anpassningsbarhet för SQL-anslutning
 • Hanterade returvärden
Mer information om dessa och andra funktioner i.NET Framework 4.5.1 finns på .NET Framework Developer Center webbplatsen och blogginlägg. Den här versionen av.NET Framework körs sida-vid-sida med Microsoft.NET Framework 3.5 servicepack 1 (SP1) och tidigare versioner, men utför en på-plats-uppdatering för.NET Framework 4 och 4.5 för.NET Framework.

Kommandoradsväxlar för uppdateringen

Mer information om olika kommandoradsväxlar som stöds av den här uppdateringen finns i avsnittet "Kommandoradsalternativ" i följande MSDN-webbplats:

.NET Framework Deployment Guide för utvecklare

Krav på omstart

Du kan behöva starta om datorn när du installerar programvaran om alla berörda filer används. Vi rekommenderar att du stänger alla program som använder.NET Framework innan du installerar den här uppdateringen.

Status

Microsoft har bekräftat att detta är ett problem i Microsoft-produkterna som nämns i avsnittet "Gäller".

Egenskaper

Artikel-id: 2872775 - Senaste granskning: den 10 september 2013 - Revision: 1.0
Informationen i denna artikel gäller:
 • Microsoft.NET Framework 4.5.1 på följande plattformar
  • Windows Vista Service Pack 2
  • Windows 7 Service Pack 1
  • Windows Server 2008 Service Pack 2
  • Windows Server 2008 R2 Service Pack 1
  • Windows 8
  • Windows Server 2012 Standard
Nyckelord: 
kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbfix atdownload kbmt KB2872775 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2872775

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com