FIX: Een App-V 4.5 SP2 server niet herstellen als een toepassingsdatabase virtualisatie failover wordt uitgevoerd

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2873468 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Een toepassingsdatabase virtualisatie in Microsoft Application Virtualization (App-V) 4.5 Service Pack 2 (SP2) wordt gehost op een exemplaar van een Microsoft SQL Server-failover-cluster. De App-V-server kan niet worden hersteld wanneer de database overgenomen wordt, en de App-V-gebruikers ontvangen het volgende foutbericht weergegeven:

De virtualisatie Application Server heeft een interne fout geretourneerd. Rapport met de systeembeheerder van de volgende foutcode:
0A 200001F4

In dit geval het publicatieproces kunnen niet worden bijgewerkt door clients en toepassing mislukt wordt gestart. Ook wordt gebeurtenis-ID 41543 vastgelegd in het toepassingslogboek op de App-V-server.

Oplossing

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar via Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat wordt beschreven in dit artikel te corrigeren. Voer deze hotfix alleen uit op systemen waarop het in dit artikel beschreven probleem zich voordoet. Deze hotfix wordt wellicht nog verder getest. Als u geen ernstige hinder van dit probleem ondervindt, raden wij u daarom aan te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als de hotfix beschikbaar is om te downloaden, dan is er een sectie 'Deze Hotfix is als download beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, neem dan contact op met Microsoft Customer Service en Support om de hotfix te verkrijgen.

Opmerking Als er nog andere problemen optreden of als er troubleshooting vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten blijven gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Opmerking Het formulier 'Hotfix beschikbaar voor download' geeft de talen weer waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is dat omdat een hotfix niet voor die taal beschikbaar is.

Vereisten

Deze hotfix (HF03 App-V 4.5 SP2), moet u beschikken over Servicepack 2 Microsoft Application Virtualization 4.5 is geïnstalleerd.

Opstartinformatie

U moet de computer opnieuw opstarten, nadat u deze hotfix toepast.

Informatie over vervanging

Deze hotfix vervangt geen eerder uitgebrachte hotfix.

Informatie over bestanden

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding start collapsed
De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Om het verschil tussen UTC en lokale tijd te achterhalen, gebruikt u het tabblad tijdzone in het onderdeel datum en tijd in het Configuratiescherm.

Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijd
AppV45SP2, MGMT, KB2873468, x86.mspNiet van toepassing8,420,35231-Aug-201310:45
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding end collapsed

Workaround

U kunt dit probleem omzeilen, start u de service Application Virtualization Management Server. Voer de volgende stappen uit:
  1. Open de MMC-module Services in Systeembeheer.
  2. Zoek de service Application Virtualization Management Server.
  3. Klik met de rechtermuisknop op Application Virtualization Management Serveren klik op opnieuw opstarten.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Referenties

Zie de terminologie Microsoft gebruikt om softwareupdates te beschrijven.

Eigenschappen

Artikel ID: 2873468 - Laatste beoordeling: zaterdag 19 oktober 2013 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Application Virtualization 4.5 for Terminal Services
  • Microsoft Application Virtualization 4.5 for Windows Desktops
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbbug kbmt KB2873468 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2873468

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com