KORRIGERING: En App-V 4.5 SP2 server kan inte återställa när en programdatabas virtualisering växlar

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2873468 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

På den här sidan

Symptom

En databas i Microsoft Application Virtualization (App-V) 4.5 virtualisering Service Pack 2 (SP2) finns på en instans av en Microsoft SQL Server failover-kluster. När databasen överflyttas App-V-server inte kan återställas och App-V-användare visas följande felmeddelande:

Application Virtualization Server har returnerat ett internt fel. Rapportera följande felkod till systemadministratören:
0A-200001F4

Klienter kan inte uppdatera publicerar information i den här situationen och programmet startar misslyckas. Dessutom loggas händelse-ID 41543 i programloggen på App-V server.

Lösning

Information om snabbkorrigeringen

En snabbkorrigering är tillgänglig från Microsoft. Den här snabbkorrigeringen är emellertid avsedd att åtgärda det problem som beskrivs i denna artikel. Den här snabbkorrigeringen är endast till för datorer med problemet som beskrivs i denna artikel. Snabbkorrigeringen kan komma att testas igen. Om ni inte störs alltför mycket av detta problem rekommenderar vi att du väntar på nästa programuppdatering som innehåller den här snabbkorrigeringen.

Om snabbkorrigeringen är tillgänglig för hämtning, finns det en "Snabbkorrigeringen tillgänglig" längst upp i den här Knowledge Base-artikeln. Inte kontaktar du Microsoft Support för att få snabbkorrigeringen.

Obs! Om det uppstår ytterligare problem eller felsökning krävs, kan du behöva skapa en serviceförfrågan. De vanliga supportkostnaderna gäller för övriga supportfrågor och problem som inte uppfyller kraven för den här snabbkorrigeringen. En fullständig lista över telefonnummer för Microsofts kundtjänst och Support eller skapa en serviceförfrågan finns på följande Microsoft-webbplats:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Obs! "Snabbkorrigeringen tillgänglig"-formuläret visas de språk som snabbkorrigeringen är tillgänglig. Om ditt språk inte visas beror det på att en snabbkorrigering inte är tillgänglig för det aktuella språket.

Förutsättningar

Om du vill installera den här snabbkorrigeringen (App-V 4.5 SP2 HF03) måste du ha Service Pack 2 för Microsoft Application Virtualization 4.5 installeras.

Information om omstart

Du måste starta om datorn när du har installerat den här snabbkorrigeringen.

Information om ersättning

Den här snabbkorrigeringen ersätter inte någon tidigare utgiven snabbkorrigering.

Filinformation

Dölj bildenVisa bilden
assets folding start collapsed
Den engelska versionen av den här snabbkorrigeringen har de filattribut (eller senare) som visas i följande tabell. Datum och tider för dessa filer anges i UTC-tid (UTC). När du visar filinformationen konverteras den till lokal tid. Använd fliken Tidszon i Datum och tid på Kontrollpanelen om du vill se skillnaden mellan UTC-tid och lokal tid.

Dölj tabellenVisa tabellen
FilnamnFilversionFilstorlekDatumTid
AppV45SP2-MGMT-KB2873468-x86.mspEj tillämpligt8,420,35231-Aug-201310:45
Dölj bildenVisa bilden
assets folding end collapsed

Workaround

Undvik problemet genom att starta om tjänsten Application Virtualization Management Server. Gör så här:
  1. Öppna snapin-modulen tjänster i Administrationsverktyg.
  2. Leta upp tjänsten Application Virtualization Management Server.
  3. Högerklicka på Application Virtualization Management Serveroch klicka sedan på Starta om.

Status

Microsoft har bekräftat att detta är ett problem i Microsoft-produkterna som nämns i avsnittet "Gäller".

Referenser

Finns på terminologi Microsoft använder för att beskriva programvaruuppdateringar.

Egenskaper

Artikel-id: 2873468 - Senaste granskning: den 19 oktober 2013 - Revision: 2.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Application Virtualization 4.5 for Terminal Services
  • Microsoft Application Virtualization 4.5 for Windows Desktops
Nyckelord: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbbug kbmt KB2873468 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2873468

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com