Θέμα ασφαλείας που περιγράφεται στο ενημερωτικό δελτίο ασφαλείας MS13-061 έχει επιλυθεί από μια ενημερωμένη έκδοση του Exchange Server

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2874216 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Παρουσιάζεται ένα ζήτημα ασφαλείας σε περιβάλλον Microsoft Exchange Server. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το ζήτημα ασφαλείας, ανατρέξτε στο ενημερωτικό δελτίο ασφαλείας της Microsoft MS13-061.

Γνωστά ζητήματα στην ενημέρωση 2874216

  • Microsoft έχει κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση της ενημερωμένης έκδοσης του Windows Update και το Κέντρο λήψης. Αυτό το γνωστό θέμα έχει επιλυθεί. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενημερωμένη ενότητα Συνήθεις Ερωτήσεις σε το MS013-061 Ενημερωτικό δελτίο για θέματα ασφαλείας.
Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
2879739 Ασφάλεια ενημέρωση κώδικα MS13-061 αλλαγές ευρετήριο περιεχομένου στο Exchange Server 2013

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Το ενημερωτικό δελτίο ασφαλείας της Microsoft MS13-061 περιέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες λύσεις και ενημερωμένων εκδόσεων που αντιμετωπίζει ένα θέμα ευπάθειας στον Microsoft Exchange Server. Υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις για τις ακόλουθες εκδόσεις του Microsoft Exchange Server:


Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2874216 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise
  • Microsoft Exchange Server 2013 Standard
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
    • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbhotfixrollup atdownload kbmt KB2874216 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2874216

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com