ID на статията: 287497 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Ако сте клиент Препоръчано от малка фирма, намери допълнителни проблеми и педагогически ресурси в Подкрепа за малкия бизнес .
За Microsoft Outlook 2000 версия на тази статия вижте 197316.
За Microsoft Outlook 2000 (ММО) версия на тази статия вижте 197315.
За Microsoft Outlook 98 версия на тази статия вижте 181325.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

На тази страница

Кратко изложение

Можете да използвате инструмента за поправка на "Входящи" (canpst.exe) за възстановяване на папки и елементи Препоръчано от повреден файл с лични папки (.pst) или файл с офлайн папки (.ost) в Microsoft Outlook 2010, Outlook 2007, Outlook 2003 и Outlook 2002. ScanPST.exe се инсталира автоматично при инсталиране на Microsoft Office или Microsoft Outlook. ScanPST.exe не е достъпна за изтегляне.

Тази статия описва какво прави Инструментът за поправка на "Входящи" и как го проверява и коригира грешките в .pst или .ost файл.

Как да използвате инструмента за поправка на "Входящи"

За да възстановите папки и елементи Препоръчано от вашия повреден .pst или .ost файл с помощта на инструмента за поправка на "Входящи", използвайте следните стъпки.


Видео: Как да поправите файловете с лице папка на Outlook (.pst)

Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
assets video1
UUID =864d6ddc-b810-4c61-9737-9c4a1d6ca023 VideoUrl =http://aka.MS/ae4hso
Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
assets video2


Бележка Примерите в разделите по-долу показват как да се използва на Inbox Repair tool върху .pst файл, но можете да използвате едни и същи процедури за файл с офлайн папки (.ost).

Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
Щракнете за разширяване
Стъпка 1: Стартирайте Inbox Repair tool за диагностика и поправяне на грешки


Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
Щракнете за разширяване
Стъпка 2: Възстановяване на поправените елементи


Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
Щракнете за разширяване
Стъпка 3: Възстановяване ремонтирани елементи Препоръчано от архивния файл

Разширена информация

За тези, които се интересуват този раздел описва точно това, което прави на Inbox Repair tool и как инструментът проверява и коригира грешки в .pst или .ost файла.

Какво на Inbox Repair tool се

Когато стартирате Inbox Repair tool върху файл с лични папки (.pst), той прави следното:
 • На Inbox Repair tool анализира лични папки (.pst) файла директория за складиране структура и заглавките на елементите да се опита да възстанови всички папки и елементи.
 • Ако Inbox Repair tool възстанови файла с лични папки (.pst), това означава, че инструментът за поправка на открити проблеми и ремонтирани, какво може да.
 • На Inbox Repair tool се опитва да превърне всеки файл в файл с лични папки (.pst). Например, ако преименувате изпълним файл в"Нещо.pst"(без кавички), toolchanges файла в монтиране .pst файл.
 • На Inbox Repair tool създава резервно непълно копиране на всеки файл с лични папки (.pst) преди да се опитате да поправите файла.

Как на Inbox Repair tool проверява и коригира грешките

ScanPST най-вече проверява и коригира грешки във вътрешните структури на събиране на данни на .pst файл. Файлът .pst е файл на транзитна база събиране на данни събиране на данни. Затова структури като BTrees и брой, са проверени и поправен при необходимост. Тези обекти Препоръчано от ниско ниво нямат познания на високо ниво структури, като съобщения, елементи Препоръчано от календара, и така нататък, които са изградени върху тях.

Ако ScanPST прецени, че даден блок на структура или таблица е неизползваем или повреден, ScanPST го премахва. Ако този блок е бил част Препоръчано от конкретен елемент в Outlook, този елемент ще бъдат премахнати, след като бъде проверен.

Не може да се очаква това поведение, но премахването на елемента е подходящо предвид обстоятелствата. Също така този конкретен вид на ситуацията е рядко, и тя винаги ще бъде отбелязана в регистрационния файл на ScanPST.

В по-високо ниво по-видими промени, които виждате включват папки и съобщения.

Папки

ScanPST разглежда всяка папка в .pst файла и извършва следните операции:
 1. ScanPST прави сигурен, че има правилния tablesassociated с папката.
 2. ScanPST проверява всеки ред във всяка таблица и се уверява, че съобщението или подпапката съществува в системата.
 3. Ако ScanPST не може да открие съобщението или подпапката, ScanPST премахва реда Препоръчано от таблицата.
 4. Ако открие съобщението или подпапката, ScanPSTvalidates съобщението или папката.
 5. Ако проверката премине неуспешно, съобщението или папката isconsidered повредени, и той е премахнат Препоръчано от таблицата и изтрит Препоръчано от thedatabase.
 6. Ако проверката завърши успешно, ScanPST прави друг analysisto да съм сигурен че сега възвръщам съобщение стойности са в съответствие с thevalues в таблицата. Повредените папки са пресъздадени Препоръчано от нулата, ако е необходимо. Тези папки не съдържат потребителски събиране на данни.
Съобщения

Повечето потребители ще бъдат засегнати Препоръчано от съобщение операции, защото е повреден точка е вероятно да причини нещо да бъдат изтрити Препоръчано от .pst файла. ScanPST извършва следните операции със съобщения:
 1. ScanPST извършва някои основни на закрепване таблици andrecipient таблици. Тази операция прилича, как папка работи с messagesin.
 2. След като таблицата е проверен за guaranteerecipients, които са форматирани правилно, ScanPST прави всякакви промени, които са необходими tosynchronize тези валиден получател съдържанието за свойства на получатели на съобщението. ScanPST също така гарантира, че родителската папка на съобщението се отнася toa валидна папка. Следните свойства на съобщението се проверяват за да сте сигурни, че следват валидни събиране на данни формати:
  • PR_MESSAGE_CLASS

   ScanPST проверява дали това свойство съществува. Ако свойството не съществува, тя се присвоява IPM.Забележка.
  • PR_MESSAGE_FLAGS

   Всеки флаг се проверява отделно.
  • PR_SUBMIT_FLAGS

   Тази проверка прилича на операция за флаговете на съобщенията.
  • PR_CLIENT_SUBMIT_TIME

   Ако флаговете показват, че съобщението е маркирано като изпратено, това свойство трябва да съществува. Ако флаговете не показват, че съобщението е маркирано като изпратено, часът се задава сега.
  • PR_SEARCH_KEY

   Това свойство трябва да съществува. Ако свойството не е налично, за него се създава GUID на случаен принцип.
  • PR_CREATION_TIME

   Това свойство трябва да съществува. Ако свойството не е налично, часът се задава сега.
  • PR_LAST_MODIFICATION_TIME

   Това свойство трябва да съществува. Ако свойството не е налично, часът се задава сега.
  • PR_MESSAGE_SIZE

   Размери се преизчислява и сравняват със запаметените стойности. Ако размерите се различават по някои делта, изчислената стойност е написано.
  Не се прави на тялото, свързани свойства или свойства, свързани с темата, с изключение на имплицитните ниско ниво проверка, която тази статия се обсъждат по-рано. Свойствата на получателя дисплея се сменят да бъдат в съответствие с таблицата на възстановените получатели. След като операцията е завършена, други алгоритми се изпълняват за събиране на всички сираци съобщения и да ги поставя в папка.

  За Още действия информация относно двоични дървета (btrees) посетете следния сайт на Microsoft:

Свойства

ID на статията: 287497 - Последна рецензия: 20 ноември 2013 г. - Редакция: 2.0
Важи за:
 • Microsoft Outlook 2010
 • Microsoft Office Outlook 2007
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
Ключови думи: 
kbrepair kbhowto kbvideocontent kbmt KB287497 KbMtbg
Machine-translated Article
ВАЖНО: Тази статия е преведена с използване на софтуер за машинен превод на Microsoft и може да бъде коригирана чрез технологията Рамка за превод от общността (CTF). Microsoft предлага статии, преведени машинно, допълнително редактирани от общността, и статии, преведени от хора, за да може да предостави достъп на много езици до всички статии в нашата База знания. Статиите, преведени машинно и редактирани допълнително, може да съдържат грешки в лексиката, синтаксиса и/или граматиката. Microsoft не носи отговорност за каквито и да било неточности, грешки или вреди, предизвикани от неправилен превод на съдържанието или използването му от нашите клиенти. Повече за CTF – на http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/bg.
Щракнете тук, за да видите версия на тази статия на английски: 287497

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com