Artikkel-ID: 287497 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Hvis du er en kunde for småbedrifter, finne ytterligere feilsøking og læringsressurser på den Støtte for små bedrifter .
Hvis en Microsoft Outlook 2000-versjon av denne artikkelen, kan du se 197316.
Hvis en Microsoft Outlook 2000 (IMO)-versjon av denne artikkelen, kan du se 197315.
Hvis en Microsoft Outlook 98-versjon av denne artikkelen, kan du se 181325.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Sammendrag

Du kan bruke reparasjonsverktøyet for innboksen (canpst.exe) til å gjenopprette mapper og elementer fra en skadet fil med personlige mapper (PST) eller filen med frakoblede mapper (OST) i Microsoft Outlook 2010, Outlook 2007, Outlook 2003 og Outlook 2002. Scanpst.exe installeres automatisk når du installerer Microsoft Office eller Microsoft Outlook. Scanpst.exe er ikke tilgjengelig for nedlasting.

Denne artikkelen beskriver hva reparasjonsverktøyet for innboks gjør og hvordan validerer og retter opp feil i en PST- eller OST-fil.

Slik bruker du reparasjonsverktøyet for innboks

Bruk følgende fremgangsmåte for å gjenopprette mapper og elementer fra den skadede PST- eller OST-filen ved å bruke Reparasjonsverktøy for innboks.


Video: Hvordan å reparere filene personen mappe (PST) i Outlook

Skjul dette bildetVis dette bildet
assets video1
UUID =864d6ddc-b810-4c61-9737-9c4a1d6ca023 VideoUrl =http://aka.MS/ae4hso
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets video2


Merk Eksemplene nedenfor viser hvordan du bruker reparasjonsverktøyet for innboks på en PST-fil, men du kan bruke de samme fremgangsmåtene for fil med frakoblede mapper (OST).

Skjul dette bildetVis dette bildet
Klikk for å utvide
Trinn 1: Kjør Reparasjonsverktøy for innboks for å diagnostisere og reparere feil


Skjul dette bildetVis dette bildet
Klikk for å utvide
Trinn 2: Gjenopprette de reparerte elementene


Skjul dette bildetVis dette bildet
Klikk for å utvide
Trinn 3: Recover reparerte elementer fra sikkerhetskopien

Avansert informasjon

Dette avsnittet beskriver for dem som er interessert, nøyaktig hva reparasjonsverktøyet for innboks gjør og hvordan verktøyet validerer og retter opp feil i PST- eller OST-filen.

Hvilke Reparasjonsverktøy for innboks gjør

Når du kjører reparasjonsverktøyet for innboks på en fil med personlige mapper (PST), gjør du følgende:
 • Reparasjonsverktøy for innboks analyserer personlige mapper (PST) mappe struktur og vare filhodene for å prøve å gjenopprette alle mapper og elementer.
 • Hvis Reparasjonsverktøy for innboks gjenoppretter filen med personlige mapper (PST), betyr det at du reparasjonsverktøyet fant problemer, og reparerte det det kunne.
 • Reparasjonsverktøy for innboks forsøker å gjøre alle filer til en fil med personlige mapper (PST). For eksempel, hvis du endrer navn på en kjørbar fil til"NoePST"(uten anførselstegn), toolchanges-filen til en monterbar PST-fil.
 • Reparasjonsverktøy for innboks tar en sikkerhetskopi av en fil med personlige mapper (PST) før du prøver å reparere filen.

Hvordan Reparasjonsverktøy for innboks validerer og retter opp feil

ScanPST validerer det meste og retter opp feil i de interne datastrukturene for en PST-fil. PST-filen er en databasefil. Derfor strukturer, for eksempel BTrees og referanseantall, kontrolleres og repareres etter behov. Disse objektene på lavt nivå har ingen kjennskap til strukturer på øverste nivå, for eksempel meldinger, kalenderelementer og så videre, som de bygger på.

Hvis ScanPST bestemmer at en bestemt blokk i strukturen eller tabellen ikke kan leses eller er skadet, fjerner ScanPST den. Hvis denne blokken var en del av et bestemt element i Outlook, fjernes elementet når det valideres.

Du kan ikke forvente at dette problemet, men fjerningen av elementet er riktig henhold til situasjonen. Også denne bestemte typen situasjon er sjelden, og den vil alltid angis i ScanPST-loggfilen.

På et høyere nivå omfatter de mer synlige endringene som vises mapper og meldinger.

Mapper

ScanPST undersøker alle mapper i PST-filen og utfører følgende operasjoner:
 1. ScanPST sikrer at det er riktig tablesassociated til mappen.
 2. ScanPST kontrollerer hver rad i hver tabell, og sikrer at meldingen eller undermappen finnes i systemet.
 3. Hvis ScanPST ikke finner meldingen eller undermappen, fjernes den fra tabellen.
 4. Hvis ScanPST finner meldingen eller undermappen, ScanPSTvalidates meldingen eller mappen.
 5. Hvis denne valderingen mislykkes, skadet meldingen eller mappen-isconsidered, og det er fjernet fra tabellen og slettet fra bør.
 6. Hvis valideringen er vellykket, utfører ScanPST en annen analysisto gjør at som de nå gjenopprettede meldingsverdiene samsvarer med verdiene i tabellen. Skadede mapper opprettes fra grunnen av, hvis det er nødvendig. Disse mappene inneholder ingen brukerdata.
Meldinger

De fleste brukere vil være opptatt av meldingsoperasjoner, fordi et skadet element sannsynligvis vil føre til at noe slettes fra PST-filen. ScanPST utfører følgende operasjoner på meldinger:
 1. ScanPST utfører noe grunnleggende validering av vedlegget tabeller andrecipient tabeller. Denne operasjonen ligner på hvordan en mappe fungerer med messagesin den.
 2. Når mottakertabellen er validert til guaranteerecipients som er formatert på riktig måte, gjør ScanPST alle endringer som er nødvendige tosynchronize disse gyldige mottakertabellinnholdet med mottakeregenskapene på meldingen. ScanPST garanterer også at meldingens overordnede mappe refererer toa gyldig mappe. Følgende meldingsegenskaper kontrolleres for å være sikker på at thatthey følger gyldige dataformater:
  • PR_MESSAGE_CLASS

   ScanPST kontrollerer at denne egenskapen finnes. Hvis egenskapen ikke finnes, settes den til IPM.Legg merke til.
  • PR_MESSAGE_FLAGS

   Hvert flagg valideres hver for seg.
  • PR_SUBMIT_FLAGS

   Denne valideringen ligner på operasjonen for meldingsflagg.
  • PR_CLIENT_SUBMIT_TIME

   Hvis submit-flaggene viser at meldingen er merket som sendt, må denne egenskapen finnes. Hvis submit-flaggene ikke angir at meldingen er merket som sendt, settes i gang til nå.
  • PR_SEARCH_KEY

   Denne egenskapen må finnes. Hvis egenskapen ikke finnes, genereres det en vilkårlig GUID for den.
  • PR_CREATION_TIME

   Denne egenskapen må finnes. Hvis egenskapen ikke finnes, settes gangen til nå.
  • PR_LAST_MODIFICATION_TIME

   Denne egenskapen må finnes. Hvis egenskapen ikke finnes, settes gangen til nå.
  • PR_MESSAGE_SIZE

   Størrelser omberegnes og sammenlignes med lagrede verdier. Hvis størrelser er forskjellige fra noen delta, skrives den beregnede verdien.
  Ingen validering utføres eksplisitt på tekstrelaterte egenskaper eller emne-relaterte egenskaper, bortsett fra den implisitte valideringen på lavt nivå som denne artikkelen beskriver tidligere. Egenskapene er endret for å samsvare med den gjenopprettede mottakertabellen. Så snart denne operasjonen er fullført, kjøres de andre algoritmene for å samle inn alle de frittstående meldingene og legger dem i en mappe.

  Hvis du vil ha mer informasjon om binær trær (btrees), kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
  En omfattende undersøkelse av datastrukturer

Egenskaper

Artikkel-ID: 287497 - Forrige gjennomgang: 17. november 2013 - Gjennomgang: 2.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Outlook 2010
 • Microsoft Office Outlook 2007
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
Nøkkelord: 
kbrepair kbhowto kbvideocontent kbmt KB287497 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 287497

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com