Τρόπος χρήσης των γραμμάτων μονάδων δίσκου από το βοηθητικό πρόγραμμα Επαναφορά Συστήματος (System Restore)

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 287505 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βοηθητικό πρόγραμμα Επαναφορά συστήματος για να alphabetize γράμματα μονάδων δίσκων και πώς μπορείτε να ρυθμίσετε το βοηθητικό πρόγραμμα Επαναφορά συστήματος για να εξαιρέσετε τις μονάδες δίσκου.

Περισσότερες πληροφορίες

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βοηθητικό πρόγραμμα Επαναφορά συστήματος για να αποκλείσετε τα γράμματα μονάδας δίσκου που δεν θέλετε να εποπτεύονται, όταν προκύψουν αλλαγές. Το βοηθητικό πρόγραμμα Επαναφορά συστήματος επιτρέπει επίσης να καθορίσετε την ποσότητα χώρου στον σκληρό δίσκο που είναι διαθέσιμος για να παρακολουθείτε τις αλλαγές.

Γράμματα μονάδας δίσκου παρατίθενται με την ακόλουθη σειρά:
  • Η μονάδα δίσκου συστήματος παρατίθεται πρώτα, ακολουθούμενο από τις υπόλοιπες μονάδες με αλφαβητική σειρά.
  • Η μονάδα δίσκου συστήματος είναι η μονάδα δίσκου στην οποία τα Windows είναι εγκατεστημένη ή από τα Windows εκτελείται. Η μονάδα δίσκου συστήματος παρατίθεται πρώτα, επειδή δεν είναι δυνατό να αποκλειστούν χωρίς απενεργοποίηση του βοηθητικού προγράμματος Επαναφορά συστήματος. Μονάδες δίσκου συστήματος που δεν μπορούν να ξεχωριστά έχει ρυθμιστεί και εξαιρούνται από το βοηθητικό πρόγραμμα Επαναφορά συστήματος.
Για να ρυθμίσετε ή να εξαιρέσετε μια μονάδα δίσκου από το βοηθητικό πρόγραμμα Επαναφορά συστήματος, εκτελέστε τα εξής βήματα:
  1. Κάντε κλικStartκαι κάντε κλικ στο κουμπίΟ πίνακας ελέγχου.
  2. Στον πίνακα ελέγχου, κάντε κλικ στο κουμπίSYSTEMή κάντε κλικ στο κουμπίΕπιδόσεις και Συντήρηση, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίSYSTEM.
  3. Κάντε κλικ στην καρτέλαΕπαναφορά συστήματος (System Restore)καρτέλα και, στη συνέχεια, επιλέξτε τη μονάδα δίσκου που θέλετε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους ή να εξαιρέσετε.
  4. Κάντε κλικ στην καρτέλαρυθμίσειςκουμπί και κάντε τις αλλαγές που θέλετε.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης και ρύθμισης παραμέτρων του βοηθητικού προγράμματος Επαναφορά συστήματος από ένα πρόγραμμα, ανατρέξτε στο κιτ ανάπτυξης λογισμικού (SDK).

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 287505 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbenv kbinfo kbsetup kbmt KB287505 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:287505

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com