Δεν λαμβάνετε μια επιβεβαίωση κατά την κράτηση ενός πόρου με άμεση κράτηση

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 287509 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
ΣημαντικόΑυτό το άρθρο περιέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο τροποποίησης του μητρώου. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας του μητρώου πριν να το τροποποιήσετε. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τους τρόπους επαναφοράς του μητρώου εάν παρουσιαστεί κάποιο ζήτημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, τον τρόπο επαναφοράς και τροποποίησης του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
256986Περιγραφή του μητρώου των Microsoft Windows
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν χρησιμοποιείτε απευθείας κράτησης πόρων στο Outlook, δεν μπορεί να λάβετε το μήνυμα που σας ενημερώνει ότι ο λογαριασμός πόρου έχει αποδεχθεί την πρόσκληση σε σύσκεψη. Ωστόσο, εάν ανοίξετε τη σύσκεψη στο ημερολόγιό σας, η πρόσκληση σε σύσκεψη δείχνει ότι ο πόρος έχει αποδεχθεί την πρόσκληση σε σύσκεψη.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά παρουσιάζεται επειδή το μήνυμα που σας ενημερώνει ότι έχει γίνει κράτηση με επιτυχία στον πόρο έχει απενεργοποιηθεί.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

ΠΡΟΣΟΧΗΕνδέχεται να προκύψουν σοβαρά ζητήματα σε περίπτωση λανθασμένης τροποποίησης του μητρώου με χρήση του Επεξεργαστή Μητρώου (Registry Editor) ή άλλης μεθόδου. Λόγω αυτών των ζητημάτων, ενδέχεται να χρειαστεί εκ νέου εγκατάσταση του λειτουργικού σας συστήματος. Η Microsoft δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι τα προβλήματα αυτά είναι δυνατό να επιλυθούν. Τροποποιήστε το μητρώο με δική σας ευθύνη.Για να επιλύσετε αυτήν τη συμπεριφορά, ενεργοποιήστε ξανά το μήνυμα που σας ενημερώνει ότι ο πόρος έχει γίνει κράτηση με επιτυχία. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
 1. Κάντε κλικStart, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕκτέλεση.
 2. ΣτοOpenπληκτρολογήστεRegedit, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.
 3. Στο Outlook 2000, μεταβείτε στο ακόλουθο κλειδί μητρώου:
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\9.0\Outlook\Options\General
  Στο Outlook 2002, μεταβείτε στο ακόλουθο κλειδί μητρώου:
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\10.0\Outlook\Options\General
  Στο Outlook 2003, μεταβείτε στο ακόλουθο κλειδί μητρώου:
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\11.0\Outlook\Options\General
 4. Κάντε κλικ στην καρτέλαΓενικάπλήκτρο και εντοπίστε την τιμή με όνομαPont_Stringστο δεξιό τμήμα του παραθύρου του επεξεργαστή μητρώου.
 5. Κάντε δεξιό κλικ στοPont_Stringτιμή, κάντε κλικ στο κουμπίDelete, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίYES.
 6. Κλείστε τον "Επεξεργαστή Μητρώου" (Registry Editor).
Κάντε επανεκκίνηση του Outlook και στη συνέχεια να στείλετε μια πρόσκληση σε σύσκεψη στο λογαριασμό πόρου για να επιβεβαιώσετε ότι έχετε προσθέσει ως ένας πόρος στην αίτηση. Θα πρέπει να εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου που αναφέρει ότι έγινε με επιτυχία η κράτηση του πόρου.

Περισσότερες πληροφορίες

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την ερώτηση για το λογαριασμό πόρου έχει ήδη καταχωρημένα με επιτυχία, κάνοντας κλικ στοΠαρακαλώ μην εμφανιστεί ξανά αυτό το παράθυρο διαλόγουτο πλαίσιο ελέγχου με τοΚαταχωρημένα πόρωνπαράθυρο διαλόγου που εμφανίζεται όταν ένας πόρος έχει καταχωρημένα με επιτυχία. Αυτό ορίζει την τιμή μητρώου που αναφέρεται στην ενότητα "Προτεινόμενη αντιμετώπιση" αυτού του άρθρου και δεν επιτρέπει τηνΚαταχωρημένα πόρωνερώτηση εμφάνιση.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 287509 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
 • Microsoft Outlook 2000 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprb kbusage kbmt KB287509 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:287509

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com