Ontvangt u geen bevestiging wanneer u een resource met rechtstreeks reserveren reserveren

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 287509 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
BelangrijkDit artikel bevat informatie over het wijzigen van het register. Zorg ervoor dat u back-up van het register voordat u aanbrengt wijzigingen. Zorg ervoor dat u hoe u het register herstellen weet als er een probleem optreedt. Voor meer informatie over de back-up, terugzetten en het register te wijzigen, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
256986Beschrijving van het Microsoft Windows-register
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u resources rechtstreeks reserveren in Outlook, ontvangt u geen het bericht dat meldt dat de bron account uw vergaderverzoek heeft geaccepteerd. Echter als u de vergadering in uw agenda opent, bevat het vergaderverzoek dat de resource het vergaderverzoek heeft geaccepteerd.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat de prompt die aangeeft dat de resource gereserveerd is is uitgeschakeld.

Oplossing

WaarschuwingEr kunnen ernstige problemen optreden als u het register foutief wijzigt met de register-Editor of met een andere methode. Wellicht moet deze problemen het besturings systeem opnieuw te installeren. Microsoft kan niet garanderen dat deze problemen kunnen worden opgelost. Wijzig het register voor uw eigen risico.U lost dit probleem, schakelen de prompt die aangeeft dat de resource gereserveerd is. Hiertoe gaat u als volgt te werk:
 1. Klik opStart, en klik vervolgens opUitvoeren.
 2. In deOpenvak, typRegedit, en klik vervolgens opOK.
 3. In Outlook 2000, gaat u naar de volgende registersleutel:
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\9.0\Outlook\Options\General
  In Outlook 2002, gaat u naar de volgende registersleutel:
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\10.0\Outlook\Options\General
  In Outlook 2003, gaat u naar de volgende registersleutel:
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\11.0\Outlook\Options\General
 4. Klik op deAlgemeensleutel en zoek naar de waarde met de naamPont_Stringin het rechter deel venster van register-Editor.
 5. Rechter muis knop op dePont_Stringwaarde, klikt u opVerwijderen, en klik vervolgens opJa.
 6. Sluit Register-Editor.
Start Outlook opnieuw en verzend een vergaderverzoek aan de bron account om te controleren dat u deze hebt toegevoegd als een Resource het verzoek. U ontvangt een dialoog venster waarin dat de resource is gereserveerd.

Meer informatie

U kunt uitschakelen de prompt die de bron account is gereserveerd door te klikken op deIn dit dialoog venster niet meer weer gevenhet selectie vakje in deGereserveerde resourcesin het dialoog venster dat verschijnt nadat u een resource succes hebben geboekt. Dit stelt de registerwaarde waarnaar wordt verwezen in de sectie "Oplossing" van dit artikel en voorkomt dat deGereserveerde resourcesprompt wordt weer gegeven.

Eigenschappen

Artikel ID: 287509 - Laatste beoordeling: zaterdag 26 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
 • Microsoft Outlook 2000 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbprb kbusage kbmt KB287509 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:287509

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com