Αναγν. άρθρου: 287532 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Εάν είστε πελάτης του Small Business, βρείτε πρόσθετη αντιμετώπιση προβλημάτων και πόρους εκμάθησης, στην τοΥποστήριξη για μικρές επιχειρήσειςτοποθεσία.

Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Δείτε τη λύση για το Outlook 2010

Πρέπει να ρυθμίσει σωστά τις παραμέτρους της υπηρεσίας πληροφόρησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Internet για αποστολή και λήψη μηνυμάτων στο Outlook. Για να γίνει αυτό, πρέπει να έχετε τις ακόλουθες συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με το λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να ρυθμίσετε με μη αυτόματο τρόπο στο Outlook. Επικοινωνήστε με την υπηρεσία παροχής Internet, εάν είναι απαραίτητο, ή προβάλετε τη λίστα ISP παρέχονται παρακάτω, για να λάβετε τις ακόλουθες πληροφορίες:
 • Την πλήρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 • Ο τύπος του λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: POP3, IMAP ή HTTP.
 • Το όνομα χρήστη σας.
 • Τον κωδικό πρόσβασής σας.
 • Το όνομα του διακομιστή SMTP ή τη διεύθυνση.
 • Το όνομα του διακομιστή POP3 ή τη διεύθυνση.
 • Είναι η Secure Password Authentication (SPA) απαιτείται;
 • Ο αριθμός θύρας που χρησιμοποιείται για το SMTP. (Οι περισσότερες ISP χρησιμοποιούν τη θύρα 25.)
  • Είναι η κρυπτογράφηση (η SSL είναι η πιο κοινή) για τη θύρα;
 • Ο αριθμός θύρας που χρησιμοποιείται για το POP3. (Οι περισσότερες ISP χρησιμοποιούν τη θύρα 110.)
  • Απαιτείτε κρυπτογράφηση (η SSL είναι η πιο κοινή) για τη θύρα;
 • Η διακομιστή εξερχόμενης αλληλογραφίας (SMTP) απαιτεί έλεγχο ταυτότητας;
  • Εάν συμβαίνει αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το όνομα κανονική ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης;

Χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους για να ρυθμίσετε τις παραμέτρους της υπηρεσίας πληροφόρησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Internet, ανάλογα με την έκδοση του Outlook που χρησιμοποιείτε.


Βίντεο: Πώς να συνδέσετε το Outlook με το λογαριασμό σας προσωπική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets video1
UUID =7ef2bbef-531d-4165-809f-7b928486d318 VideoUrl =http://aka.MS/x4bb4c
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets video2


Μέθοδος 1: Το Microsoft Office Outlook 2007

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
 1. Ξεκινήστε το Outlook.
 2. Στο μενού Εργαλεία , κάντε κλικ στο κουμπί " Ρυθμίσεις λογαριασμού".
 3. Στην καρτέλα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο , κάντε κλικ στο κουμπί " Δημιουργία".
 4. Στο παράθυρο διαλόγου Προσθήκη νέου λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , κάντε κλικ στην επιλογή Microsoft Exchange, POP3, IMAP, ή HTTPκαι στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο.
 5. Ρυθμίστε τις παραμέτρους του νέου λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε να ρυθμίσετε το νέο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αυτόματα ή μη αυτόματα.
  • Για να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του νέου λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυτόματα, ακολουθήστε τα βήματα στην ενότητα Αυτόματη εγκατάσταση λογαριασμού στο παράθυρο διαλόγου Προσθήκη νέου λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :
   1. Στο πλαίσιο Το όνομά σας , πληκτρολογήστε το πλήρες όνομά σας.
   2. Στο πλαίσιο Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

    Η υπηρεσία παροχής Internet παρέχει αυτές τις πληροφορίες. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας συνήθως λαμβάνει τη μορφή ενός συνδυασμού σας όνομα και το επώνυμο και το όνομα από την υπηρεσία παροχής Internet, διαχωρισμένα με το σύμβολο (@) και τελείες.

    Για παράδειγμα, Sachin Karnik χρησιμοποιεί μια υπηρεσία παροχής Internet που ονομάζεται Contoso.com. Η υπηρεσία παροχής Internet μπορεί να εκχωρήσει μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του skarnik@contoso.com.
   3. Στο πλαίσιο κωδικός πρόσβασης , πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης που παρέχονται από την υπηρεσία παροχής Internet.
   4. Στο πλαίσιο Πληκτρολογήστε ξανά τον κωδικό πρόσβασης , πληκτρολογήστε ξανά τον κωδικό πρόσβασης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο για να ξεκινήσετε τη διαδικασία αυτόματη εγκατάσταση λογαριασμού.

    Το Outlook 2007 θα επιχειρήσει να ρυθμίσετε αυτόματα τις ρυθμίσεις λογαριασμού και τις ρυθμίσεις του διακομιστή. Εάν ο λογαριασμός σας έχει ρυθμιστεί με επιτυχία, το παράθυρο διαλόγου Προσθήκη νέου λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υποδεικνύει ότι ο λογαριασμός δημιουργήθηκε με επιτυχία. Αυτό το πλαίσιο διαλόγου υποδεικνύει επίσης τον τύπο του διακομιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον οποίο συνδεθήκατε με επιτυχία.
   5. Κάντε κλικ στο κουμπί Τέλοςκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Κλείσιμο για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση του λογαριασμού.

    Σημείωση Εάν αποτύχει η αυτόματη ρύθμιση παραμέτρων, ο λογαριασμός πρέπει να ρυθμιστεί με μη αυτόματο τρόπο.
  • Για να ρυθμίσετε το νέο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με μη αυτόματο τρόπο, ακολουθήστε τα εξής βήματα στο παράθυρο διαλόγου Προσθήκη νέου λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :
   1. Κάντε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου μη αυτόματη διαμόρφωση ρυθμίσεων διακομιστή ή πρόσθετων τύπων διακομιστή και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο.
   2. Κάντε κλικ στο κουμπί Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Internetκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο.
   3. Στην περιοχή Πληροφορίες χρήστη, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
    1. Στο πλαίσιο Το όνομά σας , πληκτρολογήστε το πλήρες όνομά σας.
    2. Στο πλαίσιο Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , πληκτρολογήστε την πλήρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

     Η υπηρεσία παροχής Internet παρέχει αυτές τις πληροφορίες. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας συνήθως λαμβάνει τη μορφή ενός συνδυασμού σας όνομα και το επώνυμο και το όνομα από την υπηρεσία παροχής Internet, διαχωρισμένα με το σύμβολο (@) και τελείες.

     Για παράδειγμα, Sachin Karnik χρησιμοποιεί μια υπηρεσία παροχής Internet που ονομάζεται Contoso.com. Η υπηρεσία παροχής Internet ενδέχεται να εκχωρήσει μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της skarnik@contoso.com.
   4. Στην περιοχή Πληροφορίες διακομιστή, κάντε κλικ στον τύπο λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε στο πλαίσιο Τύπος λογαριασμού .
    • Εάν κάνατε κλικ στην επιλογή POP3 ή IMAP στο πλαίσιο Τύπος λογαριασμού , ακολουθήστε τα εξής βήματα:
     1. Στο πλαίσιο διακομιστής εισερχόμενης αλληλογραφίας , πληκτρολογήστε το όνομα του διακομιστή. Πρόκειται για το διακομιστή που διατηρεί την αλληλογραφία σας, πριν από τη λήψη τους στον υπολογιστή. Πληκτρολογήστε το όνομα του διακομιστή με πεζούς χαρακτήρες. Το όνομα μπορεί να έχει τη μορφή "mail.contoso.com." Ή το όνομα μπορεί να έχει τη μορφή μιας διεύθυνσης IP, όπως 172.12.0.0.
     2. Στο πλαίσιο Διακομιστής εξερχόμενης αλληλογραφίας (SMTP) , πληκτρολογήστε το όνομα του διακομιστή εξερχόμενης αλληλογραφίας. Πληκτρολογήστε το όνομα του διακομιστή με πεζούς χαρακτήρες. Το όνομα μπορεί να έχει τη μορφή "mail.contoso.com." Ή, το όνομα μπορεί να έχει τη μορφή μιας διεύθυνσης IP, όπως 172.12.0.0.
    • Εάν κάνατε κλικ στην επιλογή " HTTP στο πλαίσιο Τύπος λογαριασμού ", ακολουθήστε τα εξής βήματα:
     1. Στο πλαίσιο της Παροχής υπηρεσίας HTTP , κάντε κλικ στην κατάλληλη υπηρεσία παροχής για αυτόν το λογαριασμό. Για παράδειγμα, κάντε κλικ σε ένα από τα εξής:
      • Hotmail
      • MSN
      • Άλλα
     2. Εάν κάνατε κλικ στην επιλογή άλλο στο πλαίσιο Υπηρεσία παροχής HTTP , πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL στο γραμματοκιβώτιο στο πλαίσιο Διεύθυνση URL του διακομιστή .
   5. Στην περιοχή πληροφορίες σύνδεσης, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
    1. Στο πλαίσιο " Όνομα χρήστη ", πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας. Το όνομα χρήστη είναι συνήθως το τμήμα της διεύθυνσης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στα αριστερά του το σύμβολο (@).
    2. Στο πλαίσιο κωδικός πρόσβασης , πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης που παρέχονται από την υπηρεσία παροχής Internet.
    3. Εάν θέλετε το Outlook να θυμάται τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κάντε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου Απομνημόνευση κωδικού πρόσβασης .
   6. Εάν το απαιτεί η υπηρεσία παροχής Internet, κάντε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου απαιτείται σύνδεση με χρήση ασφαλούς ελέγχου ταυτότητας με κωδικό πρόσβασης (SPA) για να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας ασφαλή έλεγχο ταυτότητας μέσω κωδικού πρόσβασης.
   7. Κάντε κλικ στο κουμπί Έλεγχος ρυθμίσεων λογαριασμού. Αυτή η δυνατότητα εμφανίζει ένα παράθυρο διαλόγου στο οποίο προβάλλεται, βήμα προς βήμα, κάθε φάση του ελέγχου των παραμέτρων που εισαγάγατε. Όταν κάνετε κλικ στο κουμπί Έλεγχος ρυθμίσεων λογαριασμού, ενεργοποιείται η ακόλουθη διαδικασία:
    • Επιβεβαιώνεται η σύνδεση του συστήματος με το Internet.
    • Συνδεθείτε με το διακομιστή SMTP.
    • Συνδεθείτε με το διακομιστή POP3.
    • Καθορίζεται εάν πρέπει να συνδεθείτε στο διακομιστή POP3 πρώτα. Εάν απαιτείται, το Outlook ορίζει αυτόματα η επιλογή σύνδεση με το διακομιστή εισερχόμενης αλληλογραφίας πριν από την αποστολή αλληλογραφίας .
    • Αποστέλλεται ένα δοκιμαστικό μήνυμα. Αυτό το μήνυμα εξηγεί τις αλλαγές που πραγματοποιούνται στην αρχική εγκατάσταση από το Outlook.
   8. Εάν θέλετε να τροποποιήσετε πλέον το λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κάντε κλικ στο κουμπί " Περισσότερες ρυθμίσεις για να ανοίξετε το παράθυρο διαλόγου ' Ρυθμίσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Internet ".
   9. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενοκαι στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Μέθοδος 2: Microsoft Office Outlook 2003 και προηγούμενες εκδόσεις του Outlook

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed

 1. Ξεκινήστε το Outlook.
 2. Στο μενού Εργαλεία , κάντε κλικ για να επιλέξετε Τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 3. Στο παράθυρο διαλόγου " Λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ", κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη νέου λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο.
 4. Στο πλαίσιο διαλόγου " Τύπος διακομιστή ", κάντε κλικ στην επιλογή POP3και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο
 5. Στο παράθυρο διαλόγου " Λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ", πληκτρολογήστε τις απαιτούμενες πληροφορίες, χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες οδηγίες:
  1. Πληροφορίες χρήστη
   • Το όνομά σας: Αυτό θα πρέπει να είναι το πλήρες όνομά σας.
   • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Η υπηρεσία παροχής Internet παρέχει αυτές τις πληροφορίες. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας συνήθως λαμβάνει τη μορφή ενός συνδυασμού σας όνομα και το επώνυμο και το όνομα από την υπηρεσία παροχής Internet, διαχωρισμένα με το σύμβολο (@) και τελείες. Για παράδειγμα, η ειρήνη Λαμπροπούλου χρησιμοποιεί μια υπηρεσία παροχής Internet με το όνομα Adatum.net. Η υπηρεσία παροχής Internet μπορεί να εκχωρήσει μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του PatriciaD@adatum.net.
  2. Πληροφορίες σύνδεσης
   • Όνομα χρήστη: Αυτό συνήθως είναι το τμήμα της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στα αριστερά του το σύμβολο (@).
   • Κωδικός: Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης που παρέχονται από την υπηρεσία παροχής Internet.
   • Μπορείτε να κάνετε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου για να ρυθμίσετε το Outlook να θυμάται τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  3. Πληροφορίες διακομιστή
   • Διακομιστής εισερχόμενης αλληλογραφίας (POP3): Αυτό είναι το όνομα του διακομιστή POP3 που διατηρεί την αλληλογραφία σας, πριν από τη λήψη στον υπολογιστή σας.
   • Διακομιστής εξερχόμενης αλληλογραφίας (SMTP): Αυτό είναι το όνομα του διακομιστή εξερχόμενης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εισαγάγετε τα ονόματα των διακομιστών με πεζά στο διακομιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εισερχόμενων και εξερχόμενων διακομιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τα ονόματα μπορεί να είναι σε μορφή mail.adatum.net ή θα μπορούσαν να είναι με τη μορφή μιας διεύθυνσης IP, όπως 168.192.10.1.
 6. Κάντε κλικ στο κουμπί Έλεγχος ρυθμίσεων λογαριασμού. Αυτή είναι μια νέα δυνατότητα του Outlook. Αυτή η δυνατότητα εμφανίζει ένα παράθυρο διαλόγου στο οποίο προβάλλεται, βήμα προς βήμα, κάθε φάση του ελέγχου των παραμέτρων που μόλις εισαγάγατε. Τα παρακάτω εμφανίζεται όταν κάνετε κλικ στο κουμπί Έλεγχος ρυθμίσεων λογαριασμού:
  • Επιβεβαιώνεται η σύνδεση του συστήματός σας με το Internet.
  • Συνδεθείτε με το διακομιστή SMTP.
  • Συνδεθείτε με το διακομιστή POP3.
  • Καθορίζεται εάν ο διακομιστής POP3 πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Εάν είναι απαραίτητο, το Outlook ορίζει αυτόματα σύνδεση με το διακομιστή εισερχόμενης αλληλογραφίας πριν από την αποστολή αλληλογραφίας.
  • Αποστέλλεται ένα δοκιμαστικό μήνυμα. Αυτό το μήνυμα εξηγεί τις αλλαγές που πραγματοποιούνται στην αρχική σας εγκατάσταση από το Outlook.
 7. Κάντε κλικ στο κουμπί " περισσότερες ρυθμίσεις". Ανοίγει με το παράθυρο διαλόγου " Ρυθμίσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Internet ", όπου μπορείτε να τροποποιήσετε περαιτέρω το λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Internet.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Μέθοδος 3: Εάν χρησιμοποιείτε το Microsoft Office Outlook Connector για σας Hotmail

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Εάν προσπαθείτε να εγκατάστασης λογαριασμού hotmail στο Outlook, το Outlook Hotmail Connector παρέχει μια δωρεάν λύση για τη διαχείριση του Windows Live Hotmail μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το ημερολόγιο και επαφές από το στο Outlook 2003, 2007 και 2010 δωρεάν.

Μπορείτε να κάνετε λήψη Outlook Hotmail Connector από το Κέντρο λήψης της Microsoft:

Λήψη έκδοση 32-bit του Outlook
Λήψη έκδοση 64-bit του Outlook (μόνο από το 2010)

Σημείωση: Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Microsoft Office Outlook Hotmail Connector, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:

Επισκόπηση του Microsoft Office Outlook Hotmail Connector
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Περισσότερες πληροφορίες

Το παράθυρο διαλόγου Ρυθμίσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Internet

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Οι πληροφορίες που πληκτρολογήσατε στην ενότητα "Πώς για να ρυθμίσετε τις παραμέτρους της υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Internet πληροφορίες" προστίθενται σε διάφορες καρτέλες στο το

Παράθυρο διαλόγου Ρυθμίσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Internet . Αυτό είναι όπου κάνετε τροποποιήσεις και αλλαγές στο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Internet.

Καρτέλα "Γενικά"

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Καρτέλα " Γενικά " είναι η θέση που χρησιμοποιείτε για να μετονομάσετε το λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.
 • Λογαριασμού αλληλογραφίας: Πληκτρολογήστε ένα όνομα για αυτόν το λογαριασμό.
 • Εταιρεία: Το όνομα της εταιρείας σας; δεν απαιτείται εγγραφή.
 • Απάντηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτό είναι προαιρετικό και μόνο αν θέλετε οι απαντήσεις στα μηνύματά σας να αποστέλλονται σε άλλη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Εξερχόμενα καρτέλα διακομιστή

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Στην καρτέλα του Διακομιστή εξερχομένων είναι νέα για το Outlook. Το κουμπί Έλεγχος ρυθμίσεων λογαριασμού ορίζει όλα τα απαιτούμενα πεδία σε αυτήν την καρτέλα.
Σημείωση Αυτό το κουμπί δεν είναι διαθέσιμο σε αυτήν την καρτέλα στο Outlook 2007. Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη στο πλαίσιο διαλόγου " Ρυθμίσεις λογαριασμού ". Για να εντοπίσετε αυτήν τη δυνατότητα, κάντε κλικ στο λογαριασμό και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Αλλαγή.
 • Το πλαίσιο ελέγχου ο διακομιστής εξερχομένων (SMTP) απαιτεί έλεγχο ταυτότητας : κάντε κλικ για να επιλέξετε αυτό το πλαίσιο ελέγχου για να ενεργοποιήσετε αυτήν τη ρύθμιση, και να επιλέξετε τον τύπο του αρχείου καταγραφής ελέγχου ταυτότητας που απαιτεί ο διακομιστής.
 • Πλαίσιο ελέγχου " σύνδεση με χρήση ασφαλούς ελέγχου ταυτότητας με κωδικό πρόσβασης (SPA) ". Κάντε κλικ για να επιλέξετε αυτό το πλαίσιο ελέγχου μόνο εάν η υπηρεσία ISP σας ζητά να. Πολύ λίγες υπηρεσίες παροχής Χρησιμοποιήστε αυτήν τη ρύθμιση.
 • Πλαίσιο ελέγχου " σύνδεση με το διακομιστή εισερχόμενης αλληλογραφίας πριν από την αποστολή αλληλογραφίας ". Πολλές υπηρεσίες παροχής Internet απαιτούν ότι λαμβάνετε μηνύματα πρώτα. Αυτό σημαίνει ότι είστε έναν εξουσιοδοτημένο χρήστη και δεν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία παροχής Internet για αποστολή ανεπιθύμητων εμπορικών μηνυμάτων (SPAM) σε ανυποψίαστους παραλήπτες.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Καρτέλα "σύνδεση"

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
 1. Ενότητα σύνδεση

  Η καρτέλα " σύνδεση " περιέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο σύνδεσης με το διακομιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Υπάρχουν τρεις τρόποι για να συνδεθείτε με το διακομιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της υπηρεσίας παροχής Internet. Επιλέξτε ένα από τον κατάλληλο τύπο σύνδεσης που περιλαμβάνονται σε αυτήν την ενότητα.
  1. Σύνδεση μέσω τοπικού δικτύου (LAN): Αυτή η σύνδεση σας επιτρέπει να συνδεθείτε με το διακομιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσω της υπάρχουσας σύνδεσης δικτύου. Ρύθμιση παραμέτρων του δικτύου σας πρέπει να υποστηρίζουν πρόσβαση στο Internet. Συμβουλευτείτε το διαχειριστή του δικτύου σας για περισσότερες λεπτομέρειες.
  2. Σύνδεση με χρήση τηλεφωνικής γραμμής: Η υπηρεσία αλληλογραφίας Internet αναζητά μια σύνδεση με δίκτυο μέσω τηλεφώνου για να δημιουργήσετε ένα αρχείο καταγραφής σχετικά με την υπηρεσία παροχής Internet. Αφού συνδεθείτε στην υπηρεσία παροχής Internet, επιχειρεί να συνδεθεί με το διακομιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της υπηρεσίας παροχής Internet. Εάν αυτή η ενότητα δεν είναι διαθέσιμη (απενεργοποιημένη), μπορεί να υποδηλώνει ότι η δυνατότητα δικτύου μέσω τηλεφώνου των Windows της Microsoft δεν είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας. Ανατρέξτε στην ενότητα "Εάν δεν έχει εγκατασταθεί το δίκτυο μέσω τηλεφώνου" αυτού του άρθρου για περισσότερες πληροφορίες.
  3. Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας του Internet Explorer ή ενός άλλου προγράμματος κλήσεων: Αν κάνετε κλικ σε αυτήν την επιλογή, το Outlook χρησιμοποιεί μια προεπιλεγμένη μέθοδο σύνδεσης που έχει ήδη ρυθμιστεί.
 2. Ενότητα μόντεμ
  1. Αφού κάνετε κλικ στην επιλογή σύνδεση με χρήση τηλεφωνικής γραμμής, πρέπει να ορίσετε μια σύνδεση με δίκτυο μέσω τηλεφώνου για να χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να επιλέξετε μια υπάρχουσα σύνδεση από τη λίστα ή να κάνετε κλικ στο κουμπί " Προσθήκη " για να δημιουργήσετε μια νέα σύνδεση.
  2. Για να επεξεργαστείτε τις ιδιότητες μιας σύνδεσης, χρησιμοποιήστε το πλαίσιο αναπτυσσόμενης λίστας για να επιλέξετε την επιθυμητή σύνδεση και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες. Ανοίγει στη σελίδα ιδιοτήτων της υπάρχουσας σύνδεσης.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Καρτέλα για προχωρημένους

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Καρτέλα " για προχωρημένους " σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε το διακομιστή POP3 και SMTP θύρες, να ορίσετε αν ο διακομιστής απαιτεί ασφαλή σύνδεση, καθώς και να ορίσετε ρυθμίσεις χρονικών ορίων και παράδοσης. Οι ρυθμίσεις παράδοσης σας επιτρέπουν να διαβάσετε ένα μήνυμα, αλλά να αφήσετε το μήνυμα στο διακομιστή για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αυτή η δυνατότητα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη αν χρησιμοποιήσετε τον ίδιο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από περισσότερους από έναν υπολογιστές.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Τέσσερις τρόποι για να στέλνετε και να λαμβάνετε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Οι ακόλουθες πληροφορίες περιγράφουν τους τέσσερις τρόπους για να στέλνετε και να λαμβάνετε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Internet.
 • Πιέστε το πλήκτρο F9 στο πληκτρολόγιο: αν πιέσετε το πλήκτρο F9, τύπος της σύνδεσής σας επαληθεύεται και στη συνέχεια αποστέλλονται τα μηνύματα από το φάκελο "Εξερχόμενα" και λήψη των μηνυμάτων σας από το διακομιστή. Εάν είστε συνδεδεμένοι μέσω μιας σύνδεσης τοπικού Δικτύου, μηνύματα, ροή χωρίς άλλα παράθυρα διαλόγου. Εάν μπορείτε να συνδεθείτε στην υπηρεσία παροχής Internet μέσω μόντεμ, η σύνδεση δικτύου Dial-Up Networking ξεκινά και δημιουργεί τη σύνδεση. Τα μηνύματα που αποστέλλονται από το φάκελο "Εξερχόμενα" και λήψη από το διακομιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 • Από το μενού " Εργαλεία ", στην Αποστολή/Παραλαβή, και στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή Αποστολή/παραλαβή όλων ή κάντε κλικ στο όνομα του λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: μπορείτε να επιλέξετε μόνο την αποστολή μηνυμάτων. Από το μενού " Εργαλεία ", στην Αποστολή/Παραλαβήκαι στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Αποστολή όλων. Αυτή η επιλογή δεν γίνεται λήψη μηνυμάτων από το διακομιστή. Εάν κάνετε κλικ στο κουμπί " Αποστολή/Παραλαβή " από το μενού Εργαλεία και έχετε πολλούς λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έχετε την επιλογή για να επιλέξετε το λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.
 • Στη βασική γραμμή εργαλείων, κάντε κλικ στην επιλογή Αποστολή/Παραλαβή: Αν κάνετε κλικ στο κουμπί Αποστολή/Παραλαβή στη βασική γραμμή εργαλείων, είναι σαν να όταν πατήσετε F9 στο πληκτρολόγιο.
 • Για το Microsoft Outlook 2002, η σύνδεση με την επιλογή μενού Εργασία με κεφαλίδες . Για να εργαστείτε με κεφαλίδες και όχι με ολόκληρα μηνύματα, χρησιμοποιήστε τις εντολές που εμφανίζονται στην ενότητα Εργασία με κεφαλίδες που είναι ένα υπομενού της Αποστολής/παραλαβής στο μενού Εργαλεία . Για Microsoft Office Outlook 2007 και το Outlook 2003, η σύνδεση με τις εντολές που σχετίζονται. Για να εργαστείτε με κεφαλίδες και όχι με ολόκληρα μηνύματα, χρησιμοποιήστε τις εντολές που σχετίζονται που παρατίθενται στην ενότητα Αποστολή/Παραλαβή στο μενού Εργαλεία . Με την απομακρυσμένη αλληλογραφία, μπορείτε να εξετάσετε τις κεφαλίδες και στη συνέχεια να επισημάνετε τα μηνύματα που θέλετε να παραλάβετε, να αντιγράψετε ή να διαγράψετε. Ενώ χρησιμοποιείτε την απομακρυσμένη αλληλογραφία, μπορείτε να συνθέσετε μηνύματα και αποστολή στα εξερχόμενα ανά πάσα στιγμή, και στέλνετε και λαμβάνετε μηνύματα, όταν συνδέεστε με το γραμματοκιβώτιό σας. Αυτή η δυνατότητα σας επιτρέπει να διατηρήσετε τα μηνύματα στο διακομιστή.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απομακρυσμένη αλληλογραφία και την εργασία με κεφαλίδες στο Outlook 2002, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
296080 Περιγραφή η δυνατότητα απομακρυσμένης αλληλογραφίας, της δυνατότητας φακέλων για εργασία χωρίς σύνδεση και της δυνατότητας εργασίας χωρίς σύνδεση στο Outlook 2002
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Τι να κάνετε εάν δεν υπάρχει εγκατεστημένο δίκτυο μέσω τηλεφώνου

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Για να χρησιμοποιήσετε μια σύνδεση μέσω μόντεμ, πρέπει να εγκαταστήσετε και να ρυθμίσετε τη δυνατότητα δίκτυο μέσω τηλεφώνου που περιλαμβάνεται στα Microsoft Windows. Η υπηρεσία παροχής Internet παρέχει τις ακόλουθες πληροφορίες:
 1. Όνομα χρήστη
 2. Κωδικός πρόσβασης
 3. Αριθμός τηλεφώνου τοπική πρόσβαση
 4. Το όνομα κεντρικού υπολογιστή και τομέα
 5. Διεύθυνση IP του διακομιστή DNS
 6. Τεχνική ελέγχου ταυτότητας (έστω και χρησιμοποιείται ένα παράθυρο τερματικού)
Η υπηρεσία παροχής Internet μπορεί επίσης παρέχουν μια διεύθυνση IP και μια μάσκα δευτερεύοντος δικτύου IP. Youneed αυτά τα προαιρετικά στοιχεία, μόνο εάν η υπηρεσία παροχής σάς δώσει μια αποκλειστική διεύθυνση IP για να την χρησιμοποιείτε κάθε φορά που καλείτε στο.

Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης των παραμέτρων δικτύου μέσω τηλεφώνου στο Microsoft Windows9x, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
138789 Τον τρόπο σύνδεσης στο Internet στα Windows 95 και τα Windows 98
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Αναφορές

Υπηρεσία παροχής Internet (ISP) ρυθμίσεις (για μη αυτόματη ρύθμιση παραμέτρων του Microsoft Outlook)

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία παροχής Internet (ISP) για πληροφορίες σχετικά με τα ονόματα διακομιστών ακριβή εισερχόμενης και εξερχόμενης αλληλογραφίας και τις ρυθμίσεις που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κατά τη ρύθμιση παραμέτρων του λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Internet στο Outlook. Η λίστα που παρέχεται εδώ περιέχει πληροφορίες μόνο για ορισμένες υπηρεσίες παροχής Internet στις Ηνωμένες Πολιτείες και μπορεί να μην είναι ενημερωμένο.Ονόματα των διακομιστών εισερχόμενης αλληλογραφίας (POP3) και τις ρυθμίσεις:

Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα υπηρεσίας παροχήςΌνομα διακομιστήΘύραSPASSLAuthRequired
AOLPOP.AOL110ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗON
AT&T YahooPOP.ATT.Yahoo.com995ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗONON
ΧάρτηPOP.charter.NET110ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗON
ComcastMail.comcast.NET995ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗONON
CoxPOP.[Εισαγωγή περιοχή] .cox .net110ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗ
Το GmailPOP.gmail.com995ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗONON
JunoPOP.Juno.com110ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗ
Η Microsoft LivePOP3.Live.com995ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗONON
NetscapePOP.3.ISP.Netscape.com110ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗON
NetzeroPOP.netzero.com110ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗON
PacbellPOP.ATT.Yahoo.com995ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗONON
PeoplePCPOP.peoplepc.com110ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗON
QwestPOP.[Εισαγωγή Αναγνωριστικού πολιτείας] .qwest .net110ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗ
RogersPOP.Broadband.rogers.com110ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗON
SBCGlobalPOP.ATT.Yahoo.com995ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗONON
SwbellPOP.ATT.Yahoo.com995ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗONON
VerizonIncoming.verizon.NET110ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗON
YahooPOP.mail.Yahoo.com110ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗ

Εξερχόμενης αλληλογραφίας (SMTP) ονόματα και ρυθμίσεις διακομιστών:

Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα υπηρεσίας παροχήςΌνομα διακομιστήΘύραSPAAuthRequiredΚρυπτογράφηση
AOLSMTP.AOL.com587ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗONΚαμία
AT&T YahooSMTP.ATT.Yahoo.com465ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗONSSL
ΧάρτηSMTP.charter.NET25ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗONΚαμία
ComcastSMTP.comcast.NET587ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗONTLS
CoxSMTP.[Εισαγωγή περιοχή] .cox .net25ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗΚαμία
Το GmailSMTP.gmail.com587ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗONTLS
Junoauthsmtp.Juno.com587ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗΚαμία
Η Microsoft LiveSMTP.Live.com587ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗONTLS
NetscapeSMTP.ISP.Netscape.com25ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗΚαμία
Netzeroauthsmtp.netzero.com25ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗONΚαμία
PacbellSMTP.ATT.Yahoo.com465ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗONSSL
PeoplePCsmtpauth.peoplepc.com587ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗONΚαμία
QwestPOP.[Εισαγωγή Αναγνωριστικού πολιτείας] .qwest .net25ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗΚαμία
RogersSMTP.Broadband.rogers.com587ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗONΚαμία
SBCGlobalSMTP.ATT.Yahoo.com465ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗONSSL
SwbellSMTP.ATT.Yahoo.com465ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗONSSL
VerizonOutgoing.verizon.NET25ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗONΚαμία
YahooSMTP.mail.Yahoo.com25ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗΚαμία
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 287532 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 10.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office Outlook 2007
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbpubtypekc kbconfig kbemail kbhowto kbcip kb16bitonly kbvideocontent kbmt KB287532 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 287532

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com