Cikk azonosítója: 287563 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
A cikk Microsoft Outlook 2000 alkalmazásra vonatkozó változata a Microsoft Tudásbázis következő cikke: 197907. (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)
A cikk Microsoft Outlook 98 alkalmazásra vonatkozó változata a Microsoft Tudásbázis következő cikke: 180830. (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)
A cikk Microsoft Outlook 97 alkalmazásra vonatkozó változata a Microsoft Tudásbázis következő cikke: 161349. (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A jelenség

Amikor a Microsoft Outlook alkalmazásban a címjegyzék segítségével adja meg egy e-mail vagy faxüzenet címzettjeit, a névjegyalbumban lévő adatok nem jelennek meg a listán.

Oka

Ez a jelenség akkor fordulhat elő, ha az alábbi lépéseket nem hajtja végre, mielőtt az Outlook alkalmazásban a címjegyzéket használná üzenetek címzéséhez:
 • Az Outlook címjegyzék-szolgáltatásának telepítése
 • A címjegyzékkel használni kívánt névjegyalbummappa kijelölése.
 • E-mail cím vagy faxszám megadása minden, az üzenetek címzésekor megjeleníteni kívánt névjegyhez.

A megoldás

A probléma megoldásához végezze el az alábbi lépéseket:

1. lépés: Az Outlook címjegyzék-szolgáltatásának telepítése

Ehhez hajtsa végre az alábbiak közül az Outlook telepített verziójának megfelelő lépéseket.

Microsoft Outlook 2002 és Microsoft Office Outlook 2003 esetén

 1. Kattintson az Eszközök menü E-mail fiókok parancsára.
 2. Jelölje be a Létező címtárak vagy címjegyzékek megjelenítése vagy módosítása választógombot, majd kattintson a Tovább gombra.
 3. Ha az Outlook címjegyzék szerepel a listában, kattintson a Mégse gombra, majd folytassa a „Névjegyalbummappa kijelölése, amelyet a címjegyzékkel használni szeretne” című részben található lépésekkel.
 4. Ha az Outlook címjegyzék nem szerepel a listában, kattintson a Hozzáadás gombra.
 5. Jelölje ki a További címjegyzékek választógombot, majd kattintson a Tovább gombra.
 6. Jelölje ki az Outlook címjegyzék elemet, majd kattintson a Tovább gombra.
 7. Kattintson az OK gombra azon a párbeszédpanelen, amely figyelmezteti, hogy az új címjegyzék nem lesz elérhető, amíg nem kattint a Fájl menü Kilépés parancsára.
 8. Kattintson a Befejezés gombra.
 9. Kattintson a Fájl menü Kilépés parancsára, majd indítsa újra az Outlook alkalmazást.

Microsoft Office Outlook 2007 esetén

 1. Kattintson az Eszközök menü Fiókbeállítások parancsára.
 2. Kattintson a Címjegyzékek fülre.
 3. Ha az Outlook-címjegyzéke szerepel a listában, kattintson a Bezárás gombra, majd ugorjon a „2. lépés: A címjegyzékkel használni kívánt névjegyalbummappa kijelölése” című részhez.

  Ha az Outlook-címjegyzéke nem szerepel a listában, kattintson az Új gombra.
 4. Válassza a További címjegyzékek lehetőséget, majd kattintson a Tovább gombra.
 5. Jelölje ki az Outlook Címjegyzék elemet, és kattintson a Tovább gombra.
 6. Ekkor megjelenik egy arról tájékoztató üzenet, hogy az új címjegyzék mindaddig nem indul el, amíg nem kattint a Fájl menü Kilépés parancsára. Kattintson az OK gombra.
 7. Kattintson a Befejezés gombra.
 8. Kattintson a Bezárás gombra, majd indítsa újra az Outlook alkalmazást.

Microsoft Office Outlook 2010

 1. A menüszalagon a Fájl fülön, a menüben kattintson az Információ fülre.
 2. Kattintson a Fiókbeállítások fülre, majd kattintson ismét a Fiókbeállítások lehetőségre.
 3. Kattintson a Címjegyzékek fülre.
 4. Ha az Outlook-címjegyzéke szerepel a listában, kattintson a Bezárás gombra, majd ugorjon a „2. lépés: A címjegyzékkel használni kívánt névjegyalbummappa kijelölése” című részhez. Ha az Outlook-címjegyzéke nem szerepel a listában, kattintson az Új gombra.
 5. Válassza a További címjegyzékek lehetőséget, majd kattintson a Tovább gombra.
 6. Jelölje ki az Outlook Címjegyzék elemet, és kattintson a Tovább gombra.
 7. Ekkor megjelenik egy arról tájékoztató üzenet, hogy az új címjegyzék mindaddig nem indul el, amíg nem kattint a Fájl menü Kilépés parancsára. Kattintson az OK gombra.
 8. Kattintson a Befejezés gombra.
 9. Kattintson a Bezárás gombra, majd indítsa újra az Outlook alkalmazást.

2. lépés: A címjegyzékkel használni kívánt névjegyalbummappa kijelölése

 1. Mutasson a Fájl menü Mappa pontjára, és kattintson a Mappanév adatlapja parancsra.
 2. Az Outlook címjegyzék lapon jelölje be a Megjelenítés az elektronikus levelezés címjegyzékeként jelölőnégyzetet, írjon be egy leíró nevet, majd kattintson az OK gombra.

Microsoft Office Outlook 2010

 1. Válassza ki a Névjegyalbum mappát, majd a menüszalagon kattintson a Mappa fülre.
 2. Kattintson a menüszalagon a Mappatulajdonságok fülre.
 3. Az Outlook címjegyzék lapon jelölje be a Megjelenítés az elektronikus levelezés címjegyzékeként jelölőnégyzetet, írjon be egy leíró nevet, majd kattintson az OK gombra.

3. lépés: E-mail cím vagy faxszám keresése

 1. A mappalistában jelölje ki a Névjegykártya mappát.
 2. Kattintson duplán a névjegyre annak megnyitásához, és tekintse meg az e-mail címet és a faxszámokat tartalmazó mezőket.
Ha nincs megadva e-mail cím vagy faxszám, az Outlook nem jeleníti meg az adott névjegyet a címjegyzékben, amikor egy e-mail vagy egy faxüzenet címzésével próbálkozik.

Microsoft Office Outlook 2010

 1. Jelölje ki a Névjegyalbum mappát.
 2. Kattintson duplán a névjegyre annak megnyitásához, és tekintse meg az e-mail címet és a faxszámokat tartalmazó mezőket.
Ha nincs megadva e-mail cím vagy faxszám, az Outlook nem jeleníti meg az adott névjegyet a címjegyzékben, amikor egy e-mail vagy egy faxüzenet címzésével próbálkozik.

További információ

Az Outlook bármely névjegyalbummappa használatát engedélyezi a címjegyzékhez, nem csak az elsődleges Névjegyalbum mappát. Ha például létrehoz egy új névjegyalbummappát „Barátok” néven (idézőjelek nélkül), megadhatja, hogy az e mappában lévő névjegyek is megjelenjenek a címjegyzékben. Ehhez el kell végeznie a jelen cikknek a megoldást ismertető részében ismertetett műveleteket.

A névjegyalbummappák az Outlook címjegyzék bejegyzés alkategóriáiként jelennek meg a címjegyzékben. Ha nem valamelyik mappanévre, hanem az Outlook címjegyzék elemre kattint, akkor nem jelenik meg egyetlen névjegyadat sem. A névjegy megjelenítéséhez az azt tartalmazó mappanévre kell kattintania.
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 287563 - Utolsó ellenőrzés: 2012. április 12. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Office Outlook 2007
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
 • Microsoft Outlook 2010
Kulcsszavak: 
kbaddressbook kbprb KB287563
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com