Az elolvasott e-mail üzenetek eltűnnek az Outlook Beérkezett üzenetek mappájából

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 287577 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
A cikk Microsoft Outlook 2000 alkalmazásra vonatkozó változata a Tudásbázis következő számú cikke: 253503 (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.).
A cikk Microsoft Outlook 98 alkalmazásra vonatkozó változata a Tudásbázis következő számú cikke: 253504 (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.).
A cikk Microsoft Outlook 97 alkalmazásra vonatkozó változata a Microsoft Tudásbázis következő cikke: 253505 (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.).
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A jelenség

A Microsoft Outlook 2002 és a Microsoft Office Outlook 2003 programban előfordulhat, hogy egyes e-mail üzenetek eltűnnek a Beérkezett üzenetek mappájából. Esetenként ez csak az elolvasott üzenetekkel történik meg.

Oka

A problémának két lehetséges oka van:
 • Egy beállított szűrő miatt a program csak az olvasatlan üzeneteket jeleníti meg.
 • A szóban forgó postafiók Microsoft Exchange rendszerű, miközben az Outlook egy olyan példánya fut a számítógépen, amelyen a kézbesítési hely egy személyes mappafájl (.pst).

Kerülő megoldás

A probléma az alábbi módszerekkel oldható meg.

1. ok

A szűrők eltávolításához hajtsa végre az alábbi lépéseket:
 1. Az Outlook 2002 programban mutasson a Nézet menü Jelenlegi nézet pontjára, majd kattintson a Jelenlegi megjelenítés testreszabása parancsra.

  Az Outlook 2003 programban mutasson a Nézet menü Rendezési szempont, majd Jelenlegi nézet pontjára, végül kattintson a Jelenlegi nézet testreszabása parancsra.
 2. Az Outlook 2002 programban a Megjelenítés adatai párbeszédpanelen kattintson a Szűrés gombra.

  Az Outlook 2003 programban a Nézet testreszabása párbeszédpanelen kattintson a Szűrő gombra.
 3. A Szűrés párbeszédpanelen kattintson Az összes törlése gombra, majd kattintson kétszer az OK gombra.
Ekkor láthatóvá válik minden üzenet, beleértve az olvasott és olvasatlan üzeneteket is.

2. ok

Ha az aktuális profilban az Exchange Server és a Személyes mappák (.pst) szolgáltatások is szerepelnek, gondoskodjon róla, hogy az új e-mailek alapértelmezett kézbesítési helye a saját Exchange Server-postafiók legyen. Ennek híján a rendszer az új e-maileket az Exchange beérkezett üzeneteket tartalmazó mappájából a személyes mappákba helyezi át. A beállításhoz hajtsa végre a következő lépéseket:
 1. Kattintson az Eszközök menü E-mail fiókok parancsára.
 2. Jelölje be a Létező e-mail fiók megjelenítése vagy módosítása választógombot, majd kattintson a Tovább gombra.
 3. Ellenőrizze, hogy az Új levelek kézbesítése az alábbi helyre beállításnál a saját postafiók szerepel-e, majd kattintson a Befejezés gombra.
 4. Indítsa újra az Outlook programot.

  MEGJEGYZÉS: Az Exchange-postafiók alapértelmezett kézbesítési helyként történő beállítását követően a személyes mappákban található e-mailek visszahelyezhetők a beérkezett Exchange-üzenetek közé.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 287577 - Utolsó ellenőrzés: 2008. március 27. - Verziószám: 3.2
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbprb kbemail kbfilters KB287577
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com