Ρύθμιση παραμέτρων του Outlook για να συνδεθείτε με ένα λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου MSN

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 287604 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αυτό το άρθρο περιγράφει τις μεθόδους για να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του Microsoft Outlook 2013, 2010, 2007 ή 2003 για να συνδεθείτε με ένα λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Microsoft Network, επίσης γνωστό ως MSN.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτές τις μεθόδους, πρέπει να έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας το Outlook και πρέπει να έχετε ένα λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου MSN.

Σημείωση Στις περισσότερες περιπτώσεις, εάν το MSN είναι υπηρεσία παροχής Internet (ISP), ίσως έχετε ένα λογαριασμό POP3.

Περισσότερες πληροφορίες

Για να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του Outlook για να συνδεθείτε στο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου MSN, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους:

Βίντεο: Πώς να συνδέσετε το Outlook με το λογαριασμό σας προσωπική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets video1
UUID =7ef2bbef-531d-4165-809f-7b928486d318 VideoUrl =http://aka.MS/x4bb4c
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets video2


Μέθοδος 1: Χρήση του Microsoft Office Outlook Hotmail Connector για να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό MSN

Για πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του Outlook Hotmail Connector για να συνδεθείτε με το MSN και Live λογαριασμούς Hotmail, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:

http://Office.Microsoft.com/en-US/Outlook-Help/Microsoft-Office-Outlook-Hotmail-Connector-Overview-HA010222518.aspx

Μέθοδος 2: Αλλαγή των ρυθμίσεων λογαριασμού MSN POP3 στο Outlook

Επιλέξτε την έκδοση του Outlook και ακολουθήστε τις οδηγίες για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις λογαριασμού του Outlook:

Microsoft Outlook 2013

Κάντε κλικ εδώ, για να προβάλετε ή να αποκρύψετε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την αλλαγή ρυθμίσεων λογαριασμού Outlook 2013

Το Microsoft Outlook 2010

Κάντε κλικ εδώ, για να προβάλετε ή να αποκρύψετε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την αλλαγή ρυθμίσεων λογαριασμού Outlook 2010

Microsoft Outlook 2007

Κάντε κλικ εδώ, για να προβάλετε ή να αποκρύψετε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την αλλαγή ρυθμίσεων λογαριασμού του Outlook 2007

Το Microsoft Outlook 2003 ή παλαιότερες εκδόσεις

Κάντε κλικ εδώ, για να προβάλετε ή να αποκρύψετε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την αλλαγή του Outlook 2003 ή προηγούμενες ρυθμίσεις λογαριασμού

ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει αυτές τις μεθόδους αλλά εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα με τη σύνδεση σας λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου MSN στο Outlook, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τοποθεσία υπηρεσίες υποστήριξης πελατών της Microsoft στο Web για να βρείτε άλλες λύσεις για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ακολουθούν ορισμένες υπηρεσίες που παρέχουν την τοποθεσία υπηρεσίες υποστήριξης πελατών της Microsoft στο Web:Εάν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα μετά τη χρήση αυτών των πόρων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη:
http://support.Microsoft.com/contactus

Αναφορές

Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την αλλαγή ρυθμίσεων λογαριασμού του Outlook, επισκεφθείτε αυτήν την τοποθεσία Web της Microsoft:

Πώς να συνδέσετε το Outlook με το λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Internet

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 287604 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Outlook 2013
  • Microsoft Outlook 2010
  • Microsoft Office Outlook 2007
  • Microsoft Office Outlook 2003
  • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbdownload kbFAQ kbhowto kbpubtypemsn kbvideocontent kbmt KB287604 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 287604

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com