KORRIGERING: En minnesläcka när du aktiverar AlwaysOn Tillgänglighetsgrupper eller SQL Server failover-kluster i Microsoft SQL Server 2012

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2877100 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

På den här sidan

Symptom

När du aktiverar funktionen AlwaysOn Tillgänglighetsgrupper eller SQL Server failover-kluster i Microsoft SQL Server 2012 en minnesläcka kan uppstå, och du blir långsamt. När du markerar poster i tabellen sys.dm_os_tasks kanske många poster.
När problemet uppstår ökar dessutom posterna i tabellen sys.dm_os_tasks varje dag. Och den fysiska i/o-hastigheten öka något varje dag.

Lösning

Problemet korrigerades först i följande kumulativ uppdatering av SQL Server.

Kumulativ uppdatering 6 för SQL Server 2012 SP1

Om samlade uppdateringar för SQL Server

Dölj bildenVisa bilden
assets folding start collapsed
Varje ny kumulativ uppdatering för SQL Server innehåller alla snabbkorrigeringar och alla säkerhetskorrigeringar som ingick i den tidigare kumulativa uppdateringen. Checka ut de senaste kumulativa uppdateringarna för SQL Server:
Dölj bildenVisa bilden
assets folding end collapsed

Information om snabbkorrigeringen

En snabbkorrigering är tillgänglig från Microsoft. Den här snabbkorrigeringen är emellertid avsedd att åtgärda det problem som beskrivs i denna artikel. Den här snabbkorrigeringen bara för system där just detta problem.

Om snabbkorrigeringen är tillgänglig för hämtning, finns det en "Snabbkorrigeringen tillgänglig" längst upp i den här Knowledge Base-artikeln. Om inte visas i det här avsnittet kan du skicka en begäran till Microsofts kundtjänst och Support för att få snabbkorrigeringen.

Obs! Om det uppstår ytterligare problem eller felsökning krävs, kan du behöva skapa en serviceförfrågan. De vanliga supportkostnaderna gäller för övriga supportfrågor och problem som inte uppfyller kraven för den här snabbkorrigeringen. En fullständig lista över telefonnummer för Microsofts kundtjänst och Support eller skapa en serviceförfrågan finns på följande Microsoft-webbplats:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Obs! "Snabbkorrigeringen tillgänglig"-formuläret visas de språk som snabbkorrigeringen är tillgänglig. Om ditt språk inte visas beror det på att en snabbkorrigering inte är tillgänglig för det aktuella språket.

Förutsättningar

Om du vill installera den här snabbkorrigeringen måste du ha installerat för SQL Server 2012.

Registerinformation

Du behöver inte ändra i registret när du har installerat den här snabbkorrigeringen.

Information om ersättning

Den här snabbkorrigeringen ersätter inte några andra snabbkorrigeringar.

Status

Microsoft har bekräftat att detta är ett problem i Microsoft-produkterna som nämns i avsnittet "Gäller".

Egenskaper

Artikel-id: 2877100 - Senaste granskning: den 10 oktober 2013 - Revision: 3.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft SQL Server 2012 Service Pack 1 på följande plattformar
    • Microsoft SQL Server 2012 Developer
    • Microsoft SQL Server 2012 Enterprise
    • Microsoft SQL Server 2012 Standard
    • Microsoft SQL Server 2012 Web
Nyckelord: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2877100 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2877100

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com