Αρχεία δεδομένων του Outlook 2003 και το Outlook 2002 να εμφανίζονται ως αρχεία δεδομένων του Office στην Εξερεύνηση των Windows

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 287837 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Για την έκδοση αυτού του άρθρου το Microsoft Outlook 2000, ανατρέξτε στο θέμα303337.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Όταν εγκαθιστάτε το Microsoft Office Outlook 2003 ή το Microsoft Outlook 2002 και, στη συνέχεια, ανοίξτε την Εξερεύνηση των Windows, τα αρχεία προσωπικών φακέλων (.pst) αναφέρονται ως Microsoft Office αρχεία δεδομένων.

Περισσότερες πληροφορίες

Τα ακόλουθα αρχεία που χρησιμοποιούνται από το Outlook 2002 είναι classed ως αρχεία δεδομένων του Office:
 • Αρχεία προσωπικών φακέλων (PST)
 • Τα αρχεία χωρίς σύνδεση αποθήκευσης (OST)
 • Προσωπικό βιβλίο διευθύνσεων (PAB) αρχείων
 • Αρχεία ψευδώνυμο (ΨΕΥΔΏΝΥΜΟ, NK2)
 • Αρχεία κανόνων (RWZ)
Αυτή η συμπεριφορά οφείλεται στη σχεδίαση.

Microsoft Office 2003, το Microsoft Office XP και, κατ ' επέκταση, Outlook 2003 και το Outlook 2002 δήλωση στα αρχεία δεδομένων τους με το λειτουργικό σύστημα κατά την εγκατάσταση. Αρχεία δεδομένων σε εκδόσεις του Microsoft Office που είναι παλαιότερες από το Microsoft Office 2000 δεν καταχωρήθηκαν κατά την εγκατάσταση του Office.

Μπορείτε να επεξεργαστείτε την καταχώρηση συσχέτιση τύπου αρχείου για να αλλάξετε την περιγραφή του αρχείου δεδομένων του Office. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα, ανάλογα με την έκδοση των Microsoft Windows που χρησιμοποιείτε.

Microsoft Windows XP και Microsoft Windows 2000

 1. Διπλό κλικΟ Υπολογιστής μου (My Computer)στην επιφάνεια εργασίας σας.
 2. Στο διακομιστήΕργαλείαμενού, κάντε κλικ στο κουμπίΟι επιλογές φακέλων, και στη συνέχεια κάντε κλικ στοΤύποι αρχείωνTAB.
 3. Κύλιση προς τα κάτω και στη συνέχεια, επιλέξτε το πρώτο αρχείο δεδομένων του Office που θέλετε να αλλάξετε.
 4. Κάντε κλικΓια προχωρημένους (Advanced).
 5. ΣτοΠεριγραφή τύπουπλαίσιο στο επάνω μέρος τουΤύποι αρχείωνπαράθυρο διαλόγου, αλλαγήΑρχείο δεδομένων του OfficeToΑρχείο δεδομένων του Outlook, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.
 6. Κάντε κλικClose (Κλείσιμο).

Microsoft Windows 98 και Microsoft Windows NT

 1. Διπλό κλικΟ Υπολογιστής μου (My Computer)στην επιφάνεια εργασίας σας.
 2. Στο διακομιστήΕργαλείαμενού, κάντε κλικ στο κουμπίΟι επιλογές φακέλων, και στη συνέχεια κάντε κλικ στοΤύποι αρχείωνTAB.
 3. Κύλιση προς τα κάτω και στη συνέχεια, επιλέξτε το πρώτο αρχείο δεδομένων του Office που θέλετε να αλλάξετε και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕπεξεργαστείτε τη διαδρομή.
 4. ΣτοΠεριγραφή τύπουπλαίσιο στο επάνω μέρος τουΤύποι αρχείωνπαράθυρο διαλόγου, αλλαγήΑρχείο δεδομένων του OfficeToΑρχείο δεδομένων του Outlook.
 5. Κάντε κλικOkδύο φορές.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 287837 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbfilesystems kbhowto kbmt KB287837 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:287837

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com