De Microsoft .NET Framework 4.5.1 Developer Pack voor Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 8.1, Windows Server 2008 SP2 en Windows Server 2008 R2 SP1, Windows Server 2012 en Windows Server 2012 R2

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2878632 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Inleiding

Microsoft .NET Framework 4.5.1 Developer Pack installeert het meerdere doelitems pack voor .NET Framework 4.5.1. Ontwikkelaars kunnen toepassingen maken voor het .NET Framework 4.5.1 met behulp van Visual Studio 2012 of derden IDEs ontwerpen.

OpmerkingDit pakket mag niet worden gebruikt als u wilt het 4.5.1 van .NET Framework opnieuw distribueren. In dat geval moet u het installatieprogramma van het web van downloadenHier.

Meer informatie

Dit pakket installeert de volgende onderdelen:
 • Het .NET Framework 4.5.1
 • .NET Framework 4.5.1 meerdere doelitems Pack: Bevat de assembly-verwijzingen die nodig zijn om apps te bouwen dat doel 4.5.1 van .NET Framework.
 • De Language Packs voor .NET Framework 4.5.1
 • De .NET Framework 4.5.1 meerdere doelitems Pack taalpakketten: Bevat de IntelliSense-bestanden voor de Help-informatie weergeven terwijl u apps dat doel het .NET Framework 4.5.1 door middel van Visual Studio en IDEs van derden bouwen.

Informatie over downloaden

Het volgende bestand kan worden gedownload vanaf het Microsoft Download Center:
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Downloaden
Het pakket nu downloaden.

Voor meer informatie over het downloaden van Microsoft-ondersteuningsbestanden klikt u op het volgende artikelnummer om het artikel te bekijken in de Microsoft Knowledge Base:
119591 Hoe Microsoft-ondersteuningsbestanden verkregen kunnen worden via online services
Microsoft heeft dit bestand gecontroleerd op virussen. Microsoft heeft de meest actuele software voor virusdetectie gebruikt die beschikbaar was op de datum waarop het bestand werd geplaatst. Het bestand is opgeslagen op beveiligde servers die onbevoegde wijzigingen aan het bestand voorkomen.

Wat is nieuw in .NET Framework 4.5.1?

4.5.1 .NET Framework biedt ondersteuning voor het schrijven van code in C#, Visual Basic en F # programmeertalen en belangrijke verbeteringen in deze taal en framework bevat:
 • Betere prestaties en betrouwbaarheid
 • ASP.NET-toepassing onderbreken en hervatten
 • Compressie op verzoek van de heap groot object
 • 64-bits bewerken en doorgaan
 • Activiteitstracering en bemonstering
 • Tolerantie voor SQL-verbinding
 • Beheerde retourwaarden
Zie voor meer informatie over deze en andere functies van het .NET Framework 4.5.1 de .NET framework Developer Center website en blogbericht. Deze versie van .NET Framework uitgevoerd side-by-side met Microsoft.NET Framework 3.5 servicepack 1 (SP1) en eerdere versies, maar voert een interne-update voor .NET Framework 4 en het .NET Framework 4.5.

Opdrachtregelopties voor deze update

Ga naar het gedeelte 'Opties voor de opdrachtregel' van de volgende MSDN-website voor meer informatie over de verschillende opdrachtregelopties die door deze update worden ondersteund:

.NET framework Deployment Guide voor ontwikkelaars

Ondersteunde talen voor deze update

Ga naar de sectie 'Ondersteunde talen voor Developer Pack' van de volgende MSDN-website voor meer informatie over de talen die worden ondersteund door deze update:

.NET framework Deployment Guide voor ontwikkelaars

Opnieuw opstarten

U moet de computer opnieuw opstarten nadat u deze software installeren als alle bestanden waarin dit probleem optreedt worden gebruikt. Wij raden aan dat u alle toepassingen die met .NET Framework sluit voordat u deze update toepast.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Eigenschappen

Artikel ID: 2878632 - Laatste beoordeling: vrijdag 18 oktober 2013 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft .NET Framework 4.5.1 op de volgende platformen
  • Windows Vista Service Pack 2
  • Windows 7 Service Pack 1
  • Windows 8
  • Windows 8.1
  • Windows Server 2008 Service Pack 2
  • Windows Server 2008 R2 Service Pack 1
  • Windows Server 2012 Standard
Trefwoorden: 
atdownload kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2878632 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2878632

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com