Οι χρήστες του Office 365 δεν μπορεί να ανακτήσει τα δεδομένα διαθεσιμότητας ενός χρήστη εσωτερικής εγκατάστασης σε μια ανάπτυξη υβριδική που βασίζεται σε Exchange Server 2010

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2879736 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
  • Μπορείτε να ρυθμίσετε ένα Microsoft Office 365 και ανάπτυξης υβριδική Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 3 (SP3).
  • Κάποιος χρήστης εσωτερικής εγκατάστασης έχει ένα στοιχείο ημερολογίου του Microsoft Outlook 2013 μεΕργασία σε άλλο σημείο είναι επιλεγμένο στο πλαίσιο Εμφάνιση ως .
  • Ένας χρήστης του Office 365 προσπαθεί να αναζητήσετε δεδομένα διαθεσιμότητας του χρήστη εσωτερικής εγκατάστασης χρησιμοποιώντας το 2013 το Outlook ή το Outlook Web App για το Exchange Online.
Σε αυτό το σενάριο, ο χρήστης του Office 365 δεν μπορεί να ανακτήσει δεδομένα διαθεσιμότητας του χρήστη εσωτερικής εγκατάστασης.

ΣημείωσηΑυτό το ζήτημα δεν παρουσιάζεται εάν ένας χρήστης του Office 365, χρησιμοποιεί το Microsoft Outlook 2010 tolook των δεδομένων διαθεσιμότητας ενός χρήστη εσωτερικής εγκατάστασης.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή το Outlook 2013 ορίζει μια νέα Εργασία αλλού διαθεσιμότητας τιμή για τα στοιχεία ημερολογίου. Όταν οι χρήστες του Office 365 αίτηση πληροφοριών διαθεσιμότητας, ο διακομιστής Exchange 2010 εσωτερικής εγκατάστασης αντιστοιχίζει εσφαλμένα τη νέα τιμή διαθεσιμότητας.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ακόλουθη συνάθροιση ενημερώσεων:
2891587 Περιγραφή της συλλογής ενημερωμένων εκδόσεων 3 για τον Exchange Server 2010 Service Pack 3

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που Λειτουργεί σε άλλο σημείο στο Outlook 2013, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την "Εργασία κάπου αλλού"

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2879736 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 3 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
    • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2879736 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2879736

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com