Επιλύεται το ζήτημα ασφαλείας που περιγράφεται στο ενημερωτικό δελτίο ασφαλείας MS13-105 από μια ενημερωμένη έκδοση του Exchange Server

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2880833 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Παρουσιάζεται ένα ζήτημα ασφαλείας σε περιβάλλον Microsoft Exchange Server. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το ζήτημα ασφαλείας, ανατρέξτε στο ενημερωτικό δελτίο ασφαλείας της Microsoft MS13-105.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Το ενημερωτικό δελτίο ασφαλείας της Microsoft MS13-105 περιέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες λύσεις και ενημερωμένων εκδόσεων που αντιμετωπίζει ένα θέμα ευπάθειας στον Microsoft Exchange Server. Υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις για τις ακόλουθες εκδόσεις του Microsoft Exchange Server:

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2880833 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2007 Service Pack 3
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 3
  • Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise
  • Microsoft Exchange Server 2013 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbbug kbexpertiseinter kbfix kbsecvulnerability kbsecbulletin kbsecurity atdownload kbmt KB2880833 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2880833

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com