KORRIGERA: Dragna objekt skaka i SSIS 2012 projekt efter installation av den kumulativa uppdatering 6 för SQL Server 2012

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2883424 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

På den här sidan

Symptom

Föreställ dig följande:
  • Du kan använda kumulativ uppdatering 6 för Microsoft SQL Server 2012 till en instans av Microsoft SQL Server Integration Services (SSIS).
  • Du öppnar ett projekt SSI-filer och försök att göra vissa ändringar i projektet i Microsoft SQL Server Data verktyg (SSDT).
  • Du markerar flera objekt och försök att dra dem till designytan. Till exempel försök att placera en aktivitet på designytan Kontrollflöde eller placera en komponent på designytan dataflödet aktivitet.
I det här fallet skaka markerade objekt när du drar dem och du kan inte placera dem exakt i designvyn.

Lösning

Problemet korrigerades först i följande kumulativ uppdatering av SQL Server.

Kumulativ uppdatering 7 för SQL Server 2012 SP1

Om samlade uppdateringar för SQL Server

Dölj bildenVisa bilden
assets folding start collapsed
Varje ny kumulativ uppdatering för SQL Server innehåller alla snabbkorrigeringar och alla säkerhetskorrigeringar som ingick i den tidigare kumulativa uppdateringen. Checka ut de senaste kumulativa uppdateringarna för SQL Server:
Dölj bildenVisa bilden
assets folding end collapsed

Paketet Snabbkorrigeringsinformation-uppdatering

En snabbkorrigering är tillgänglig från Microsoft. Den här snabbkorrigeringen är emellertid avsedd att åtgärda det problem som beskrivs i denna artikel. Den här snabbkorrigeringen bara för system där just detta problem.

Om snabbkorrigeringen är tillgänglig för hämtning visas avsnittet "Hämtning av snabbkorrigering" överst i denna Knowledge Base-artikel. Om inte visas i det här avsnittet kan du skicka en begäran till Microsofts kundtjänst och Support för att få snabbkorrigeringen.

Obs! Om det uppstår ytterligare problem eller felsökning krävs, kan du behöva skapa en serviceförfrågan. De vanliga supportkostnaderna gäller för övriga supportfrågor och problem som inte uppfyller kraven för den här snabbkorrigeringen. En fullständig lista över telefonnummer för Microsofts kundtjänst och Support eller skapa en serviceförfrågan finns på följande Microsoft-webbplats:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Obs! Formuläret "Hämtning av snabbkorrigering" visar de språk som snabbkorrigeringen är tillgänglig på. Om ditt språk inte visas beror det på att en snabbkorrigering inte är tillgänglig för det aktuella språket.

Mer Information

Filinformation

Dölj bildenVisa bilden
assets folding start collapsed
Den globala versionen av det här programuppdateringspaketet har de filattribut (eller senare) som visas i följande tabell. Datum och tider för dessa filer anges i UTC-tid (UTC). När du visar filinformationen konverteras den till lokal tid. Använd fliken Tidszon i Datum och tid på Kontrollpanelen om du vill se skillnaden mellan UTC-tid och lokal tid.
Dölj tabellenVisa tabellen
FilnamnFilversionFilstorlekDatum Tid Plattform
Microsoft.SQLServer.integrationservices.Graph.dll11.0.3387.02,175,16803-Okt-201322:06x 64
Microsoft.SQLServer.integrationservices.Graph.dll11.0.3387.02,175,16803-Okt-201322:06x 86
Dölj bildenVisa bilden
assets folding end collapsed

Status

Microsoft har bekräftat att detta är ett problem i Microsoft-produkterna som nämns i avsnittet "Gäller".

Egenskaper

Artikel-id: 2883424 - Senaste granskning: den 19 november 2013 - Revision: 2.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft SQL Server 2012 Service Pack 1 på följande plattformar
    • Microsoft SQL Server 2012 Developer
    • Microsoft SQL Server 2012 Enterprise
    • Microsoft SQL Server 2012 Standard
Nyckelord: 
kbqfe kbfix kbautohotfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbhotfixserver kbmt KB2883424 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2883424

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com