Το Outlook επισημαίνει απροσδόκητα μηνύματα ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία, ακόμη και αν το επίπεδο SCL είναι χαμηλό

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2885002 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Ορισμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε από εσωτερική αποστολείς απροσδόκητα μετακινούνται στο φάκελο Ανεπιθύμητη αλληλογραφία στο Microsoft Outlook. Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται ακόμα και αν τα μηνύματα έχουν επισημανθεί ως Spam εμπιστοσύνης επιπέδου (SCL) η τιμή -1 στον Microsoft Exchange Server.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα μπορεί να προκύψει, εάν το Outlook δεν προσδιορίζει σωστά αν χρησιμοποιείται μια ασφαλή σύνδεση. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν μία ή και τις δύο από τις ακόλουθες συνθήκες είναι αληθής:
 • Κρυπτογράφηση μεταξύ του Outlook και του Exchange Server είναι απενεργοποιημένη.
 • Outlook Anywhere δεν χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε στο Microsoft Exchange.
Το Outlook δεν μπορεί να επαληθεύσει ότι το μήνυμα παραδόθηκε μέσω μιας ασφαλούς σύνδεσης. Επομένως, το Outlook παραβλέπει την τιμή SCL -1 και αντιμετωπίζει το μήνυμα σαν να είχε μια SCL τιμή 0 (μηδέν).

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, προσδιορίστε εάν το Outlook έχει ρυθμιστεί να χρησιμοποιεί το Outlook οπουδήποτε (RPC σε HTTPS). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Outlook Anywhere, ανατρέξτε στην ακόλουθη τοποθεσία Web του Microsoft Office:
Χρησιμοποιήστε το Outlook Anywhere για να συνδεθείτε με το διακομιστή Exchange χωρίς ένα VPN
Ανάλογα με το αν χρησιμοποιείτε Outlook Anywhere, ακολουθήστε τα βήματα σε μία ενότητα είναι εφαρμόσιμη.

Εάν χρησιμοποιείτε το Outlook Anywhere

Εάν χρησιμοποιείτε Outlook Anywhere, εγκαταστήστε την κατάλληλη επείγουσα επιδιόρθωση του Microsoft Outlook.

Outlook 2010
Το ζήτημα αυτό επιδιορθώνεται στο πακέτο επειγουσών επιδιορθώσεων του Outlook 2010 που κυκλοφόρησε στις 11 Φεβρουαρίου 2014. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
2863918 Περιγραφή του πακέτου επειγουσών επιδιορθώσεων του Outlook 2010 (Outlook-x-none.msp): 11 Φεβρουαρίου 2014
Outlook 2013
Το ζήτημα αυτό επιδιορθώνεται στο πακέτο επειγουσών επιδιορθώσεων του Outlook 2013 που κυκλοφόρησε στις 8 Απριλίου 2014. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
2878323 Περιγραφή του πακέτου επειγουσών επιδιορθώσεων του Outlook 2013 (Outlook-x-none.msp): 8 Απριλίου 2014

Μετά την εγκατάσταση της επείγουσας επιδιόρθωσης, το Outlook θεωρεί Outlook Anywhere να είναι ασφαλής για τους σκοπούς της επεξεργασίας μηνυμάτων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.

ΣημείωσηOutlook οπουδήποτε είναι επίσης γνωστή ως RPC μέσω HTTPS (Secure HTTP). Όπως φαίνεται από τον όρο HTTPS, Outlook Anywhere συνδέεται με Exchange, χρησιμοποιώντας μια σύνδεση Secure Sockets Layer (SSL).

Εάν δεν χρησιμοποιείτε το Outlook Anywhere

Εάν youcannot να εγκαταστήσετε την τελευταία έκδοση του Outlook 2010 ή Outlook 2013 και δεν χρησιμοποιείτε το Outlook Anywhere, μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα, εάν το γραμματοκιβώτιό σας βρίσκεται στον Microsoft Exchange Server 2010 ή παλαιότερη έκδοση.

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, προσπαθήστε να ενεργοποιήσετε την κρυπτογράφηση RPC μεταξύ του Outlook και του Exchange. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Στον Πίνακα ελέγχου, ανοίξτε το στοιχείο αλληλογραφίας .
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί Εμφάνιση των προφίλ.
 3. Επιλέξτε το προφίλ σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες.
 4. Κάντε κλικ στην εντολή " Λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου".
 5. Επιλέξτε το λογαριασμό του Microsoft Exchange Server και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Αλλαγή.
 6. Στο παράθυρο διαλόγου που περιέχει το γραμματοκιβώτιο του διακομιστή και το όνομα χρήστη, κάντε κλικ στο κουμπί " Περισσότερες ρυθμίσεις".
 7. Στο παράθυρο διαλόγου του Microsoft Exchange Server , κάντε κλικ στην καρτέλα ασφάλεια .
 8. Κάντε κλικ για να επιλέξετε τις κρυπτογράφησης δεδομένων μεταξύ του Microsoft Outlook και το Microsoft Exchange πλαίσιο ελέγχου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Καρτέλα "Ασφάλεια" του πλαισίου διαλόγου του Microsoft Exchange, δείχνει την κρυπτογράφηση δεδομένων μεταξύ του Microsoft Outlook και επιλεγμένο το πλαίσιο ελέγχου Microsoft Exchange


  ΣημαντικόΕάν το πλαίσιο ελέγχου δεν είναι διαθέσιμο (εμφανίζεται με αχνά γράμματα), που είναι πιο πιθανό συνδεδεμένη με Microsoft Exchange Server 2013 ή χρησιμοποιείτε ένα γραμματοκιβώτιο στο Office 365. Στην περίπτωση αυτή, δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί η κρυπτογράφηση RPC. Να έχετε υπόψη σας ότι είναι ασφαλείς συνδέσεις Outlook οπουδήποτε (RPC σε HTTPS) όπως πρώτα κρυπτογραφηθούν κάνοντας χρήση της ασφαλούς HTTP (HTTPS).
 9. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο,και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος.
 10. Κάντε κλικ στο κουμπί Κλείσιμοκαι στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ανεπιθύμητη_αλληλογραφία φίλτρο με το Exchange Online, ανατρέξτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:

Σχέδιο για την ηλεκτρονική ανταλλαγή ασφαλείας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης παραμέτρων των ρυθμίσεων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στο Outlook, ανατρέξτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft, ανάλογα με την έκδοση του Outlook που χρησιμοποιείτε:

Outlook 2013: Ρύθμιση παραμέτρων της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στο Outlook 2013
Outlook 2010: Πρόκειται για τον περιορισμό της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στο Outlook 2010
Το Outlook 2007: Πρόκειται για τον περιορισμό της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στο Outlook 2007

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2885002 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014 - Αναθεώρηση: 7.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Outlook 2013
 • Microsoft Outlook 2010
 • Microsoft Office Outlook 2007
 • Microsoft Exchange Online
 • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
 • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
 • Microsoft Business Productivity Online Dedicated
 • Microsoft Business Productivity Online Suite Federal
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365e o365a o365p kbgraphxlink o365022013 o365m kbgraphic kbmt KB2885002 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2885002

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com