Επιτρέπεται η ρύθμιση παραμέτρων των αυτόματων ενημερώσεων στα Windows 8 και Windows Server 2012

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2885694 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Ας υποθέσουμε ότι οι Αυτόματες ενημερώσεις είναι ενεργοποιημένη σε έναν υπολογιστή που βασίζεται σε Windows Server 2012 ή Windows 8. Ενεργοποιήστε την επιλογή 4 - Αυτόματη λήψη και προγραμματισμός της εγκατάστασης και καθορίσετε τη συχνότητα και το χρόνο για ενημερωμένες εκδόσεις να εγκατασταθούν στην ακόλουθη ρύθμιση πολιτικής ομάδας:
Υπολογιστή Ρυθμίσεις υπολογιστή\Πρότυπα διαχείρισης\Στοιχεία των Components\Windows Update\Configure Αυτόματες ενημερώσεις

Ωστόσο, την προγραμματισμένη ημέρα και ώρα σε αυτήν τη ρύθμιση πολιτικής δεν έχει αποτέλεσμα. Ο υπολογιστής εγκαθιστά εξακολουθεί να ενημερώσεων που έχουν ληφθεί κατά την αυτόματη συντήρηση, δίνοντας ως προεπιλογή 2:00 Μ.Μ. Επιπλέον, ο υπολογιστής επανεκκινείται πλέον 15 λεπτά μετά την εγκατάσταση ενημερωμένων εκδόσεων. Για να αποφύγετε απώλεια δεδομένων ακούσια, ένα χρονόμετρο επανεκκίνηση ξεκινά στη θέση 3 ημέρες μετά την εγκατάσταση ενημερωμένων εκδόσεων και μόνο όταν χρησιμοποιείτε ενεργά τον υπολογιστή και μπορείτε να δείτε και να αντιδρά με το χρονόμετρο επανεκκίνηση.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Διατίθεται μια ενημερωμένη έκδοση που σας επιτρέπει να ελέγχετε τον τρόπο που ο υπολογιστής-πελάτης αυτόματων ενημερώσεων εφαρμογής ενημερωμένων εκδόσεων στα Windows 8 και 2012 διακομιστή των Windows. Μετά την εγκατάσταση αυτής της ενημερωμένης έκδοσης, η "Ρύθμιση παραμέτρων αυτόματων ενημερώσεων" θα λειτουργήσει πάλι τη ρύθμιση πολιτικής, ως χρησιμοποιείται προηγούμενα λειτουργικά συστήματα Windows toin. Αντί να εγκαταστήσετε ενημερώσεις κατά τη διάρκεια του κύκλου της καθημερινής συντήρησης, ενημερωμένων εκδόσεων των Windows θα εγκατασταθεί κατά τη στιγμή και ημέρα που είναι προγραμματισμένη η εν τη "Ρύθμιση παραμέτρων αυτόματων ενημερώσεων" ρύθμιση πολιτικής.

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση εισάγει επίσης την ακόλουθη ρύθμιση πολιτικής ομάδας που μπορείτε να ρυθμίσετε για να αναγκάσετε τον υπολογιστή να πραγματοποιήσει αυτόματα επανεκκίνηση νωρίτερα για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση σημαντικών ενημερωμένων εκδόσεων:
Αυτόματη επανεκκίνηση του υπολογιστή Ρυθμίσεις υπολογιστή\Πρότυπα διαχείρισης\Στοιχεία των Components\Windows Update\Always κατά την προγραμματισμένη ώρα

Πληροφορίες ενημερωμένης έκδοσης

Για να αποκτήσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, εγκαταστήστε τη συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων 2883201. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να αποκτήσετε αυτό το πακέτο συλλογής ενημερωμένων εκδόσεων, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2883201 Windows RT, Windows 8 και Windows Server 2012 συνάθροιση ενημερώσεων: Οκτωβρίου 2013

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ορολογία ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
824684 Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται στην περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2885694 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Windows 8
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbhotfixserver kbfix kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbmt KB2885694 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2885694

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com