Configuratie van Automatische Updates in Windows 8 en Windows Server 2012 toestaan

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2885694 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Stel dat Automatische Updates is ingeschakeld op een Windows 8 of een computer met Windows Server 2012. U kiest de optie 4 - automatisch downloaden en installatie plannen en de frequentie en de tijd voor de updates worden geïnstalleerd in de volgende instelling voor Groepsbeleid definiëren:
Computer Configuration\Administrative Templates\Windows onderdelen\Windows Update\Configure Automatische Updates

Heeft echter geen invloed op de geplande dag en tijd in deze instelling is ingeschakeld. De computer wordt nog steeds gedownloade updates tijdens automatische onderhoud, namelijk 2:00 uur geïnstalleerd. De computer start bovendien niet meer opnieuw 15 minuten na het installeren van updates. Om te voorkomen dat onbedoeld gegevensverlies, begint een timer opnieuw in plaats daarvan drie dagen nadat de updates zijn geïnstalleerd en wanneer u de computer actief gaan gebruiken en zien en reageren op de timer opnieuw starten.

Oplossing

Er is een update beschikbaar die kunt u bepalen hoe de Automatische Updates-client van updates in Windows 8 en Windows Server 2012 van toepassing is. Nadat u deze update, de 'configureren Automatische Updates installeert' instelling opnieuw als werkt het toin vorige Windows-besturingssystemen gebruikt. In plaats van het installeren van updates tijdens het dagelijkse onderhoud cyclus, Windows-updates worden geïnstalleerd op het tijdstip en dag dat gepland in de 'Automatische updates configureren"instelling.

Deze update introduceert ook de volgende Groepsbeleid-instelling u configureren kunt dat de computer automatisch opnieuw opstarten sneller om belangrijke updates voor installatie:
Computer Configuration\Administrative Templates\Windows onderdelen\Windows Update\Always automatisch opnieuw wordt gestart op het geplande tijdstip

Informatie over deze update

U kunt deze update, updatepakket 2883201 te installeren. Voor meer informatie over het verkrijgen van dit updatepakket klikt u op het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
2883201 Updatepakket van Windows RT Windows 8 en Windows Server 2012: oktober 2013

Referenties

Voor meer informatie over de software-update terminologie, klik op het volgende artikelnummer om het artikel in de Microsoft Knowledge Base te bekijken:
824684 Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om Microsoft software-updates te beschrijven

Eigenschappen

Artikel ID: 2885694 - Laatste beoordeling: woensdag 9 oktober 2013 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Windows 8
Trefwoorden: 
kbqfe kbhotfixserver kbfix kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbmt KB2885694 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2885694

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com