Foutbericht 'Geduld terwijl Windows van Microsoft Visio 2002 Professional geconfigureerd' wanneer u klikt op de Microsoft Visio UML-invoegtoepassing werk balk knop vanuit Visual Basic 6 of Visual C++ 6

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 288636 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u klikt op deMicrosoft Visio UMLwerkbalkknop-invoegtoepassing van Microsoft Visual Basic 6 of Microsoft Visual C++ 6, verschijnt het volgende foutbericht:
Microsoft Visio Professional 2002
Geduld terwijl Visio 2002 Professional worden geconfigureerd door Microsoft Windows.

Oorzaak

Visio 2000 en Visio 2002 UML-oplossing reverse-engineering invoegtoepassingen voor Visual Basic 6 of Visual C++ 6 gelijktijdig op kan niet worden gebruikt de dezelfde computer. Deze fout treedt op omdat Visio 2000 is uitgevoerd voordat Visio 2002.

Oplossing

Visio 2002 worden automatisch hersteld door Windows Installer en instellingen gewijzigd door Visio 2000 worden bijgewerkt. Er is geen tussenkomst van de gebruiker vereist.

Meer informatie

Voor Als u meer informatie over het werken met de UML-oplossing op een systeem met Visio 2000 en Visio 2002, klikt u op het volgende artikelnummer te geven de artikel in de Microsoft Knowledge Base:
288634Visio 2002: Kan niet gebruiken de 2002- en 2000 UML Reverse Engineer ing oplossingen samen in Visual Studio

Eigenschappen

Artikel ID: 288636 - Laatste beoordeling: maandag 24 februari 2014 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Visio 2002 Professional Edition
Trefwoorden: 
kbnosurvey kbarchive kbprogramming kbstartprogram kbtshoot kberrmsg kbprb kbmt KB288636 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:288636

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com