Πολιτική διατήρησης δεν λειτουργεί μετά την εκτέλεση ενός cmdlet σε περιβάλλον Exchange Server 2013

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2888612 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν εκτελείτε μια cmdlet στον Exchange κέλυφος διαχείρισης για να εφαρμόσετε μια πολιτική διατήρησης που μετακινεί το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μηνύματα από του γραμματοκιβωτίου ενός χρήστη για το γραμματοκιβώτιο του χρήστη αρχειοθέτησης σε περιβάλλον Microsoft Exchange Server 2013, την πολιτική διατήρησης δεν λειτουργεί. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια πολιτική διατήρησης, εκτελώντας μία από τις ακόλουθες cmdlets:
  • Νέα RetentionPolicyTag "ArchiveTag"-Τύπος όλα - RetentionEnabled $true - AgeLimitForRetention 90 - RetentionAction MoveToArchive
  • Νέα RetentionPolicy Όνομα_πολιτικής-RetentionPolicyTagLinks "ArchiveTag"
  • Σύνολο γραμματοκιβωτίου Γραμματοκιβώτιο -RetentionPolicy Όνομα_πολιτικής
  • Έναρξη-ManagedFolderAssistant-ταυτότηταΓραμματοκιβώτιο

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή μια εξαίρεση System.InvalidCastException συμβαίνει όταν διαχειρίζεται Βοηθός φακέλου προσπαθεί να επεξεργαστεί τα γραμματοκιβώτια.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την παρακάτω αθροιστική ενημερωμένη έκδοση:
2892464 Περιγραφή της αθροιστικής ενημερωμένης έκδοσης 3 για τον Exchange Server 2013

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Δημιουργία RetentionPolicyTag cmdlet, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
Γενικές πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία RetentionPolicyTag cmdlet
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Δημιουργία RetentionPolicy cmdlet, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
Γενικές πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία RetentionPolicy cmdlet
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cmdlet Σύνολο γραμματοκιβωτίου, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Έναρξη ManagedFolderAssistantcmdlet, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
Γενικές πληροφορίες σχετικά με τα cmdlet Έναρξη-ManagedFolderAssistant

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2888612 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise
  • Microsoft Exchange Server 2013 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2888612 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2888612

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com