Πώς μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τη σχεδίαση βάσεων δεδομένων στην Access 2000

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 288947 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Αρχάριος: Απαιτείται γνώση του περιβάλλοντος εργασίας σε υπολογιστές ενός χρήστη.

Αυτό το άρθρο αφορά μια βάση δεδομένων της Microsoft Access (.mdb) και ένα έργο της Microsoft Access (.adp).

Για την έκδοση αυτού του άρθρου Microsoft Access 97, ανατρέξτε στο θέμα288949.
Για μια έκδοση της Microsoft Access 2002 και σε μια έκδοση του Microsoft Office Access 2003 αυτού του άρθρου, ανατρέξτε στην ενότητα289533.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Εάν αποφασίσετε να αποθηκεύσετε τα δεδομένα για τη λύση σε μια βάση δεδομένων της Access ή σε κάποια άλλη σχεσιακή βάση δεδομένων, σχεδιάζετε τη δομή της βάσης δεδομένων είναι πιθανό να είναι πιο δύσκολες μέρος της δημιουργίας της λύσης. Αν και είναι αρκετά εύκολο να τροποποιήσετε το μοντέλο δεδομένων κατά την ανάπτυξη της λύσης, είναι πολύ πιο δύσκολο, αφού έχετε ξεκινήσει για τη δημιουργία άλλων αντικειμένων βάσης δεδομένων. Επομένως, θα πρέπει να τοποθετήσετε τόση προσπάθεια όσο το δυνατόν στο σχεδιασμό του μοντέλου δεδομένων πριν να αρχίσετε να δημιουργείτε τα αντικείμενα της βάσης δεδομένων. Ανάπτυξη μιας λύσης που βασίζεται σε ένα μοντέλο δεδομένων καλοσχεδιασμένη θα είναι πολύ πιο εύκολο να αναπτύξετε τη λύση.

Περισσότερες πληροφορίες

Εάν είστε αρχάριοι στη σχεδίαση της σχεσιακής βάσης δεδομένων, εκκίνηση, χρησιμοποιώντας τους εξής πόρους:
 • Για μια επισκόπηση της σχεδίασης της σχεσιακής βάσης δεδομένων, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
  209534Περιγραφή για τις βασικές αρχές κανονικοποίησης βάσης δεδομένων στην Access 2000
 • Άμεση λήψη του εγγράφου "Σχεδίαση βάσης δεδομένων σχεσιακοί Κατανόηση της". Αυτό το έγγραφο παρουσιάζει τον τρόπο για το σχεδιασμό και τη σχεδίαση μιας βάσης δεδομένων από την αρχή προς τα επάνω. Για να κάνετε λήψη αυτού του εγγράφου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
  234208"Κατανόηση σχεσιακοί σχεδίαση βάσης δεδομένων" έγγραφο είναι διαθέσιμες από το Κέντρο λήψης
 • Ανάλυση των πινάκων σας, χρησιμοποιώντας τον "Οδηγό ανάλυσης πινάκων".Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον "Οδηγό ανάλυσης πινάκων", κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
  208679Τρόπος λειτουργίας του "Οδηγού ανάλυσης πινάκων" (Table Analyzer Wizard)
 • Μπορείτε να κάνετε λήψη προτύπων βάσης δεδομένων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλούς σκοπούς κοινό από την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:

  http://Office.Microsoft.com/en-us/Templates/Default.aspx
 • Διαβάστε ένα από τα ακόλουθα βιβλία:
  • Hernandez Μιχάλης. Η σχεδίαση βάσης δεδομένων για Mortals Mere. Ανάγνωσης ΧΊΟΥ: Πιέστε Addison Wesley προγραμματιστές, 1997.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 288947 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Access 2000 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbdatabase kbdesign kbhowto kbmt KB288947 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:288947

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com