Είσοδος μορφή για Outlook Web App σε κινητές συσκευές δεν προσαρμόζεται σύμφωνα με το σύνολο OwaVirtualDerictory cmdlet σε περιβάλλον Exchange Server 2013

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2889786 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Ας υποθέσουμε ότι ρυθμίζετε μια πλήρη τομέα (είσοδος μορφή)Τομέα\χρήστη) για το Outlook Web App, εκτελώντας το cmdletΣύνολο OwaVirtualDirectoryστο κέλυφος διαχείρισης Exchange (EMS) σε περιβάλλον Microsoft Exchange Server 2013. Κατά την προσπάθειά σας να συνδεθείτε στο Outlook Web App χρησιμοποιώντας μια φορητή συσκευή, όπως μια συσκευή iOS της Apple ή Windows Phone 8, στη σελίδα σύνδεσης του Outlook Web App σας ζητά να εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας αντί να εισαγάγετε πιστοποιήσεις στα το "Τομέα\χρήστη"μορφή.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή το Outlook Web App ετικέτες είναι οποίος καθορίζεται για φορητές συσκευές. Επομένως, η προσαρμοσμένη μορφή εισόδου δεν λειτουργεί.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την παρακάτω αθροιστική ενημερωμένη έκδοση:
2892464 Περιγραφή της αθροιστικής ενημερωμένης έκδοσης 3 για τον Exchange Server 2013

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Σύνολο OwaVirtualDirectory cmdlet, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
Γενικές πληροφορίες σχετικά με τα cmdlet σύνολο OwaVirtualDirectory
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης των παραμέτρων εισόδου τομέα πλήρη μορφή για Outlook Web App, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:Αποποίηση ευθυνών πληροφορίες τρίτων κατασκευαστών

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Τα προϊόντα τρίτων κατασκευαστών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητες από την Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, σχετικά με τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2889786 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise
  • Microsoft Exchange Server 2013 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2889786 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2889786

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com