Het maken van de land- en taal instellingen voor een installatie zonder toezicht van Windows, meertalige versie

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 289125 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

Dit artikel beschrijft de land instellingen die u voor een installatie zonder toezicht van de meertalige versie van Windows opgeven kunt.

Windows is ondersteuning voor de standaard land instellingen, land en taal van gebruikersinterface (UI) toegevoegd als gegevens in een antwoordbestand voor installatie zonder toezicht.

Instellingen van Unattend. txt

De volgende instellingen zijn alleen relevant voor een bestand Unattend. txt wanneer u Windows meertalig versie-instellingen tijdens een installatie zonder toezicht configureren:
[RegionalSettings]
Taal=landinstelling-ID
LanguageGroup=taal groep-ID,taal groep-ID
SystemLocale=landinstelling-ID
UserLocale=landinstelling-ID
InputLocale=landinstelling-ID:toetsen bord indeling-ID,landinstelling-ID:toetsen bord indeling-ID
UserLocale_DefaultUser=landinstelling-ID
InputLocale_DefaultUser=landinstelling-ID:toetsen bord indeling-ID
Twee instellingen in Unattend. txt en Sysprep. inf worden genegeerd en zijn specifiek voor computers waarop het MultiLingual User Interface Packs geïnstalleerd. U kunt deze instellingen alleen door het land- en taal instellingen Configuratie scherm onbeheerd aanroepen:
MUILanguage=taal-IDMUILanguage_DefaultUser=taal-ID

Syntaxis

 • Taal-Deze instelling bepaalt de taal die is geïnstalleerd. Als deze instelling is opgegeven, deSystemLocale,InputLocale,UserLocale, enMUILanguageinstellingen worden genegeerd.

  OpmerkingDit probleem wilt omzeilen, stelt deSystemLocale,InputLocale,UserLocale, enMUILanguageafzonderlijk.
 • LanguageGroup-Deze instelling bepaalt de taal ondersteuning die op de computer is geïnstalleerd. Als deze instelling is opgegeven, wordt de standaardinstellingen voor deInputLocale,SystemLocale, enUserLocaleinstellingen.
 • SystemLocale-Met deze instelling kunnen programma's die geen van Unicode gebruikmaken uitvoeren en menu's en dialoogvensters weer geven in de taal. Als een gelokaliseerde programma niet correct weer op de computer gegeven wordt, kan het instellen van de systeem land instelling overeenkomt met de taal van de gelokaliseerde programma het probleem oplossen. Deze instelling is echter net werk breed, zodat het is niet mogelijk om tegelijkertijd de gelokaliseerde programma's die geen Unicode voor meerdere talen gebruiken ondersteunen.
 • UserLocale-Deze instelling bepaalt u de instellingen voor getallen, tijd, valuta en datums worden gesorteerd.
 • InputLocale-Deze instelling bepaalt de invoer combinaties voor land instellingen en toetsen bord indelingen. Als meerdere land instellingen zijn opgegeven, wordt de eerste toetsen bord indeling die is opgegeven in de computer-standaard. De opgegeven combinaties moeten worden ondersteund door een van de talen die is gedefinieerd met behulp van deLanguageGroupinstelling of de standaard taal voor de taal versie van Windows XP wordt geïnstalleerd. Als de opgegeven combinatie beschikbare taal niet ondersteunt, wordt de standaard combinatie gebruikt. Deze instelling wordt genegeerd als deTaalinstelling is opgegeven.
 • UserLocale_DefaultUser(nieuw in Windows XP)-deze instelling bepaalt de gebruikersspecifieke land instellingen voor de standaard gebruiker. De land instelling bepaalt u de instellingen voor getallen, tijd, valuta en datums. Het opgegeven land instelling moet worden ondersteund door een van de talen die is opgegeven met behulp van deLanguageGroupinstelling, of de standaard taal voor het Windows XP-versie die wordt geïnstalleerd.
 • InputLocale_DefaultUser(nieuw voor Windows XP) - stelt deze instelling u combinaties van het invoer land instellingen en toetsen bord indelingen voor de standaard gebruiker.
 • MUILanguage(nieuw in Windows XP)-deze instelling bepaalt de taal van de gebruikers interface voor de huidige gebruiker op een computer met Windows, meertalige versie. Deze instelling is bedoeld voor de configuratie als de gewenste taal voor de meertalige versie van Windows al is geïnstalleerd.
 • MUILanguage_DefaultUser(nieuw voor Windows XP) - stelt deze instelling u de taal van de gebruikers interface voor het standaard gebruikersprofiel, de aanmeldings-taal en de standaard gebruikers interface taal die wordt toegepast op alle nieuwe gebruikersaccounts bevat.
Een antwoordbestand gebruiken [RegionalSettings] items wijzigen nadat de Setup of Sysprep voltooid is:
 1. Maak een antwoordbestand met de [RegionalSettings] sectie items die u wilt wijzigen en vervolgens opslaat (bijvoorbeeld c:\regopts.txt).
 2. Maak een batchbestand met behulp van de volgende opdracht regel toe te passen de instellingen van het antwoord bestand:
  rundll32. exe shell32, Control_RunDLL intl.cpl,,/f:"c:\regopts.txt"
OPMERKING: U kunt de instellingen die geldig in de sectie [RegionalSettings] op deze manier zijn toepassen, maar u moet deze methode gebruiken voor hetMuiLanguageenMuiLanguage_DefaultUserinstellingen omdat ze niet geldig in de antwoordbestanden Unattend. txt en Sysprep. inf zijn. U kunt ze echter toepassen met inbegrip van de batch-bestand in de sectie GuiRunOnce van het bestand Unattend. txt of Sysprep. inf. Zie het help-bestand zich bevindt in de map Support\Tools\Deploy.cab op de Windows XP-installatiemedia van Windows XP Preinstallation Reference voor meer informatie over GuiRunOnce.

Referenties

Ga naar de volgende Microsoft-website voor een overzicht van taal groepen:
http://www.Microsoft.com/globaldev
Voor meer informatie over het implementeren van Windows XP in multinationale organisaties verwijzen naar het hoofd stuk met de titel "Meertalige oplossingen voor wereldwijde bedrijven" in deWindows XP Professional resourcekit.

Eigenschappen

Artikel ID: 289125 - Laatste beoordeling: zaterdag 26 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbhowto kbhowtomaster kbsetup kbmt KB289125 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:289125

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com