Περιγραφή των υποστηριζόμενων ρυθμίσεων παραμέτρων διπλής εκκίνησης μεταξύ των Windows 2000 και άλλων λειτουργικών συστημάτων που βασίζονται στα Windows

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 289283 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Αυτό το αρχείο έχει αρχειοθετηθεί. Προσφέρεται “ως έχει” και δεν θα ενημερώνεται πια.
Για την έκδοση αυτού του άρθρου Microsoft Microsoft Windows XP, ανατρέξτε στο θέμα306559.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τις υποστηριζόμενες ρυθμίσεις παραμέτρων διπλής εκκίνησης μεταξύ των διαφόρων συστημάτων λειτουργικά που βασίζεται στα Windows.

Περισσότερες πληροφορίες

Η ακόλουθη λίστα περιγράφει λεπτομερώς τις υποστηριζόμενες ρυθμίσεις παραμέτρων διπλής εκκίνησης:
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Προσωπικό λειτουργικό σύστημαΕπαγγελματικό λειτουργικού συστήματοςΕπαγγελματικό λειτουργικού συστήματος
Windows Millennium Edition (Me)ANDWINDOWS 2000ήWindows NT 4.0
Windows 98 Δεύτερη Έκδοση (Second Edition)ANDWINDOWS 2000ήWindows NT 4.0
Windows 98,ANDWINDOWS 2000ήWindows NT 4.0
Τα Windows 95 OEM εκδόσεωνANDWINDOWS 2000ήWindows NT 4.0
Τα Windows 95ANDWINDOWS 2000ήWindows NT 4.0
Ρυθμίσεις παραμέτρων διπλής εκκίνησης μεταξύ τις πλατφόρμες προσωπικό λειτουργικό σύστημα (στα Windows Me, Windows 98 Δεύτερη έκδοση, Windows 98, εκδόσεις των Windows 95 OEM και τα Windows 95) δεν υποστηρίζονται. Για παράδειγμα, τα Windows Me και Windows 98 δεν μπορούν να εγκατασταθούν στον ίδιο υπολογιστή και δεν είναι δυνατή η εκκίνηση από ένα προσωπικό λειτουργικό σύστημα σε άλλο. Αυτά τα λειτουργικά συστήματα να μοιραστούν τα ίδια αρχεία IO.sys Msdos.sys και Command.com. Επίσης, οι ρυθμίσεις παραμέτρων πολλαπλής εκκίνησης των Windows NT, Windows 2000 και ένα προσωπικό λειτουργικό σύστημα, για παράδειγμα, τα Windows Me ή Windows 98, δεν υποστηρίζονται.

Πρέπει να εγκαταστήσετε κάθε λειτουργικό σύστημα, για παράδειγμα, Windows 98 και Windows 2000, σε διαφορετικό διαμέρισμα. Δεν υποστηρίζονται πολλαπλά λειτουργικά συστήματα στο ίδιο διαμέρισμα.

Συνιστάται να εγκαταστήσετε προσωπικό λειτουργικό σας σύστημα, για παράδειγμα, Windows 98 ή Windows Me, και στη συνέχεια εγκαταστήστε τα Windows NT ή Windows 2000. Αυτό το βήμα εξασφαλίζει ότι ο τομέας εκκίνησης των Windows NT ή Windows 2000 δεν αντικαθίσταται.

Το διαμέρισμα εκκίνησης ενός υπολογιστή παραμέτρους διπλής εκκίνησης πρέπει να χρησιμοποιήσετε το σύστημα αρχείων FAT16, εκτός εάν εγκαθιστάτε τα Windows Me, Windows 98 Δεύτερη έκδοση ή Windows 98 και Windows 2000 στον ίδιο υπολογιστή. Σε αυτήν την περίπτωση, το διαμέρισμα εκκίνησης μπορεί να είναι σύστημα αρχείων FAT32. Εάν ρυθμίζετε οποιοδήποτε συνδυασμό εκτός από τα Windows 2000 και στα Windows Me, Windows 98 Δεύτερη έκδοση ή Windows 98 και το διαμέρισμα εκκίνησης είναι το σύστημα αρχείων FAT32 ή NTFS, πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας και, στη συνέχεια, διαμόρφωση και νέα δημιουργία διαμερισμάτων στον σκληρό σας δίσκο για FAT16 πριν να ρυθμίσετε έναν υπολογιστή διπλής εκκίνησης.

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις μορφές αρχείων, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
243896Τρόπος διπλή εκκίνηση των Windows 98 και Windows NT 4.0 με FAT16 ή τόμους NTFS
Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των εργαλείων Fdisk και Format, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
255867Τρόπος χρήσης εργαλείων Fdisk και Format για δημιουργία διαμερισμάτων ή νέα δημιουργία διαμερισμάτων στον σκληρό δίσκο

Αναφορές

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη διπλή εκκίνηση λειτουργικά συστήματα των Windows, κάντε κλικ στο κουμπί αριθμούς των άρθρων παρακάτω για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
232123Δεν είναι δυνατή η αναβάθμιση των Windows 95 ή Windows 98 υπολογιστών που διπλής εκκίνησης Windows 2000 ή Windows NT
221061Δεν είναι δυνατό να διπλής εκκίνησης των Windows σε διαμέρισμα κοινόχρηστου
155034Διπλή εκκίνηση μεταξύ των Windows NT Workstation 4.0 και Windows 95
153762Τρόπος ρύθμισης διπλής εκκίνησης μετά την εγκατάσταση των Windows
285480Τρόπος κατάργησης των Windows 98, όταν το τμήμα μιας διπλής εκκίνησης με τα Windows 2000

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 289283 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
  • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
  • Microsoft Windows 95
Λέξεις-κλειδιά: 
kbnosurvey kbarchive kbinfo kbsetup kbmt KB289283 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 289283

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com