Hotfix-pakket 2 voor Microsoft Application Virtualization 5.0 servicepack 1

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2897087 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

In dit artikel wordt een hotfix-pakket de meest recente hotfixes voor Microsoft Application Virtualization 5.0 (App-V 5.0) servicepack 1 (SP1 bevat) beschreven.

Opmerkingen
  • Dit hotfix-pakket is alleen van toepassing op de server waarop de App-V 5.0 SP1.
  • Het is raadzaam om hotfixes te testen voordat u ze in een productieomgeving implementeert. Omdat de opbouw cumulatief van opzet zijn, elke nieuwe versie van de hotfix bevat alle hotfixes en alle beveiligingscorrecties die zijn opgenomen in de vorige updatepakket. Wij raden de meest recente versie van correctie met de meest noodzakelijke hotfixes toe te passen.
Met dit hotfixpakket worden de volgende problemen opgelost.

Probleem 1: Automatisch publiceren vernieuwen werkt niet goed

Wanneer een gebruiker wordt toegevoegd aan een distributiegroep, de volgende publicatie automatisch vernieuwen niet kan waarnemen deze nieuwe of gewijzigde distributiegroep wanneer de gebruiker zich afmeldt en weer aanmeldt. Dit probleem treedt op omdat het App-V de lidmaatschapsgegevens van het token van de gebruiker gebruikt om te bepalen welke pakketten van toepassing zijn. Echter wordt token van de gebruiker niet bijgewerkt met lidmaatschappen zoals toevoegingen en verwijderingen van wijzigingen tot de volgende afmelden en aanmelden. Dus ontvangt de gebruiker geen pakketten zoals verwacht.

Probleem 2: 8.1 voor Windows-ondersteuning

De server Application Virtualization ondersteunt momenteel geen implementatie 8.1 voor Windows-clients. Deze hotfix voegt ondersteuning voor clients met Windows 8.1 App-V 5.0 SP1.

Probleem 3: Beheerconsole schuiven

Wanneer u de Application Virtualization management console gebruikt, blijft de schuifbalk inschakelen en uitschakelen van toepassingen in een pakket aan de bovenkant van de console. Dit voorkomt dat gebruikers kunnen items onderaan in de lijst selecteren.

Oplossing

Deze problemen oplossen door dit hotfix-pakket van toepassing op de server die App-V 5.0 SP1 wordt uitgevoerd.

Oplossing 1: Automatisch publiceren vernieuwen werkt niet goed

Belangrijk Volg de stappen in deze sectie zorgvuldig door. Als u het register onjuist bewerkt, kunnen er ernstige problemen optreden. Voordat u deze wijzigt, back-up van het register terugzetten in het geval er zich problemen voordoen.

Zodat deze hotfix moet u de volgende registerwaarde toevoegen en vervolgens de publicatieservice opnieuw:

Registerlocatie subsleutel:
HKEY_Local_Machine\Software\Microsoft\AppV\Server\PublishingService

DWORD-naam: RefreshGroupsFromAD
DWORD-waarde: 1

Oplossing 2: 8.1 voor Windows-ondersteuning

8.1 Voor Windows-ondersteuning is ingeschakeld nadat u dit hotfix-pakket hebt toegepast op de server die App-V 5.0 SP1 wordt uitgevoerd.

Oplossing 3: Beheerconsole schuiven

Dit probleem is opgelost nadat u het volgende doen:
  • Dit hotfix-pakket van toepassing op de server die App-V 5.0 SP1 wordt uitgevoerd.
  • Schakel de cache van uw webbrowser.

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar via Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat wordt beschreven in dit artikel te corrigeren. Voer deze hotfix alleen uit op systemen waarop het in dit artikel beschreven probleem zich voordoet. Deze hotfix wordt wellicht nog verder getest. Als u geen ernstige hinder van dit probleem ondervindt, raden wij u daarom aan te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als de hotfix beschikbaar is om te downloaden, dan is er een sectie 'Deze Hotfix is als download beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, neem dan contact op met Microsoft Customer Service en Support om de hotfix te verkrijgen.

Opmerking Als er nog andere problemen optreden of als er troubleshooting vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten blijven gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Opmerking Het formulier 'Hotfix beschikbaar voor download' geeft de talen weer waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is dat omdat een hotfix niet voor die taal beschikbaar is.

Vereisten

Deze hotfix moet u beschikken over Microsoft Application Virtualization 5.0 servicepack 1 geïnstalleerd.

Opstartinformatie

U moet de computer opnieuw opstarten, nadat u deze hotfix toepast.

Informatie over bestanden

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding start collapsed
De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Om het verschil tussen UTC en lokale tijd te achterhalen, gebruikt u het tabblad tijdzone in het onderdeel datum en tijd in het Configuratiescherm.

Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
Appv5.0sp1-server-kb2897087.exe5.0.1218.06,634,96805-Dec-201308:39x 86
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding end collapsed

Workaround

U kunt deze problemen omzeilen, gebruik de juiste oplossing voor de problemen die worden vermeld in de sectie 'Symptomen'.

Tijdelijke oplossing 1: Automatisch publiceren vernieuwen werkt niet goed

U kunt dit probleem omzeilen als verwacht pakketten pas beschikbaar, moet de gebruiker zich afmelden en opnieuw aanmelden.

Tijdelijke oplossing 2: 8.1 voor Windows-ondersteuning

Er is geen oplossing voor dit probleem beschikbaar.

Oplossing 3: Beheerconsole schuiven

Er is geen oplossing voor dit probleem beschikbaar.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Referenties

Zie de terminologie Microsoft gebruikt om softwareupdates te beschrijven.

Eigenschappen

Artikel ID: 2897087 - Laatste beoordeling: zaterdag 7 december 2013 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Application Virtualization 5.0 for Windows Desktops Service Pack 1
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbbug kbmt KB2897087 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2897087

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com