2-Hurtigreparasjonspakken for Microsoft Application Virtualization 5.0 Service Pack 1

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2897087 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Sammendrag

Denne artikkelen beskriver en hurtigreparasjonspakke som inneholder de nyeste hurtigreparasjonene for Microsoft Application Virtualization 5.0 (App-V 5.0) Service Pack 1 (SP1).

Notater
  • Denne hurtigreparasjonspakken gjelder bare for serveren som kjører App-V 5.0 SP1.
  • Vi anbefaler at du tester hurtigreparasjoner før du distribuerer dem i et produksjonsmiljø. Fordi versjoner er kumulative, inneholder hver nye hurtigreparasjonen-utgivelse alle hurtigreparasjonene og alle sikkerhetsreparasjoner som var inkludert i tidligere oppdateringspakker. Vi anbefaler at du vurderer å bruke den nyeste versjonen av hurtigreparasjonen som inneholder de nødvendige hurtigreparasjonene.
Denne hurtigreparasjonspakken retter opp følgende problemer.

Problem 1: Automatisk oppdatering for publisering ikke fungerer på riktig måte

Når en bruker legges til en distribusjonsgruppe, ser ikke neste oppdatering for automatisk publisering denne nye eller endrede distribusjonsgruppen før brukeren logger av og logger deretter på igjen. Dette problemet oppstår fordi App-V bruker medlemskapsinformasjon fra brukerens token til å bestemme hvilke pakker som kan brukes. Brukerens token oppdateres, ikke hvis du vil inkludere eventuelle medlemskap endringer som tillegging og fjerning før neste avlogging og pålogging. Brukeren mottar derfor ikke pakkene som forventet.

Problem 2: Windows 8.1-støtte

For øyeblikket støtter ikke serveren Application Virtualization distribuering av webpakken til 8.1 for Windows-klienter. Denne hurtigreparasjonen legger til støtte for App-V 5.0 SP1 for 8.1 for Windows-klienter.

3-Problem: Management Console rulling

Når du bruker Application Virtualization management console, forblir rullefeltet for å aktivere og deaktivere programmer i en pakke på toppen av konsollen. Dette forhindrer brukere fra å kunne velge elementer nederst i listen.

Løsning

Hvis du vil løse disse problemene, kan du bruke denne hurtigreparasjonspakken på serveren som kjører App-V 5.0 SP1.

Løsning 1: Automatisk oppdatering for publisering ikke fungerer på riktig måte

Viktig Følg trinnene i dette avsnittet nøye. Det kan oppstå alvorlige problemer hvis du endrer registeret feilaktig. Før du endrer den, Ta sikkerhetskopi av registret for gjenoppretting i tilfelle det oppstår problemer.

Hvis du vil aktivere hurtigreparasjonen, må du legge til følgende registerverdi, og start deretter tjenesten på publisering:

Sted undernøkler i registret:
HKEY_Local_Machine\Software\Microsoft\AppV\Server\PublishingService

DWORD-navn: RefreshGroupsFromAD
DWORD-verdi: 1

Løsning 2: Windows 8.1-støtte

8.1 For Windows-støtte er aktivert etter at du har brukt denne hurtigreparasjonspakken på serveren som kjører App-V 5.0 SP1.

Løsning 3: Management Console rulling

Dette problemet er løst etter at du gjør følgende:
  • Bruk denne hurtigreparasjonspakken på serveren som kjører App-V 5.0 SP1.
  • Tøm bufferen din web-leser.

Informasjon om hurtigreparasjon

En støttet hurtigreparasjon er tilgjengelig fra Microsoft. Denne hurtigreparasjonen er imidlertid ment å løse problemet som er beskrevet i denne artikkelen. Bruk denne hurtigreparasjonen bare på systemer som har problemet som er beskrevet i denne artikkelen. Denne hurtigreparasjonen kan gjennomgå ytterligere testing. Hvis du ikke er alvorlig påvirket av dette problemet, anbefaler vi derfor at du venter på neste programvareoppdatering som inneholder denne hurtigreparasjonen.

Hvis hurtigreparasjonen er tilgjengelig for nedlasting, finnes delen "Nedlasting av hurtigreparasjoner tilgjengelig" øverst i denne Knowledge Base-artikkelen. Hvis denne delen ikke vises, kan du kontakte Microsofts kundeservice og kundestøtte for å få hurtigreparasjonen.

Merk Hvis det oppstår andre problemer, eller hvis feilsøkingstips, må du kanskje opprette en separat forespørsel om. Vanlige kundestøttekostnader gjelder for ytterligere kundestøttespørsmål og problemer som ikke dekkes av denne oppdateringen. For en fullstendig liste over telefonnumre for Microsofts kundeservice og kundestøtte eller opprette en separat forespørsel om, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Merk "Nedlasting av hurtigreparasjoner tilgjengelig"-skjemaet viser språk hurtigreparasjonen er tilgjengelig. Hvis du ikke ser språket ditt, er det fordi en hurtigreparasjon ikke er tilgjengelig for dette språket.

Forutsetninger

Hvis du vil bruke denne hurtigreparasjonen, må du ha Microsoft Application Virtualization 5.0 Service Pack 1 installert.

Informasjon om omstart

Du må starte datamaskinen etter at du har installert denne hurtigreparasjonen.

Filinformasjon

Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding start collapsed
Den engelskspråklige versjonen av denne hurtigreparasjonen har filattributtene (eller senere filattributter) som er oppført i følgende tabell. Datoene og klokkeslettene for disse filene er oppført i Coordinated Universal Time (UTC). Når du viser filinformasjonen, konverteres den til lokal tid. Hvis du vil finne forskjellen mellom UTC og lokal tid, kan du bruke kategorien tidssone under dato og klokkeslett i Kontrollpanel.

Skjul denne tabellenVis denne tabellen
FilnavnFilversjonFilstørrelseDatoTidPlattform
Appv5.0sp1-server-kb2897087.exe5.0.1218.06,634,96805-Des-201308:39x 86
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding end collapsed

Workaround

Hvis du vil omgå disse problemene, bruk den relevante løsningen for problemene som er oppført i delen "Symptomer".

Løsning 1: Automatisk oppdatering for publisering ikke fungerer på riktig måte

Hvis du vil omgå dette problemet hvis forventet pakker ikke blir tilgjengelig, må brukeren logge av og logge på på nytt.

Løsning 2: Windows 8.1-støtte

Det finnes ingen løsning for dette problemet.

Løsning 3: Management Console rulling

Det finnes ingen løsning for dette problemet.

Status

Microsoft har bekreftet at dette er et problem i Microsoft-produktene som er oppført i delen "Gjelder for".

Referanser

Se den terminologi Microsoft bruker til å beskrive oppdateringer av programvare.

Egenskaper

Artikkel-ID: 2897087 - Forrige gjennomgang: 7. desember 2013 - Gjennomgang: 2.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Application Virtualization 5.0 for Windows Desktops Service Pack 1
Nøkkelord: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbbug kbmt KB2897087 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2897087

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com