Τα προγράμματα ανάγνωσης οθόνης δεν είναι δυνατό να εκφώνηση πατήματα πλήκτρων κατά τη διάρκεια μια εφαρμογή Lync 2013 ή την επιφάνεια εργασίας, κοινόχρηστη περίοδος λειτουργίας στα Windows

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2898357 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
  • Εγκαθιστάτε μια ενημερωμένη έκδοση για το 2013 Lync Microsoft που κυκλοφόρησε στις 8 Οκτωβρίου 2013 σε έναν υπολογιστή που λειτουργεί με Windows.
  • Εκτελείτε το λογισμικό προγράμματος ανάγνωσης οθόνης στον υπολογιστή.
  • Μπορείτε να ξεκινήσετε μια εφαρμογή ή κοινής χρήσης σε περίοδο λειτουργίας χρησιμοποιώντας το Lync 2013 επιφάνειας εργασίας.
Σε αυτό το σενάριο, το λογισμικό ανάγνωσης οθόνης δεν είναι δυνατό να εκφώνηση χαρακτήρων που είναι από πληκτρολόγιο ο τοπικός χρήστης στην περίοδο λειτουργίας.

ΣημείωσηΌταν παρουσιαστεί αυτό το ζήτημα, το πρόγραμμα ανάγνωσης οθόνης θα λειτουργήσει αν τον ξεκινήσετε πάλι.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται εξαιτίας ενός περιορισμού στα Windows.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, πρέπει να ορίσετε την τιμή μητρώουDWORD του DisableMouseConflictReduction στην τιμή 1 στην ακόλουθη διαδρομή μητρώου:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Office\15.0\Lync

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενημερωμένη έκδοση για το 2013 Lync Microsoft που κυκλοφόρησε στις 8 Οκτωβρίου 2013, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
2825630 Περιγραφή της ενημερωμένης έκδοσης του Lync 2013 15.0.4535.1510: 8 Οκτωβρίου 2013

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2898357 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Lync 2013
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbsurveynew kbexpertisebeginner kbmt KB2898357 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2898357

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com