Το Outlook δεν εισάγει συμμετέχοντες της σύσκεψης από ορισμένους τύπους αρχείων

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 289962 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν εισάγετε συναντήσεις σύσκεψης από ένα αρχείο που βρίσκεται στην Microsoft Access ή Microsoft Excel τιμών διαχωρισμένων με tab, μορφή τιμών διαχωρισμένων με κόμματα (CSV), μορφή iCalendar (*.ics) ή μορφή vCalendar (* .vcs), ορισμένες εκδόσεις του Microsoft Outlook δεν μπορεί να εισαγάγετε τη λίστα των συμμετεχόντων προαιρετική και απαιτείται για κάθε συνεδρίαση.

Περισσότερες πληροφορίες

Το Outlook 2007 και Outlook 2010

Όταν εισάγετε συσκέψεις από τη Microsoft Access ή Microsoft Excel τιμών διαχωρισμένων με tab, μορφή τιμών διαχωρισμένων με κόμματα (CSV) ή μορφή vCalendar (* .vcs), στη λίστα των συμμετεχόντων δεν εισάγεται.

Σημείωση Outlook 2007 και Outlook 2010 εισαγάγει με επιτυχία συμμετέχοντες απαιτούμενες και προαιρετικές, όταν χρησιμοποιείτε μορφή iCalendar (*.ics).

Το Outlook 2002 και το Outlook 2003

Όταν εισάγετε συσκέψεις από τη Microsoft Access ή Microsoft Excel τιμών διαχωρισμένων με tab, μορφή τιμών διαχωρισμένων με κόμματα (CSV), μορφή iCalendar (*.ics) ή μορφή vCalendar (* .vcs), στη λίστα των συμμετεχόντων δεν εισάγεται.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 289962 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
  • Microsoft Office Outlook 2003
  • Microsoft Office Outlook 2007
  • Microsoft Outlook 2010
Λέξεις-κλειδιά: 
kbbug kbmt KB289962 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 289962

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com