Outlook 2002: De Computer loopt vast wanneer U 'Verzenden naar' en 'E-mailadres' uit een bestand op het bureau blad

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 289997 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer Outlook is geconfigureerd voor offline werken en u een bestand op het bureau blad en klik op de rechter muis knopVerzenden naarenE-mailadres, kan de computer stopt met reageren (loopt vast) nadat u vervolgens opVerzenden.

Workaround

Dit probleem wilt omzeilen, start de computer opnieuw, start Outlook opnieuw, open een nieuw e-mailbericht en vervolgens het bestand als bijlage invoegt.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit is een probleem in de Microsoft-producten die aan het begin van dit artikel worden vermeld.

Eigenschappen

Artikel ID: 289997 - Laatste beoordeling: zaterdag 26 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbbug kbpending kbprogramming kbmt KB289997 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:289997

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com