OL2002: Apuohjelma tai mukautettu ratkaisu aiheuttaa varoitussanoman

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 290498 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Tämä artikkeli on aiemmin julkaistu tunnuksella FI290498
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

Yhteenveto

Jos käytät kolmannen osapuolen apuohjelmaa, mukautettua ratkaisua tai jotain muuta Outlook 2002:een integroitua ohjelmaa, näyttöön saattaa tulla yksi tai usea seuraavista varoitussanomista:
Ohjelma yrittää lähettää automaattisesti sähköpostia puolestasi. Haluatko sallia tämän? Jos tämä on tapahtunut odottamatta, kyseessä voi olla virus, jolloin sinun on valittava Ei.
Ohjelma yrittää käyttää Outlookiin tallentamiasi sähköpostiosoitteita. Haluatko sallia tämän? Jos tämä on tapahtunut odottamatta, kyseessä voi olla virus, jolloin sinun on valittava Ei.
Nämä varoitussanomat liittyvät yleensä ohjelmistoon, joka on suunniteltu synkronoimaan Outlook-tiedot käsitietokoneiden kanssa, mutta se voi johtua myös jostakin apuohjelmasta tai mukautetusta ratkaisusta.

Enemmän tietoa

Outlook 2002:ssa on suojausominaisuuksia, jotka estävät muita ohjelmia käyttämästä sähköpostiosoitteitasi tai lähettämästä sähköpostia puolestasi.

Jotkin luotettavat ohjelmat saattavat käyttää osoitekirjaasi tai sähköpostiviestejäsi hakiessaan sähköpostiosoitteita eri syistä, mutta jotkin käyttäjät ovat kohdanneet ongelmia samalla tavalla leviävien virusten vuoksi. Nämä virukset leviävät lähettämällä koodiaan sisältäviä sähköpostiviestejä muille käyttäjille. Yleensä tämä tapahtuu käyttäjän tietämättä.

Outlook 2002:n sisäiset suojausominaisuudet tekevät tällaisista käyttäjille yleensä näkymättömistä prosesseista näkyviä.

Kun olet varmistanut, että sähköpostiosoitteita käyttävä tai sähköpostia puolestasi lähettävä ohjelma tai apuohjelma on luotettava, voit antaa sen käyttää sähköpostiosoitteita tai lähettää sähköpostiviestejä.

Yksi esimerkki Outlookin sähköpostiosoitteita käyttävästä ohjelmasta on ICQ 2000:n asentama COM (Component Object Model) -apuohjelma. Lisätietoja tästä on seuraavassa Microsoft Knowledge Base -tietokannan artikkelissa:
288083 OL2002: ICQ Integration Causes Address Security Warning

Suojausasetusten mukauttaminen

Microsoft Exchange Server -ympäristössä verkonvalvoja haluaa ehkä ohjata Outlookin suojauksen toimintaa. Lisätietoja on seuraavissa Microsoft Knowledge Base -tietokannan artikkeleisssa:

290499 OL2002: Administrator Information About E-mail Security Features

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 290498 - Viimeisin tarkistus: 11. tammikuuta 2006 - Versio: 3.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
  • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
Hakusanat: 
kbinfo KB290498

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com