Cum de a rula mai multe versiuni de Office pe un computer

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 290576 - View products that this article applies to.
Pentru o versiune de Microsoft Office 2013 a acestui articol, consultați 2784668.
Pentru o versiune de Microsoft Office 2010 a acestui articol, consultați 2121447.
Pentru o versiune de Microsoft Office 2007 a acestui articol, consultați 928091.
Pentru o versiune de Microsoft Office 2000 a acestui articol, a se vedea 218861.
Pentru o versiune de Microsoft Office 2003 a acestui articol, consultați 828956.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Rezumat

Deși Microsoft nu-l recomand, este posibil să a instala și de a folosi mai mult de o versiune de Office pe un singur computer. Pentru exemplu, puteți instala și utiliza Microsoft Office XP și Microsoft Office 97 pe același computer.

Acest articol descrie problemele care pot se confruntă atunci când face acest lucru și oferă consiliere cu privire la prevenirea versiuni diferite de birou de conflict cu fiecare alte.

Notă Microsoft nu a testat rulează Microsoft Office XP cu mai multe versiuni de Office pe Microsoft Windows NT 4.0 Terminal Server Edition sau Microsoft Windows 2000 cu Terminal Services. Prin urmare, configurare nu este acceptată de Microsoft.

Informații suplimentare

Ordine de instalare

Dacă doriți să instalați și să utilizați mai mult de o versiune de Office același computer, trebuie să instalați versiunea mai veche în primul rând. De exemplu, Dacă doriți să utilizați Office 97 și Office XP pe același computer, instalați Office 97 primul. Acest pas este necesar din cauza mod registru chei, programe partajate, extensii și alte setări sunt administrate pentru fiecare versiunea de Office și pentru programe care sunt incluse cu fiecare versiune de Office.

Următorul tabel arată ordinea în care versiuni ale Ar trebui să fie instalat Office:
  Office     Installation 
  version    order
  ---------------------------
  4.2 or 4.3   First
  95       Second
  97       Third
  2000      Fourth
  XP       Fifth
				
Restul acestui articol presupune că aveți instalată versiuni de Office în această ordine.

Amplasarea folderului Office Bin se modifică în folderul \Office10

Când instalați Office XP, folder implicit pentru program de instalare este încă \Program Files\Microsoft office. Cu toate acestea, Biroul Bin folder (folderul în care sunt instalate Office .exe dosar) a schimbat la \Program Files\Microsoft Office\Office10. Acest lucru a fost făcut pentru a oferi un utilizator mai bine experiența pentru utilizatorii care necesită mai multe versiuni de Office instalat pe același computer. Nu există nici o modalitate de a schimba nume de sign-in folderului Office Bin.

Mai multe versiuni de Outlook

Microsoft Outlook 2002 nu pot coexista cu orice versiune anterioară de Outlook. Dacă alegeți să instalați Outlook 2002, program de instalare nu va fi vă permite să țină orice versiune anterioară. Outlook 2000 sau Outlook 98 va fi eliminat chiar dacă selectați casetă de selectare se păstrează aceste programe în casetă de dialog Eliminare versiunile anterioare . Pentru informații suplimentare, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
290366program de instalare poate elimina versiunile anterioare de Office

Utilizând bara de comenzi rapide din Office

Când versiuni anterioare de Office instalate pe același computer, bara de comenzi rapide Office XP nu utilizează butoanele de la mai devreme versiuni de Office.

Când sunt instalate versiunile anterioare de Office cu Office XP, barele de comenzi rapide poate fi pornit separat deși nu Totodata, fiecare poate avea propriul set de bare de instrumente particularizate și butoane. Aceste bare de instrumente și butoane nu poate fi partajat între două comenzi rapide Office Baruri.

Comenzile rapide din meniu Start

95 De birou, Office 97, Office 2000 și Office XP utilizează același nume de sign-in de comandă rapidă din meniul Start pentru a începe programe. Din cauza acestui comportament, atunci când vă instalați Office XP, program de instalare suprascrie comenzi rapide pentru mai devreme versiuni de Office. Sunt afectate următoarele comenzi rapide:
Microsoft Access
Microsoft Outlook
Microsoft Excel

Microsoft FrontPage
Microsoft PowerPoint
Microsoft Word
Bara de comenzi rapide Microsoft Office
Dacă redenumiți comenzile rapide pentru versiunile anterioare de Office înainte de a instala Office XP, puteți utiliza comenzile rapide pentru toate seturile de programe din meniul Start . Pentru a evita confuzia, Microsoft sugerează să adăugați numărul de versiune a fiecărei comenzi rapide redenumit. De exemplu, redenumiți comenzi rapide arătând spre Access 97 la Microsoft Access 97 înainte de a instalați Office XP. Se poate muta, de asemenea, Biroul 95 sau Office 97 shortcuts pentru o subfolder în meniul Start .

Pentru informații suplimentare, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
292584program de instalare Office XP suprascrie elementele de meniu Start din versiuni anterioare de Office
Dacă mutați manual comenzile rapide pentru fiecare Office XP sau Office 2000 și veți reinstala produsul sau reparare comenzi rapide, comenzi rapide va fi recreat în meniul programe de pe meniul Start .

Notă Se poate particulariza program de instalare Office XP sau Office 2000 setup a instala comenzile rapide spre o altă locație din meniul Start , utilizând Expertul de instalare particularizată.

Pentru mai multe informații despre Microsoft Office XP Resource Kit, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://Office.Microsoft.com/en-us/Office-XP-Resource-Kit/

Microsoft Office Binder

Când Biroul 95 sau Office 97 sunt instalate pe același computer ca Office 2000, casetă de dialog Adăugare secțiune din Office Binder afișează tipurile de documente pentru cele mai recent instalat versiunea Office până la Office 2000. Ca urmare, atunci când vă inserați o secțiune într-un fișier clamă, este utilizat un tip de document Office 2000. Acest lucru comportament poate cauza probleme când încercați să partajați un fișier clamă cu alte utilizatorii care au versiuni anterioare de Office.

Notă Office XP nu navă cu Microsoft Office Binder. Cu toate acestea, o utilitar pentru a extrage toate documente office dintr-un fișier clamă are.

Pentru informații suplimentare, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
281931"Acest fi?ier nu are un program asociat pentru a efectua această acțiune" mesaj de eroare atunci când deschideți un fișier clamă

Dublu clic pe fișiere în Windows Explorer

Atunci când faceți dublu clic pe un document Office în Windows Explorer, sau din folderul Documente recente de Windows, se aplică următoarele reguli:
 • Dacă un traducere de la program în care documentul a fost creat se execută, documentul este deschis în acea versiune.
 • Cu biroul 95, 97, 2000 sau XP, dacă nici o versiune de se execută programul în care a fost creat fișierul, documentul este deschis în versiunea programului pe care ați instalat cel mai recent. Cu Office 4.x, de fiecare dată când începe un birou 4.x program, se inregistreaza ca cea mai recentă versiune instalată și încearcă să încarce documente cu această versiune a programului.

  Cu Microsoft Access și Microsoft Word versiunea 7.0, 97 sau 2000, dacă nici o versiune de se execută programul în care a fost creat fișierul, documentul este deschis în versiunea de program care a fost cel mai recent deschis.
Să reassociate documente cu programe incluse cu o versiune special a Oficiului, executați program de instalare Office și faceți clic pe reinstalare (pentru versiunile 95 sau 97) sau Repararea Office (pentru Office 2000 sau Office XP). Face acest lucru înregistrează fi?ierul asociații pentru că versiunea de Office.

Notă Acest lucru nu corectează comportamentul dacă utilizați Microsoft Access sau Microsoft Word. Pentru informații suplimentare despre modul de a face asocieri de fișiere, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
141275Cum de a deschide un dosar cu altele decât asociate programului

Inserarea Office OLE obiecte în alte programe

Dacă instalați mai multe versiuni de Office pe același computer insera un obiect de birou, cum ar fi un obiect foaie de lucru Excel, în un alt program, cum ar fi un document Word, cea mai nouă versiune a programului este folosit. Acest lucru poate provoca probleme dacă partajați fișierul container cu utilizatori care nu utilizați Office XP, de exemplu, un document Word care conține un Excel obiect foaie de lucru.

Programe partajate

Dacă ați instalat versiunile Office în ordinea descrisă în secțiunea "Ordine de instalare", nu va experiență orice probleme atunci când utilizați programe comune precum editorul de ecuații și Clip Gallery. Rețineți că casetă de dialog obiect pot afișa mai mult de o intrare pentru fiecare partajate Programul; Acest comportament se produce deoarece mai multe versiuni de program de partajat poate fi instalat pe computer.

"Pregătirea pentru a instala..." mesaj pornirea Word

Dacă aveți mai multe versiuni de Word instalat pe computer, Când porniți Word 2002, Windows Installer pot rula și de a afișa un mesaj că este pregătirea pentru a instala.

Notă Pentru informații suplimentare despre cum la spre a alerga multiple versiunile Microsoft Word, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vizualiza articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
319956Expertul răspuns și indexul filele apar goale atunci când utilizați ajutor într-un program Office

Proprietă?i

ID articol: 290576 - Ultima examinare: 16 noiembrie 2012 - Revizie: 2.0
Se aplică la:
 • Microsoft Office XP Professional Edition
 • Microsoft Office XP Small Business Edition
 • Microsoft Office XP Standard Edition
 • Microsoft Office XP Developer Edition
 • Microsoft Access 2002 Standard Edition
 • Microsoft Excel 2002 Standard Edition
 • Microsoft FrontPage 2002 Standard Edition
 • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
 • Microsoft PowerPoint 2002 Standard Edition
 • Microsoft Word 2002 Standard Edition
Cuvinte cheie: 
kbhowto kbmt KB290576 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 290576

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com