Kontrollpunkt du oppretter etter 8. september 2001, gjenoppretter ikke datamaskinen

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 290700 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Denne artikkelen ble tidligere utgitt under NO290700
Vis alt | Skjul alt

Symptom

Når du prøver å gjenopprette et kontrollpunkt som er opprettet etter 8. september 2001, i Windows Millennium Edition, fungerer ikke gjenopprettingspunktet når du starter datamaskinen på nytt. Det kan også hende følgende feilmelding vises:
Gjenoppretting mislyktes

Årsak

Dette problemet oppstår fordi algoritmen som brukes til å beregne filnavnet på kontrollpunktet, ikke fungerer etter 8. september 2001.

Løsning

Microsoft har gitt ut en oppdatering som løser dette problemet. Når du installerer denne oppdateringen, genereres det automatisk et kontrollpunkt. Kontrollpunkt du oppretter før du installerer denne oppdateringen, fungerer ikke etter at du har installert oppdateringen. Følgende fil kan lastes ned fra Microsoft Download Center:
Skjul dette bildetVis dette bildet
DOWNLOAD
Last ned 290700usam.exe nå
Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du laster ned Microsoft-støttefiler, klikker du dette artikkelnummeret for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
119591 Slik laster du ned Microsoft-støttefiler fra elektroniske tjenester
Microsoft søkte etter virus i denne filen. Microsoft brukte det nyeste antivirusprogrammet som var tilgjengelig den datoen filen ble gjort tilgjengelig. Filen er lagret på servere med forbedret sikkerhet, noe som bidrar til å forhindre at uvedkommende gjør endringer i filen.

Den engelskspråklige versjonen av denne oppdateringen har filattributtene (eller senere) som er oppført i følgende tabell. Datoene og klokkeslettene for disse filene er oppført i Coordinated Universal Time (UTC). Når du viser filinformasjonen, konverteres den til lokal tid. Hvis du vil finne forskjellen mellom UTC og lokal tid, bruker du kategorien Tidssone i verktøyet Dato og klokkeslett i Kontrollpanel.
  Dato    Tid  Versjon     Størrelse Filnavn
  -------------------------------------------------
  02.03.2001 8:21 4.90.0.3003 255 552 Smgr.dll 
				

Status

Microsoft har bekreftet at dette er et problem for Microsoft-produktene som er oppført under avsnittet Informasjonen i denne artikkelen gjelder.

Mer informasjon

Hvis du vil ha mer informasjon om hurtigreparasjoner for Windows Me, klikker du artikkelnummeret nedenfor for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base (Denne artikkelen kan være på engelsk.):
295413 Generell informasjon om programvareoppdateringer for Windows Millennium Edition (Denne artikkelen kan være på engelsk.)

Egenskaper

Artikkel-ID: 290700 - Forrige gjennomgang: 26. oktober 2007 - Gjennomgang: 3.9
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Windows Millennium Edition
Nøkkelord: 
kbproductlink kbqfe kbhotfixserver kbdownload kbdownload kbgraphxlinkcritical kbprb KB290700
Ansvarsfraskrivelse for utgått Knowledge Base-innhold
Denne artikkelen omhandler produkter som Microsoft ikke lenger tilbyr støtte for. Artikkelen tilbys derfor "som den er" og vil ikke bli oppdatert.

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com