ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ: Εσφαλμένο εικονική μηχανή θα διαγραφούν όταν ακυρώνετε την ανάπτυξη μια παρουσία του SQL Server στο SQL Server 2014 CTP2

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2907783 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
  • Θα έχετε ένα εικονικό machinein Microsoft Azure σας περιβάλλον Microsoft Azure.
  • Προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε τον οδηγόανάπτυξης, μια βάση δεδομένων του SQL Server σε ένα Microsoft VM Azureστο SQL Server Management Studio για την ανάπτυξη εσωτερικής εγκατάστασης βάση δεδομένων του Microsoft SQL Server 2014 Κοινότητα τεχνολογίας προεπισκόπηση 2 (CTP2) στο περιβάλλον Microsoft Azure.
  • Μπορείτε να επιλέξετε να δημιουργήσετε μια νέα εικονική μηχανή για την ανάπτυξη της βάσης δεδομένων.
  • Ανάπτυξη αποτύχει για κάποιο λόγο, ή cancelthe ανάπτυξης πριν να ολοκληρωθεί.
Σε αυτό το σενάριο, ο Οδηγός ανάπτυξης διαγράφει την προηγούμενη εικονική μηχανή αντί για την νέα εικονική μηχανή στην οποία προσπαθήσατε να αναπτύξετε την παρουσία του SQL Server.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Η ενημέρωση κώδικα για το ζήτημα αυτό εκδόθηκε για πρώτη φορά στο πακέτο επείγουσας επιδιόρθωσης ενημέρωσης για SQL Server 2014 CTP2.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2907783 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 22 Ιουνίου 2014 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft SQL Server 2014 Developer Community Technical Preview 2
  • Microsoft SQL Server 2014 Enterprise Community Technology Preview 2
  • Microsoft SQL Server 2014 Standard Community Technology Preview 2
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2907783 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2907783

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com