Ο δείκτης του ποντικιού εμφανίζεται παραμορφωμένη ή "παγώνει" όταν παίζετε ορισμένα παιχνίδια σε Windows 8.1 και Windows Server 2012 R2

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2908279 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Όταν παίζετε ορισμένα παιχνίδια επιφάνειας εργασίας στα Windows 8.1 ή του Windows Server 2012 R2, ο δείκτης του ποντικιού σταματήσει να ανταποκρίνεται ή εμφανίζεται παραμορφωμένη.

Σημειώσεις
 • Άλλα ζητήματα στα Windows 8.1 και Windows Server 2012 R2 έχουν συμπτώματα που μοιάζουν με τα συμπτώματα που περιγράφονται σε αυτό το άρθρο. Για να διορθώσετε αυτά τα ζητήματα, μεταβείτε στα ακόλουθα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
  2907016 Είσοδος ποντικιού σε ορισμένα παιχνίδια είναι εσφαλμένη κλιμάκωση σε συσκευές υψηλές ρυθμίσεις DPI
  2907018 Κάνει κλικ στο κουμπί για εσωτερικές επιφάνειες αφής και κατάδειξης κάθε είδους δεν είναι ανταποκρίνονται κατά ή αμέσως μετά το πληκτρολόγιο χρησιμοποιείται
 • Για μια λίστα των παιχνιδιών που είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζουν αυτό το ζήτημα, ανατρέξτε στο θέμα της "Παιχνίδια που αυτή η ενημερωμένη έκδοση εφαρμόζεται σε".
 • Ο δείκτης του ποντικιού μπορεί να επίσης κολλάει ή παγώνει κατά την εκτέλεση εφαρμογών, εκτός από τα παιχνίδια.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή τα Windows 8.1 εισάγονται οι αλλαγές εισόδου επεξεργασίας για τα σενάρια επικοινωνίας χαμηλής αδράνειας του ποντικιού. Επομένως, παιχνίδια ανταποκρίνονται στις εισροές ποντίκι με διαφορετικό τρόπο στα Windows 8.1 από σε προηγούμενες εκδόσεις των Windows.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες ενημερωμένης έκδοσης

Σημείωση Μετά την εγκατάσταση αυτής της ενημερωμένης έκδοσης και, στη συνέχεια, εκτελείτε μια εφαρμογή που αλλάζει αυτή η ενημερωμένη έκδοση στόχων, ποντίκι εισόδου σε ολόκληρο το σύστημα. Επομένως, αυτή η ενημερωμένη έκδοση ενδέχεται να προκαλέσει αρνητικές επιπτώσεις για την απόδοση και διάρκεια ζωής μπαταρίας του υπολογιστή.

Τρόπος απόκτησης αυτής της ενημερωμένης έκδοσης

Η συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων 2903939
Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε τη συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων 2903939. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να αποκτήσετε αυτό το πακέτο συλλογής ενημερωμένων εκδόσεων, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να μεταβείτε στο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2903939 Windows RT 8.1, Windows 8.1 και Windows Server 2012 R2 συνάθροιση ενημερώσεων: Δεκεμβρίου 2013

Κέντρο λήψης της Microsoft
Τα ακόλουθα αρχεία είναι διαθέσιμα για λήψη από το Κέντρο λήψης της Microsoft:
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Λειτουργικό σύστημαΕνημερωμένη έκδοση
Όλες οι υποστηριζόμενες εκδόσεις που βασίζονται σε επεξεργαστή x 86 των Windows 8.1
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Λήψη
Άμεση λήψη του πακέτου.
Όλες οι υποστηριζόμενες εκδόσεις που βασίζονται σε επεξεργαστή x 64 των Windows 8.1
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Λήψη
Άμεση λήψη του πακέτου.
Όλες οι υποστηριζόμενες εκδόσεις του Windows Server 2012 R2 που βασίζονται σε επεξεργαστή x 64
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Λήψη
Άμεση λήψη του πακέτου.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης αρχείων υποστήριξης της Microsoft, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
119591 Τρόπος απόκτησης αρχείων υποστήριξης της Microsoft από ηλεκτρονικές υπηρεσίες
Η Microsoft εξέτασε αυτό το αρχείο για ιούς. Η Microsoft χρησιμοποίησε το πιο πρόσφατο λογισμικό εντοπισμού ιών που ήταν διαθέσιμο κατά την ημερομηνία στην οποία καταχωρήθηκε το αρχείο. Το αρχείο είναι αποθηκευμένο σε διακομιστές με ενισχυμένη ασφάλεια που βοηθούν στην αποτροπή μη εξουσιοδοτημένων αλλαγών στο αρχείο.

Παιχνίδια που αυτή η ενημερωμένη έκδοση εφαρμόζεται σε

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Αυτή η ενημερωμένη έκδοση επιλύει αυτό το ζήτημα στα ακόλουθα παιχνίδια:
 • Κλήση του δασμού: μαύρο Ops
 • Κλήση του δασμού: μαύρο Ops - πολλών παικτών
 • Κλήση του δασμού: μαύρο Ops ΙΙ
 • Κλήση του δασμού: μαύρο Ops ΙΙ - πολλών παικτών
 • Κλήση του δασμού: μαύρο Ops ΙΙ - Zombies
 • Κλήση του δασμού: φαντάσματα - μία αναπαραγωγής
 • Κλήση του δασμού: φαντάσματα - πολλών παικτών
 • Κλήση του δασμού: MW2
 • Κλήση του δασμού: MW2 - πολλών παικτών
 • Κλήση του δασμού: MW3
 • Κλήση του δασμού: MW3 - πολλών παικτών
 • Κλήση του δασμού: MW
 • Κλήση του δασμού: MW - πολλών παικτών
 • Αντίστοιχη αιχμαλωσία: Καθολικό προσβλητικό
 • Μετρητή γραμμής: προέλευσης
 • Deus Ex: Ανθρώπινη επανάσταση
 • Deus Ex: Ανθρώπινα επανάσταση σκηνοθέτη αποκοπή
 • Hitman Absolution
 • Πρόκληση Hitman Sniper
 • Ημιπερίοδο ζωής 2
 • Metro 2033
 • Πύλη
 • Πύλη 2
 • Ημέρα απόδοσης τιμών σε Raider
 • Κόσμο της Warcraft
ΣημείωσηΜας να προσθέσετε υποστήριξη για επιπλέον παιχνίδια για αυτήν την ενημερωμένη έκδοση.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Με την επέκταση αυτής της ενημερωμένης έκδοσης για άλλα παιχνίδια

Η ενημερωμένη έκδοση περιλαμβάνει επίσης έναν μηχανισμό επέκταση για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα σε επιπλέον παιχνίδια. Εάν αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα σε παιχνίδια που δεν αναφέρονται στην ενότητα "Παιχνίδια ότι η ενημερωμένη έκδοση ισχύει για", κάντε κλικ στην επιλογή της ενημέρωσης κώδικα, το κουμπί για να διευρυνθεί το πεδίο εφαρμογής της ενημερωμένης έκδοσης.Εάν δεν λειτουργεί, δοκιμάστε τα βήματα τηςΜη αυτόματη επίλυσηενότητα, εάν είναι απαραίτητο.

Μη αυτόματη επίλυση

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Σημαντικό Ακολουθήστε τα βήματα σε αυτήν την ενότητα προσεκτικά. Εάν τροποποιήσετε το μητρώο σωστά, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα. Πριν να το τροποποιήσετε, αντίγραφα ασφαλείας για επαναφορά σε περίπτωση που προκύψουν προβλήματα.

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, πληκτρολογήστε regedit.exe στο πλαίσιο Έναρξη αναζήτησης και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο Enter.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί " Ναι ", εάν εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου Έλεγχος λογαριασμού χρήστη .
 3. Μεταβείτε στον ακόλουθο φάκελο:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AppCompatFlags\Layers

  Σημείωση
  Εάν δεν υπάρχει το κλειδί επίπεδα , κάντε δεξιό κλικ στο AppCompatFlags, κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία, κάντε κλικ στο κλειδίκαι, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε Επίπεδα Για να δημιουργήσετε το κλειδί.
 4. Δημιουργήστε μια νέα καταχώρηση μητρώου για το παιχνίδι. Για να γίνει αυτό, κάντε δεξιό κλικ σε επίπεδα, κάντε κλικ στην εντολή Δημιουργία, κάντε κλικ στην Τιμή συμβολοσειράς, πληκτρολογήστε την πλήρη διαδρομή του εκτελέσιμου αρχείου του παιχνιδιού στο πλαίσιο και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο Enter.
 5. Κάντε δεξιό κλικ στην τιμή και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Τροποποίηση. Στο πεδίο " δεδομένα τιμής ", πληκτρολογήστε NoDTToDITMouseBatch, και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο Enter.
 6. Κάντε κλικ στο κουμπί OK για να επιβεβαιώσετε την αλλαγή. Το κλειδί μητρώου στον επεξεργαστή μητρώου θα πρέπει να μοιάζει με την εγγραφή στο παρακάτω στιγμιότυπο.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Ένα στιγμιότυπο οθόνης του επεξεργαστή καταχώρηση, επισήμανση του μητρώου mygame.exe στο δεξιό τμήμα του παραθύρου κάτω από το αρχείο επίπεδα

 7. Ανοίξτε ένα παράθυρο γραμμής εντολών αυξημένα δικαιώματα. Για να γίνει αυτό, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, πληκτρολογήστε cmd.exe στο πλαίσιο " Έναρξη αναζήτησης ", κάντε δεξιό κλικ στο cmd.exe στη λίστα των αποτελεσμάτων αναζήτησης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην εντολή Εκτέλεση ως διαχειριστής.
 8. Εκτελέστε την ακόλουθη εντολή σε μια γραμμή εντολών με αυξημένα δικαιώματα:
  Rundll32 apphelp.dll,ShimFlushCache
Σημαντικό Θα πρέπει να εφαρμόσετε το μηχανισμό κλειδιού μητρώου μόνο για τα παιχνίδια που είναι γνωστό ότι επηρεάζονται από αυτό το ζήτημα. Εάν ορίσετε αυτό το κλειδί μητρώου εκτός εμβέλειας από τα παιχνίδια που απαιτούν αυτό το κλειδί μητρώου, ενδέχεται να επηρεαστούν οι επιδόσεις της μπαταρίας του υπολογιστή. Ειδικότερα, δεν εφαρμόζονται το μηχανισμό κλειδιού μητρώου φόντο μακράς διαρκείας και διαδικασίες της περιοχής ειδοποιήσεων.

ΣημείωσηΕάν είστε προγραμματιστές παιχνιδιών ή παρέχει υποστήριξη για το παιχνίδι και αντιμετωπίζετε αυτό το ζήτημα στα παιχνίδια σας, εφαρμόστε αυτήν τη λύση. Εάν το διάλυμα αυτό επιλύει το ζήτημα, και το παιχνίδι δεν περιλαμβάνεται στη λίστα "Παιχνίδια ότι αυτή η ενημερωμένη έκδοση ισχύει για", μπορείτε να παρέχετε μια ενημέρωση του μητρώου για το παιχνίδι.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Για μια πλήρη λίστα αριθμών τηλεφώνου υπηρεσίες υποστήριξης πελατών της Microsoft και πληροφορίες σχετικά με το κόστος υποστήριξης, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support

Προϋποθέσεις

Για να εφαρμόσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, πρέπει να εκτελείτε Windows 8.1 ή του Windows Server 2012 R2.

Απαίτηση επανεκκίνησης

Πρέπει να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή μετά την εφαρμογή αυτής της ενημερωμένης έκδοσης.

Πληροφορίες αντικατάστασης ενημερωμένης έκδοσης

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση δεν αντικαθιστά μια ενημερωμένη έκδοση που είχε κυκλοφορήσει προηγουμένως.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Εάν το παιχνίδι παρέχει μια επιλογή raw εισόδου, μπορείτε να επιλέξετε αυτήν την επιλογή για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα.

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ορολογία ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
824684 Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται στην περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού της Microsoft
Αποποίηση ευθυνών πληροφορίες τρίτων κατασκευαστών

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Τα προϊόντα τρίτων κατασκευαστών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητες από την Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, σχετικά με τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2908279 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014 - Αναθεώρηση: 8.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows 8.1
 • Windows 8.1 Pro
 • Windows 8.1 Enterprise
 • Windows Server 2012 R2 Datacenter
 • Windows Server 2012 R2 Essentials
 • Windows Server 2012 R2 Foundation
 • Windows Server 2012 R2 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbfix atdownload kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbmt KB2908279 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2908279

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com